Çocukluk arkadaşım evli bir adamla!!!

lafımı cımbızlayıpta konuyu başka yere çekmeye çalışma
lafı burdaki dert yanan kadınlar deyipte başka yöne çekmeye çalışma
senin yaptığın bu maalesef
arkadaşım diyen sensin
senin konunda bir aldatılan kadın var bunu kimse inkar etmiyor
birde ikincisi arkadaşım dedign kişi var
adamın karısına gelince Allah ona yardım etsin umarım en kısa zamanda öğrenir
umarım bir başkası kadını haberdar eder
ama bu kişi sen olursan işte ozaman işler değişiyor benim sabahtan beri sana anlatmaya çalıştığım bu
umarım anlamışsındır
lafımı cımbızlayıpta tekrar duygu sömürüsü yapmaya çalışma
sen arkadaşınla konuşmaya bak
kadınla konuşacak onu haberdar edecek biri zaten çıkacaktır yada kendi yakalayacaktır

Asıl lafı sen cımbızladın farkıda mısın? Kadının masrafları fark etmediği konusuna vurgu yaptığımda arabadan maddiyattan bahsettiğimi söyledin. Bahsetme sebebim ilişkinin boyutunu göstermekti alıp başka yere çektin. Niyetin belli dedin. Kadına kim haber verecek peki? Ben bildiğim halde söylemezsem ne olur bu? Allah göstermesin, düşmanımın başına vermesin ama siz o kadının yerinde olsanız bilmek istemez miydiniz? