- 5 Nisan 2023
- 4.858
- 16.129
- 138
- 28
Annelik gerçekten harika bir duygu ben hep abartı bulurdum ama dedikleri kadar var. Çocukla yapışık gezince dünyanın en iyi annesi olmuyorsun yani kendini mutlu edeceksin ki çocuğunda mutlu olsun. Mutlu anne=mutlu bebekler benim felsefem buAnnelik dünyanın en korkutucu şeyi gibi geliyor yeni nesil anneleri görünce . Neyse ki sizin gibiler de var
Yani bu yorumlar insanı çok korkutuyor mesela ben yeri geliyor kendi kendime bunalıma giriyorum bi şeye canım sıkkın oluyor uzun uzun yürüyorum ağlıyorum vs atıyorum tüm negatifliği dışarda rahatlayıp eve geliyorum ,çocuğum olsa böyle bi lüksüm olmayacak demekki
Çocuklu olduktan sonra çocuksuz insanlarla muhabbet sarmıyor. Çünkü çocuksuz insanlar çocuklu insanların muhabbetinden sıkılıp bunu belli ediyor
Sizin için çok kötü bir durum ama bu kendinize ait hiçbir alanınız keyfiniz yok. Eşinize bırakınca neden mutsuz oluyorsunuz siz annesiyseniz oda babası.Çocuğum ve sorumluluklarım olduktan sonra, hiç kimse önemli değildir, ben de dahil :). Öğle uykusundan sonra çıkmalıyım saat 7 de de evde olmalıyım. Dışarı çıkacağım zaman bebeği giydirme ihtiyaclari cantaya doldurma kendim giyinip hazirlanmam tam bir işkence. Cikmadan ortaliği da bi üstten toplamam lazım. Yani bebekle 3-6arası tam müsaitim. Evde anneme yada eşime bırakmış olsam ne konuşurken zevk alırım, nede mutlu olurum. Bi an önce eve gitmek isterim.
Üzücü olan ne biliyo musunuz bu kadınlar açısından bakarsak yani ben kendi sıkıntım için açtım gerçi konuyu da asıl onlar içinde sıkıcı olan şey şu erkekler çocuğu olunca aynı hayatına devam ediyor arkadaşlarıyla çıkıyor geziyor ama kadınların bebeği oldu diye bambaşka yere evriliyolarBen bunu yapamayan arkadaşlarımla görüşmeme noktasına geldim artık.
Ya ben de arkadaşlarımla çocuklu görüşmeyi hiç sevmiyorum.
İlk 1 yıl ok. Birbirimizden ayrılmıyorduk. Hadi 1.5 olsun. Ama sonrasında artık insan bağımsızlaşmak istiyor.
Zaten hayatımız çocuk. Haftada, 2 haftada 2 saatçik yani bir kadın için ihtiyaç değil mi?
Ben eşime bırakıyorum açıkçası çıkıyorum arkadaşlarımla. Ama genelde bekar veya çocuksuz arkadaşlar oluyor. Çocuklular hep bir bahane.
Bence eşlerinde iş yok. Kadına o rahatlığı vermezse bir eş kadın da çıkamaz.
Benim eşim haftada 1 gün mutlaka çıkar. Benim haftada bir gün olmuyor kadınlar program ayarlayamadığı için ama program yapabilirsek eğer beni çıkayım diye en çok eşim gazlar ve oğlumuza mükemmel bakar. Bunu yapmasaydı evi geldiğimde savaş alanı görsem çocuğu aç bulsam uyutamamış bulsam tabi ki çıkamazdım.
Bekar arkadaşım kalmadı da çocuksuz arkadaşım varAaaa ben çok eğleniyorum flört muhabbetlerini falan dinlerken özellikle
Onları okuyunca dedim ki ben mi tuhafımAaaa ben çok eğleniyorum flört muhabbetlerini falan dinlerken özellikle
Kesinlikle adamına göre değişiyor biz eşimle dönüşümlü bakıyoruz her şeyiyle çok güzel ilgilenir hatta ben takılırım senin donanımın babalık üzerine kurulmuş diye ama bana karşı centilmen bir sevgilidir ,babalığı kızımı bağlar . İkimizde alan bırakır arkadaşlarımızla çıkarız ve eve daha enerjik mental olarak rahatlamış geliriz. Ayda 1 gün 2 saat bile çıkamayan kadınlar var.Üzücü olan ne biliyo musunuz bu kadınlar açısından bakarsak yani ben kendi sıkıntım için açtım gerçi konuyu da asıl onlar içinde sıkıcı olan şey şu erkekler çocuğu olunca aynı hayatına devam ediyor arkadaşlarıyla çıkıyor geziyor ama kadınların bebeği oldu diye bambaşka yere evriliyolar
Ben evde biraz fazla durayım, eşim der ki senin günün ne zaman sjdkkdkdkKesinlikle adamına göre değişiyor biz eşimle dönüşümlü bakıyoruz her şeyiyle çok güzel ilgilenir hatta ben takılırım senin donanımın babalık üzerine kurulmuş diye ama bana karşı centilmen bir sevgilidir ,babalığı kızımı bağlar . İkimizde alan bırakır arkadaşlarımızla çıkarız ve eve daha enerjik mental olarak rahatlamış geliriz. Ayda 1 gün 2 saat bile çıkamayan kadınlar var.
