Şüphelendiğiniz kişinin yaptığından emin misiniz?6 yıldır görmediğim eski bir tanıdığımız 2 aydır evime gelmeye başladı. 2 aydır evimde sürekli kayıplar var. Ne yapıcağımı bilemiyorum.
Kamera koydurun evinize,
değerli eşyalarınızı kilit altında tutun,
bu kadar basit.
Akraba olduğunu ve konu sahibinin yüz-göz olmamak için bu yolu izlemeyeceğini düşündüğüm için gündeme getirmedim ama kesin çözüm bu olur,haklısınız.Daha basiti var: Bu kişiyi eve kabul etmemek. :)
Onun dışında kimse gelmedi o gelmeden önce hepsinin yerinde olduğundan eminim. Ayrıca bizim eve geldiğini öğrenince arayıp uyaran da oldu.Onun yaptığı kanısına nerden vardınız ki
Yani aslında bunu yapmasına gidenlerden daha çok üzüldümAkraba olduğunu ve konu sahibinin yüz-göz olmamak için bu yolu izlemeyeceğini düşündüğüm için gündeme getirmedim ama kesin çözüm bu olur,haklısınız.
Benzeri bir durumu ben de yaşadım.
Yapan kişi arkadaşınız üstelik uzaktan akraba olunca süreci yönetmek daha zor oluyor.
Bizde aynısını yapmaya karar verdikDaha basiti var: Bu kişiyi eve kabul etmemek. :)
Sizi uyardiklari anda eve kabul etmeseydiniz keske. Iftira olup olamayacagini siz daha iyi degerlendirirsiniz.Onun dışında kimse gelmedi o gelmeden önce hepsinin yerinde olduğundan eminim. Ayrıca bizim eve geldiğini öğrenince arayıp uyaran da oldu.
Evine almayacaksın Bu kadar basit Madem ondan şüpheleniyor sun6 yıldır görmediğim eski bir tanıdığımız 2 aydır evime gelmeye başladı. 2 aydır evimde sürekli kayıplar var. Ne yapıcağımı bilemiyorum.
Yani herşey bir anda oldu ben farketmeye başladım telefon geldi. Bugün de konuştuk tabi görmediğimiz için bişey diyemedim. Eski ablamızla konuştuk eşim onun gelmesini istiyor. Bu kadarSizi uyardiklari anda eve kabul etmeseydiniz keske. Iftira olup olamayacagini siz daha iyi degerlendirirsiniz.
İlk aklıma gelen o oldu aslında bi arkadaşım la da konuştum. Sonra çok uğraşmamaya kar verdim kibarca uzaklaştırdık.Ben hakkina girmemek icin gizli kamerayla izlerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?