- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 33
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
Aynı durumdayım çok katlı bir sitede oturuyorum ama komşuluk arkadaşlık hep kendi aralarında. Ben zaten tanımadığım insanla pek konuşmam meraba meraba. Yani halimden çok şikayetçi değilim. Sadece bazen insan telefonla değil yüzyüze laklak etmek istiyor bu da 4 aydan fazladır mümkün değil. O yüzden sıkılıyorum. Ve evet ben de çalışmayı çook özledim biraz daha sabır.Merhaba arkadaşlar,
O kadar yalnızım ki korona da işin içine girince iyice yalnizlastim.
Yaşadığım şehir bana yabancı. Bir kız kardeşim bile yok alo diyebileceğim.
Çocuklarım olduktan sonra hayatım duzenim her şeyim değişti. Bir komşum 2. Hamilelik haberimi aldığında sosyal hayatın bitti demişti de gülüp geçmiştim.
Ne kadar da haklıymış.
Şikayetçi değilim halimden çocuklarımı o eski kalabalığa değişmem mesela.
Eski sosyal hayatimi özlüyorum demek istemiyorum. Sadece benim durumumda olan annemlerle arkadaşlık yapmak istiyorum. Etrafımda hiç çocuklu kadın yok hepsi yasini başını almış torun torba sahibi.
Oturduğum apartman 3 katli ve hepsi kendi hayatlarını kurmuş arkadaşlık edinmiş. Bir de hepsi büyük olunca sohbet kafa da uymuyor aralarında gorusseler de benimle gorusmuyorgorusmuyorlar. Çocuklarımı parka indriyorum ama tek basimiza kalıyoruz. Hiç çocuk yok parkta o kadar bunaldim ki yalnız olmaktan konusmamaktan bir çay icememekten. Çay çok severim ama yalnız olunca canım bile istemiyor.
Var mi benim gibi olan sizler nasıl geçiriyorsunuz bu süreci ya da nasıl geçirdiniz?
Iyi ki burası var .
burada olmasa kime anlatırım bunları?
Okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden tşk ederim. Lütfen kısa da olsa yorumlarinizi çok görmeyin.
.
Aynı durumdayım çok katlı bir sitede oturuyorum ama komşuluk arkadaşlık hep kendi aralarında. Ben zaten tanımadığım insanla pek konuşmam meraba meraba. Yani halimden çok şikayetçi değilim. Sadece bazen insan telefonla değil yüzyüze laklak etmek istiyor bu da 4 aydan fazladır mümkün değil. O yüzden sıkılıyorum. Ve evet ben de çalışmayı çook özledim biraz daha sabır.
Cevrenizde kimse olmamasından kaynaklanıyor sanirim. Ben de ilk 2-3 yıl eve kapandım sayılır ama şimdi eşime anneme bırakıp çıkabiliyorum. TTaşınma durumunuz yok mu yani imkansız ölçüde mi annenizle ya da kvnizle aynı şehre taşınsanız? Gurbet zordur
Bence bu iyi birşey. Tanımadıkları insanlara hava atan tipler görüyorum sadece o sohbetlerde. Midem bulanıyor. Yok benim eşim söyle yok işi şöyle iyi bilmemne. Susup kafa dinlemeyi tercih ederim. Teyzeler de ha keza öyle. Çocuğun donuna kadar karışıyorlar yüz verince. İnan böylesi daha iyi. Nisbeten yaniNe yapicaz arkadaşım insanlara bakıyorum çocuklu da olsa kaynasiveriyorlar. Çocuktan sonra giriskenlik özelliğimi mi kaybettim acaba diyorum.
Bence bu iyi birşey. Tanımadıkları insanlara hava atan tipler görüyorum sadece o sohbetlerde. Midem bulanıyor. Yok benim eşim söyle yok işi şöyle iyi bilmemne. Susup kafa dinlemeyi tercih ederim. Teyzeler de ha keza öyle. Çocuğun donuna kadar karışıyorlar yüz verince. İnan böylesi daha iyi. Nisbeten yani
Insanlardan kaçmakla buldum ben huzuru iki cocuklu anneyim :) kimse karismasindi iyiydi boyle zira yapmacık insan dolu tahammulum kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?