Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Dersde cocuklara canli cansiz varliklara örnek vermelerini,cansiz varliklarida kağıda cizmelerini istemistim.
Bir ogrencimin kagida insan cizdigini gorunce,yavrum insan canli varliktir dedim.cocuk yoooo cansiz ogretmenim bu ölü insan, bu bak kipirdamiyor dedi
Yaşi da 4 şimdiki cocuklar bi alem:)

Kızım gardrobun çekmecesinde pedimi bulmuş,yanıma getirdi.''Anne bu çok küçük benim mi ''dedi,''hayır kızım benim dedim''''.Anne sen de mi altına çiş yapıyorsun'' dedi.
Kızım gardrobun çekmecesinde pedimi bulmuş,yanıma getirdi.''Anne bu çok küçük benim mi ''dedi,''hayır kızım benim dedim''''.Anne sen de mi altına çiş yapıyorsun'' dedi.
bendde var o dialogdan..
onu kullanırken görmüştü sordu bu ne diye. bende hasta oldum kızım karnım agrıyo diye kullanıyorum ddm.
birgün karnı agrımış getirdi anne bunu tak bana karnım agrıyo dedi .. birde indirmiş kilotu pantolonu. gülmekten geberdm ona

3,5 yaşındaki kızın evden çıkarken yağmurlu havada parmak arası terliğe izin vermediğimiz için dişlerini sıkıp :

"görüyormusunuz dişlerimi açmadan konuşuyorum lütfen beni sinir etmeyin"

yine istediği şey olmayınca "bir dakika diyorum size beni neden anlamıyorsunuz. çok üzüyorusunuz beni"

Bir ani daha annem uzun sure çocuk bakıcılığı yaptı.

Askeri pilot olan ailenin cimcime kızı ailecek yemeğe gidiyorlar askeriyenin tabi

Annesi zorla çorba içirmeye çalışmış bu yok yemeğecegim diye yaramazlıktaymış ye kızım vs tartışmasında yan masada bir baba yemek yemeyen oğluna tokat atıyor

Bunu gören cimcimenin tepkisi super olmuş çorbayı içip "Anne pilav da versene"

Kıyamam dayak yerim diye korktu sanırım

haha ne cadilar ya buna çok güldümm
yıllar önce istasyondayken iki küçük kızın kavga ettiği görmüşüm çok fenaydi:)

Ay cok eglencelı bı lonu olmus tebrıkler :)

yıgenıme bebekken baya ben baktım gel zaman gıt zaman evlendım ankaraya yerleştım bızım ufaklık geldı uc yasına krese basladı bana hep aşkım der, aıle zıyaretıne gıtmıstım teyzemler geldı bızımkı annelerıyle geerı donmedı gece babamla be onu evıne bırakacaktık , ev yurume mesafesınde . kucagına gelcem dedı aldım babamda bana ver sen yrulma dedı bende kalsın ben bunu cok kucagımda tasıdım :) domates kadardı ne cabuk buyudu dedım bızımkı dururmu yapıstırdı cevabı: aşkım domates kadar olsaydım sadece kafam olurdu

Kızım şu an dört yaşında.
18 aylıkken parkta koştu oynadı,yanıma geldi
-Anne migrosa gidelim
-neden?
-Mama alacağım,karnım istedi
-tamam
Migrosa girdik,merakla bekliyorum mama derken ne kastetti,ne alacak acaba diye.
Kavanoz mamalarının olduğu reyonda durdu,bakmaya başladı.
-Bu değil,bu değil,bu hiç değil diyerek sevmediklerini eledi ve bir dönem severek yediği markanın,gerçektende sevdiği tek çeşidi bulup aldı.
-işte bu,gidebiliriz artık dedi.

Yine o aylarda birgün,suyla oynamayı çok severdi,ve arkamı döndüğüm an oyun odasına girer orada gizli saklı bardağındaki suyu boşaltmak suretiyle heryeri sırılsıklam yapardi tabi kendinide. Ben suç üstü yakaladım tabi.
Dudaklar büzüldü,üzgün ifadeye bürünüp"annecim özür dilerim"dedi bana.
Bende kıyamadim,ilk özür dilerim'i duymanın heyecanı ile kızımı mıncırmaya başladım,öpüyorum"seni yerim"vs diyorum heyecanla,kızım beni itti hafifçe,kendinden uzaklaştırdı ve büyümüşte küçülmüş misali"annecik dur sakin ol"dedi.

3buçuk yaşında ki yeğenim evde koşuştururken düşüp alnını masanın sivri kenarına çarptı. Hepimiz bi telaşla bişeyler yapmaya, akan kanı durdurmaya çalışırken o gayet sakin bi şekilde annesine ;
'' sakin ol anne iyiyim sakin ol helecan (heyecan) yapma.. '' :))
Annesinin onu teselli edip geçti kızım, birşey yok demesi gerekirken o annesine teselli verdi
Bu terste, bir işlik var!

Gerçekten Allah hepsini nazardan korusun sizlere bağışlasın inşallah. Şimdi ki çocuklar devasa resmen :)

Aklima geldi bi tane :)

Yigenim 2 bcuk yasinda.
Sofradan kalkarken uyariyoruz " yemek bitince ne diyoduk pasam?" Diye.
Kendinden emin bi sekilde " Annanneeee yemek cok guzel olmus, elime saglik".
Dedik galiba dili surstu, cunku turkcesi cok guzeldir avrupa ulkesinde olmamiza ragmen.

Sorduk " pasam yemegi kim yapti?" Diye.
Dedi " annannee yapti'.
"O zmn ne diyoruz?'
" Elime saglik"

Hic bozmadik " eline saglik demen gerek ' diye. Zamanla ogrenir elbet. Her dediginde guluyoruz toplu olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…