Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Çok fena bu yeni nesil :)

Annem meyveleri yerken hep Allahım ne güzel mandalina yaratmışsın ne güzel elma yaratmışsın filan diyerek yiyormuş. Yeğenim de ondan görmüş. Heralde hamburgeri de meyve sebze gibi birşey zannetti yavrum

Evde 9 yaşındaki kızım, 5 yaşındaki oğlum, eşim, halalarımız VE ben saklambaç oynuyorduk. Ama oyun sürekli oğlumun kahkahaları ile bölünüyor. Ya kıkırdıyor ya da Saklandığı yerden bağırıyor:" ben burda değiliiiim " diyor biz de " oğlum lütfen gülme, ve yerini söyleme" dedik. O da "tamam gülmicem, yerimi söylemicem "dedi. Halamız ebe oldu.Ben salondaki perdenin arkasına saklandım, oğlum da babasıyla koltuğun arkasına saklandı. Neyse halamız salona geldiğinde ben dayanamayıp kıkırdamaya başladım. Halamız da " mutluluk2015 seni buldum ebe "dedi. Tam ben çıkarken, oğlum da , halası onu görmediği halde bağırarak saklandığı yerden, hala saklanıyorken " babacım ben hiç gülmedim di miiiiiii, çok güzel saklanıyorum di miiiiii" diye bağırdı tabi biz gözümüzden yaşlar gelene kadar güldük

Sabah esim oglanin yatagina yatmis.
Aheste aheste...
-"oglum gunaydin" demis opmus.
Oglum
-"sana cevap vermek zorunda degilim"
demis
Esim bana bagiriyo .
-"yaww bi gelseneee.."
"Bana bunu bunu dedi ya ne dedi simdi sipa" dedi

Ben tabii gulmekten yarildim.Esim aptallasti
-"yaa bu ne dedi simdi"diyodu hala ben odadan cikarken

Kucuk kizim ablasini taklit yapar gicikligina.. Ablasinda buna sinir olur.. Daha demin ablasi kizdi taklitimi yapma diye.. Ablasi bisiler soyledi , kardesi hemen odasina kostu taklitini orda gerceklestirdi .. Tabikide duyduk bunu, ablasi kalkti onu oturturdum agladi yapmasin takladimi ya diye.. Kardes salona gelince onuda salona sokmadim, odana git dedim.. Ikisi yatıştı kucuk salona girdi.. Suana ortam sakin

dun aksam ablamlarda otururken ablam 4,5 yasındakı ogluna uyku saatın geldı hadı teyzenle enısteyı op dogru yataga dedı. pasam sınırle kalktı annesıne parmagını sallayarak ben senın kuklan degılımmmm dıye bagırdı sureklı burak uyu burak yemek ye dıyosun kuklan degılım dıye atarlandı gozumuzden yas geldı gulmekten

Ben sımdı hamıleyım ya esımın yıenı var 2 bucuk yasında bana dedı karnın eden buyıdu ıcınde bebek varmıs annem ole dedı dedı evet bebek var dedım nezaman getrcen bebeyı dedı daha zamanı var 2 ay sona gelcek dedım ala ala nıe bebeyı karnına sokuosunkı sıklır hadı cıkar ordqn cabuk ben sıkldım cıkar benle oynasın dedı gul gul olduk

Acaba anneniz alırken söylene söylene aldı da oradan mı duydu?? Eğer öyle değilse maşallah miniğe bu nasıl cümleler :) savurgan

Benim 4 yaşındaki kızım çok kıskançtır dedesi severken sürekli o benim olsun mu banada ver diye sever akşam yemeği yiyorduk elinde ekmek olan kızıma dedesi yine bana da ver dedi kızım artık bıkmış herhalde al al dedi dedesine ekmeği öyle bir verdi ki hepimiz çok güldük kızımda normalde gelişim geriliği var çat pat konuşur çok şaşırmıştık öyle soylemesine

Benim oğlum daha bir yasında ateş ölçeri ağzına soktu bende hayır annecim çıkar ağzından dedim çıkardı ağzına sokmak istiyordu bana bakıyor ve anneeee hadiiii hadiii anne haddiiii diyip durdu bide sallana sallana dedi eşimle gülmekten gözümüzden yaş geldi akıllı bıdığım benim

5 ve 8 yaslarinda iki oglum var.bugun sabah kucugu seviyordum o sirada buyuk ogluma dedimki gel birazda seni seviyim.onu operken kucuk kiskanclik yapip onu iteklemeye basladi.bende buyuk oglumun kulagina egilip sen benim ilk gözağrimsin dedim .biliyoruumm anne ilk beni yaptin dedi:))

Yılar önce yiğenimle (o zamanlar yeni yeni konuşuyo)pencereden yağmuru izliyoruz parka gitmek istiyo yağmur yağıyor halacım ıslanırız diyorum yiğenim bayuu? (Yani yağmur mu yağıyo demek istiyo) dayanamayan ben yapmur dedirtmeye çalışıyorum önce heceleyerek söyletiuotum her heceyi ayrı ayrı söylüyo ama heceler birleşince bayuuuu oluyo eb son be dayanamayıp
-hayır halacım bayu değil yağğğ muuuurrrr deyince yiğenim de -evet deyip alkışlamıştı beni

Birde olumsuzluk eki olarak değili kullanıyodu

Hamileliğimin son aylarında kucağıma gelmek isteyen oğlumu sürekli reddetmek zorunda kaldım. Her defasında 'Oğlum karnım kocaman kucağımda yer yok, kardeşin doğsun o zaman karnım küçülecek yine rahat rahat kucağıma gelebileceksin.' dedim.
Doğumun olduğu gün oğlumu yanıma getirdiler hastaneye. İlk iş karnıma baktı: 'Anne kardeşim doğdu ama neden karnın hala kocaman? Bir kardeş daha mı var yoksa?' :)))

Duş alırken kapıyı kilitlemem, eşim de oğlumuzla oynar, babası su içmek için mutfağa gitmesinde istifade ederek yukarı kata, banyo ya gelmiş, ben eşim sanıp duştayım gelme dedim, sonra oğlum kabini açtı tabi ben çığlığı bastım, oda bir geriledi, sonra kukuma bakıp anne pipin nerde dedi, tabi küçül kuku ne bilmiyor, neyse ki eşim çığlığımı duyup geldi, ben ise kızıyorum tabi, bir daha yaparsan pipin8 keserim dedim, bu sefer odasına kaçıp ağlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…