çocuklu biriyle evlilik

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..

merhaba 3 aydır süren bir ilişkim var kendisi 35 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 8 yaşında bir kızı var ben hiç evlenmedim 30 yaşındayım ilişkimiz güzel ve ciddi.çocuk annesinde kalıyor ama almak istediğini söylüyor bu ilişkiye daha fazla şans vereyim mi bitireyim mi sağlıklı düşünemiyorum..

annesi evli mi bekar mı, yani çocuk sorun oluşturmucaksa sizin için devam edersiniz, kendinizi en iyi kendiniz tanırsınız sonuçta, sorun olucaksa çocuğa da yazık, bu arada küçük çocuk annesinin yanında daha rahat eder, annesi belki vermek istemez, yavrum daha çok küçük

Çocuğu almak istemesi abes geldi bana.Kız çocuğu annesiyle dursa daha iyi hem madem sizinle bir gelecek kurmak istiyor ne gerek var.

çok hassas bir konu.
çocugu var diye kimse evlenilmez değil yalnız şuan çocuk annesinde kalsa bile size gelme durumu var babası sonuçta gelmesi doğal.
fakat siz bunu kaldırabilir misiniz?
bir de genellikle çocuklu bir erkekle evlenmiş bayanların bazılarından ''kendisi bağırsa bir şey yok ama ben ufacık kızsam kötü oluyorum'' gibisinden şeyler duydum. ileride sizi de rahatsız etmesin.

üstel
eger çocuğu kabullenirim diyorsanız evlilik yapabilirsiniz ama bir cocugun sorumluluğunu almak zor
ik başta onunla ilgilenip sevsende sonra kendi çocuğun olduğunda iş değişebiliyor.Bir yakınımdan biliyorum kendi çocuğu oluncaya kadar iyiydi sonra sorunlar oldu çocuğu yurda verdiler.Tabi herkes aynı olacak diye bir kaide yok.Yalnız çok zor şahsen ben evlenmezdim.

İleride çok büyük sıkıntılar yaşarsın. Burda çok konusu olan arkadaşlar var.
Benim de çok yakın arkadaşım öyle evlendi ve zaman zaman pişman olduğunu söylüyor.
Yine de hakkınız da hayırlısı olsun.

Sana bağlı
Çocuk sever misin annesi ile bırak al yaparken görüşünce eşin bozulur musun gibi

3 ay olayına takıldım ben. 3 ay evlilik kararı almak için çok erken ama siz eğer artık yaşım geldi, evlenmeyeceksem kimsenin zamanını harcamayayım, kimse de benimkini harcamasın diye düşünüyorsanız eğer, 3 ay 5 ay olayına takılmam. Her neyse. Problem olabilir benim çevremde, aile dostumuz olan insanlar var öyle yani.

bence bırak . çocuksuz birini bulabilirsin . yarın çocuğum annesi deyip o kadın kıymetlenir .eski karımla çocuk için konuşuyoruz yalanları atmaya başlar . bir bakarsın ki görüşüyorlar .karşı tarafta seninle yarışa girer . suçlu sen olursun . arkadaşım aynı hatayı yaptı . sanki arkadaşım ayırmış gibi tribe girdiler . neyse içini karartmak istemiyorum ama çocuklu bir adamla zor .

Bu devirde herhangi bir bekar erkekle evlenmek % 50 riskliyken, evlenip ayrilmis cocuklu biriyle evlenmek % 100 risklidir malesef. Sadece adama bakip, iyi biri deyip evlenemezsiniz. Cocukla tanistiniz mi? Size karsi tutumu nasil? Annesi nasil bir kadin? Yarin sizin huzurunuzu bozmak icin cocugunu kullanacak bir kadin mi? Babaannesi dedesi nasil insanlar? Sinirliyken cocuga kotu bir bakis atsaniz bile, dunyadaki en kotu insan ilan edilirsiniz emin olun. Velhasil, asla pembe gozluklerle bakilacak bir iliski degil sizinkisi. En dogrusu ayrilmaniz.

kızına aşırı düşkün annesi evlenirse almak istiyor yada 13 yaşına gelince bilemiyorum

Siz bu terbiyesiz adama yol verin gitsin. Ne demek annesi evlenirse cocugu alirim. Sorsaniza sen evlenince ne oluyor peki diye? Ben gezerim flört ederim evlenirim ama annesi evlenemez. Bedeli cocugu alirim elinden öyle mi! Kizina cok düskünmüs beyefendi. Annesi baksin, yedirsin, yikasin, giydirsin ama mutlu olma hakki olmasin. Cocuk hastalandiginda gidip basinda sabahliyor muymus. Ikinci evlilik hatta cocuklu biriyle evlilik gayet mümkün ama bu tip adamlardan da feci gicik kapiyorum.

Siz bu terbiyesiz adama yol verin gitsin. Ne demek annesi evlenirse cocugu alirim. Sorsaniza sen evlenince ne oluyor peki diye? Ben gezerim flört ederim evlenirim ama annesi evlenemez. Bedeli cocugu alirim elinden öyle mi! Kizina cok düskünmüs beyefendi. Annesi baksin, yedirsin, yikasin, giydirsin ama mutlu olma hakki olmasin. Cocuk hastalandiginda gidip basinda sabahliyor muymus. Ikinci evlilik hatta cocuklu biriyle evlilik gayet mümkün ama bu tip adamlardan da feci gicik kapiyorum.
Çocuğunu çok düşünen karısını üzmez zaten
Ki kadınları çoğu o kadar kanaatkar ki son raddeye gelmeden boşanmıyorlar
Hadi girmeyeyim bu kısma dedim ama ben evleneyim ama o evlenmesin ne demek

Adamın bakış açısı bana normal geldi üvey bir baba geldiğinde onu kızı gibi görebilecek mi diye düşünüp kızını almak isteyebilir ama çocuğun annesi olgun ve mantıklı bir bireyse zaten kızını zor duruma düşürecek bir evlilik yapmaz. Ve gerçekten evlat sevgisi olan bir anneyse çocuğunu vermek istemez.

Sizin sorunuza gelince eğer eşimin bir çocuğu olsaydı da yine onunla evlenirdim çünkü orta yolu bulmayı başaran ve pratik sorun çözme becerisine sahip. Ayrıca ben çocukları çok seven biriyim onunda etkisi var. Eşimin annesi onu küçükken terkedip gitmiş babası 8 yıldır başkasıyla evli ve 7 yaşında kızları var. Cici kayınvalidem den en ufak bir ayrım görmedim ben. Bizim düğünümüzde bile annemle beraber mutluluk gözyaşı döktü. Yani demem o ki iş sizde ev karşınızdaki adam da bitiyor.
Siz ayrım yapmadan kendi evladım gibi olmasa da sevgi veririm diyebiliyorsaniz evlenmeyi düşündüğünüz beyefendi orta yolu bulabilecekse neden olmasın

Back
X