- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
bak burada bir üye demiş buadamlar evlendikten sonra çocukta istemiyor....dogru bu...senden çocuk yapmaz seni anne etmez diğer çocuğuna her türlü yardımı yapar yaşatır seninde paranın katkısı olacaktır mutlaka...saol canim , hepimiz icin allah guzle yazilar kader yazsin
Kendi kanindan canından birini 2 kere gören adamdan ne umuyorsunuz siz peki okuyunca merak ettim
dogru malesefEvlenme cnm. Bitmez sorunlar. Eski eş hep hayatında olacak! Çocukda dert.
Bende yurtdışında yaşıyorum. Kanunlar ne kadar sert biliyorum ve kesinlikle annenin göstermemesi durumunda kanuni yaptırımı var bunu da biliyorum. Türkiye degil yani istemiyorum gostermem durumu olamazKonu karışık. Kadin başka ülkeye kaçmış.
Zaten evliymiş ve ayrılma aşamasında iken nişanlımla tanışmış ve 3 haftalik ilişkide bu çocuk olmuş. Kadının zaten... siki tutunun...4 ayrı adamdan 4 çocuğu var... 5. Nişanlimdan.
Kadin her 3'senede bir çocuk yapmış... devletden yardim alabilmek icin.
Nişanlım çocuğu nüfusuna alabilmek için 19 bin euro mahkemeye bayıldı. Kadin evli oldugu icin çocuk kocasının nufusunda idi...
Allah herkeze nişanlım gibi 5 sene boyunca mahkemede sürünen ve elde avuçta olan parayi sarf eden baba nasip etsin.
Avrupada kanunlar daha değişik... kadin göstermiyor. Zorla çocuğu kaçıracak değil
Çok özür dileyerek,Benim nisanlimin kizi var.
Kendi bile sadece iki defa görmüş.
Yaninda olsa veya her haftasonu gelse ben ilişkiye başlamazdım bile.
Bu halde bjle bazen aklima geliyor ve evlenmekden cayıyorum. Sorumluluk aşırı ağır geliyor bana. Düşünüyorum... cocuk benim yanimdayken düşse benden bilincek... ortada gelen çocuk bile yok...
Çok özür dileyerek,
Sevgiliniz kızını neden bu kadar az görmüş?
İnsan evladından nasıl böyle uzak kalabiliyor ya..
Bende yurtdışında yaşıyorum. Kanunlar ne kadar sert biliyorum ve kesinlikle annenin göstermemesi durumunda kanuni yaptırımı var bunu da biliyorum. Türkiye degil yani istemiyorum gostermem durumu olamaz
Benim nisanlimin kizi var.
Kendi bile sadece iki defa görmüş.
Yaninda olsa veya her haftasonu gelse ben ilişkiye başlamazdım bile.
Bu halde bjle bazen aklima geliyor ve evlenmekden cayıyorum. Sorumluluk aşırı ağır geliyor bana. Düşünüyorum... cocuk benim yanimdayken düşse benden bilincek... ortada gelen çocuk bile yok...
ya konuşan bağımsızda. kendi öz çocuğunu iki kere gören biriyle nasıl evlilik düşündünüz?? yani evladından geçen adam her şeyden geçer. cesaretinize hayran kaldım.
açıklamalarınızı gördüm. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?