Çocuklu arkadaşlarım

Annelik dünyanın en korkutucu şeyi gibi geliyor yeni nesil anneleri görünce . Neyse ki sizin gibiler de var
Annelik gerçekten harika bir duygu ben hep abartı bulurdum ama dedikleri kadar var. Çocukla yapışık gezince dünyanın en iyi annesi olmuyorsun yani kendini mutlu edeceksin ki çocuğunda mutlu olsun. Mutlu anne=mutlu bebekler benim felsefem bu

3 yaş oğlum var çalışıyorum.
2 ay önce 3 kız haftasonu kaçamağı yaptık.
Haftada 3 akşam spora gidiyorum.
Yatılı bakıcım yok anne baba desteği yok. Sadece eşimle hallediyoruz bunu.
2 çocuk olsa işler zorlaşır elbet ama bir taneyle iyiyiz.

Sizin için çok kötü bir durum ama bu kendinize ait hiçbir alanınız keyfiniz yok. Eşinize bırakınca neden mutsuz oluyorsunuz siz annesiyseniz oda babası.

Üzücü olan ne biliyo musunuz bu kadınlar açısından bakarsak yani ben kendi sıkıntım için açtım gerçi konuyu da asıl onlar içinde sıkıcı olan şey şu erkekler çocuğu olunca aynı hayatına devam ediyor arkadaşlarıyla çıkıyor geziyor ama kadınların bebeği oldu diye bambaşka yere evriliyolar

Yani iş çocuk olunca belki de güvenemiyor kimseye bırakmak istemiyorlardır yaramaz olabilir huysuz olabilir bakabilecek kimsesi olmayabilir yani herkesin kendine göre derdi var ve hiç bir çoçuk aynı değil sonuçta onlarda anne siz de annesiniz kime bırakırsanız bırakın hep gözünüz arkada kalacak ve kalkıp biran önce çocuğunuza gitmek isteyeceksiniz gerginliği yeter insana

Aaaa ben çok eğleniyorum flört muhabbetlerini falan dinlerken özellikle
Onları okuyunca dedim ki ben mi tuhafım Ben de severim bekar arkadaşlarımla muhabbeti ya. Bizde konu hiç tıkanmıyor ki. İlla dedikodusunu yapacağımız bir şeyler buluyoruz. Alışveriş, tatil, yeme içme, flört muhabbetlerini de severim zaten.

Kesinlikle adamına göre değişiyor biz eşimle dönüşümlü bakıyoruz her şeyiyle çok güzel ilgilenir hatta ben takılırım senin donanımın babalık üzerine kurulmuş diye ama bana karşı centilmen bir sevgilidir ,babalığı kızımı bağlar . İkimizde alan bırakır arkadaşlarımızla çıkarız ve eve daha enerjik mental olarak rahatlamış geliriz. Ayda 1 gün 2 saat bile çıkamayan kadınlar var.

Ben evde biraz fazla durayım, eşim der ki senin günün ne zaman sjdkkdkdk

Sizin için çok kötü bir durum ama bu kendinize ait hiçbir alanınız keyfiniz yok. Eşinize bırakınca neden mutsuz oluyorsunuz siz annesiyseniz oda babası.
Eşm 2 haftada 1 geliyor ondada 1 hafta kalıyor, çocuğun düzenine ayak uyduramaz, yemek yapar genelde yada çocukla oynar. 5 yaşına kadar beraber olucam bebişimle, ondan sonra babasıyla turlara yollarım sanırım.

Çocuklu arkadaşlarımla ben görüşmek istemiyorum mesela ya ,inanılmaz sıkılıyorum hep çocuk muhabbeti oğlum dur kızım yapma çişi geldi karnı acıktı ,düştü kalktı fenalık geliyor. Muhabbetin içine ediliyor :) ama anlıyorum çocukları öncelikleri olacak tabiki. Eskisi gibi uyumlu olmalarını da beklemiyorum ama galiba ,ona muhtaç küçük bi canlı var artık. Çocuğum olunca bende öyle olurum belki bilmiyorum ama tat alamadığım için buluşunca ,bahane bulup görüşmüyorum. Siz de bekar arkadaşlarınız ile görüşün samimi olun varsa ,evli çocuksuz kadınlar yine ya çocuksuz ya da bekar arkadaşları ile görüşmeli bence

Kendiside cocuklu olan yakin arkadas grubumdan biri sizin gibi cocuklardan aurekli sikayetciydi kendisi dogdugundan beri neneye dedeye savsakladigi icin bizdende ayni performansi bekliyordu yapmayinca cocuklar olacaksa gelmem diyordu halada ayni kafam goturmuyor vs der hep

Herkesin cocugunu emanet edecegi insani yok olsada ici rahat etmeyen bircok anne var 5 yasinndaki neyse de 1.5 yasindaki henuz cok ufak onlar oyle bir butun cocuklariyla kabul etmeniz gerekiyor. Sizde ayni duruma gelince anlayacaksiniz onlari.. zamanla yaslar buyudukce okuldalarken vs birrseyler yaapmaya baslayabileceksiniz malesef

Hiç öyle düşünmeyin. 2 çocuğum var ve sürekli bıraktım babalarına. Hatta arkadaşlarıma ben ısrar ediyorum çocuksuz buluşalım diye. Çünkü çocuklu buluşmalar hiç keyifli olmuyor. Kız kardeşim başka şehirden bana kalmaya geldiğinde çocuklarımızı babalarına bırakıp 2 ya da 3 günde bir dışarı çıkıyoruz. Alışveriş yapıyoruz yemek yiyoruz sohbet ediyoruz. Harika geçiyor zaman. İstediğiniz çok normal. Çocuklu bir insan olarak aynı düşünüyorum sizinle.

Eşleri yeterince bakamiyordur belki yada cocuklari anneleri olmadan durmuyor olabilirmi?
Kendimden örnek vereyim ben eşim müsait oldukça çocuklarımızı onunla yalnız bırakıp her yere gidebilirim yakın bir arkadaşım var o da aynı şekilde bizim cocuklarimiz ilkokul çağında ama diğer yakın arkadaşımın çocukları bildiğiniz yetişkinler artık en küçüğü liseye gidiyor ne eşiyle ne de çocukları evde bırakıp bir yere gitmek istemiyor. Ancak onlar okuldaysa plan yapıyor o zaman bile sürekli eve yetiseyim çocuklar gelecek yemek yok vs muhabbeti dönüyor. Bu arkadaş biraz takıntılı bence ama görümcem de var mesela onun da çocukları küçük o eşine emanet edip WC ye bile gidemez abartıyor diye düşünüyordum bir gün şahit oldum adam çocuklarla 5 dk yalnız kalınca beyni yok gibi davranıyor bu gibi durumlardan olabilirmi acaba .

Çocuk olunca herşey tepe taklak oluyor maalesef. Benim mesela yakın arkadaşım geldi bugün akşam 8de 1saat kızımla beraber vakit geçirdik 9da eşim uyutmaya götürdü yeni gitti arkadaşım mesela. Bizim konuşcak özel birşeyimiz varsa böyle yapıyoruz. Bir anne pat diye bir anda bebeğini bırakıp ben kahve içeceğim arkadaşımda diye çıkamıyor maalesef

Aynen öyle oluyor , ama bu insanlar benim kaç yıllık dostum çocukları oldu herşey değişti

Evet işe geldiklerinde vs sürekli görüntülü konuşuyorlar eşleri ile yine çocuk üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…