Bizde aylık nöbet listesi çıktığı gibi günü koyarızBen evde biraz fazla durayım, eşim der ki senin günün ne zaman sjdkkdkdk
Eşm 2 haftada 1 geliyor ondada 1 hafta kalıyor, çocuğun düzenine ayak uyduramaz, yemek yapar genelde yada çocukla oynar. 5 yaşına kadar beraber olucam bebişimle, ondan sonra babasıyla turlara yollarım sanırım.Sizin için çok kötü bir durum ama bu kendinize ait hiçbir alanınız keyfiniz yok. Eşinize bırakınca neden mutsuz oluyorsunuz siz annesiyseniz oda babası.
Yani bu yorumlar insanı çok korkutuyor mesela ben yeri geliyor kendi kendime bunalıma giriyorum bi şeye canım sıkkın oluyor uzun uzun yürüyorum ağlıyorum vs atıyorum tüm negatifliği dışarda rahatlayıp eve geliyorum ,çocuğum olsa böyle bi lüksüm olmayacak demekki
Eşleri yeterince bakamiyordur belki yada cocuklari anneleri olmadan durmuyor olabilirmi?Ama mesela 3 ay görüşmemişiz çok özlemişiz birbimizi karşı tarafında bana değer verdiğini biliyorum bununla ilgili şüphem yok ama illaki onların evine gideceğim ve orada çocuklu ve eşli görüşeceğiz olay hep buna döndü , çocuk hep onunla zaten 1 saat bıraksa eşine biz 1 saat kaliteli bi görüşme olmaz mı belki çocuğum yok diye anlamıyorum galiba onları
Aynen öyle oluyor , ama bu insanlar benim kaç yıllık dostum çocukları oldu herşey değiştiÇocuklu arkadaşlarımla ben görüşmek istemiyorum mesela ya ,inanılmaz sıkılıyorum hep çocuk muhabbeti oğlum dur kızım yapma çişi geldi karnı acıktı ,düştü kalktı fenalık geliyor. Muhabbetin içine ediliyor :) ama anlıyorum çocukları öncelikleri olacak tabiki. Eskisi gibi uyumlu olmalarını da beklemiyorum ama galiba ,ona muhtaç küçük bi canlı var artık. Çocuğum olunca bende öyle olurum belki bilmiyorum ama tat alamadığım için buluşunca ,bahane bulup görüşmüyorum. Siz de bekar arkadaşlarınız ile görüşün samimi olun varsa ,evli çocuksuz kadınlar yine ya çocuksuz ya da bekar arkadaşları ile görüşmeli bence
Evet işe geldiklerinde vs sürekli görüntülü konuşuyorlar eşleri ile yine çocuk üzerineEşleri yeterince bakamiyordur belki yada cocuklari anneleri olmadan durmuyor olabilirmi?
Kendimden örnek vereyim ben eşim müsait oldukça çocuklarımızı onunla yalnız bırakıp her yere gidebilirim yakın bir arkadaşım var o da aynı şekilde bizim cocuklarimiz ilkokul çağında ama diğer yakın arkadaşımın çocukları bildiğiniz yetişkinler artık en küçüğü liseye gidiyor ne eşiyle ne de çocukları evde bırakıp bir yere gitmek istemiyor. Ancak onlar okuldaysa plan yapıyor o zaman bile sürekli eve yetiseyim çocuklar gelecek yemek yok vs muhabbeti dönüyor. Bu arkadaş biraz takıntılı bence ama görümcem de var mesela onun da çocukları küçük o eşine emanet edip WC ye bile gidemez abartıyor diye düşünüyordum bir gün şahit oldum adam çocuklarla 5 dk yalnız kalınca beyni yok gibi davranıyorbu gibi durumlardan olabilirmi acaba .
O zaman eşleri yeterince zaptedemiyor çocukları demekki o yüzden bu tarz sıkıntılar olabilir. Zamanla düzelecek bir konu maalesefEvet işe geldiklerinde vs sürekli görüntülü konuşuyorlar eşleri ile yine çocuk üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?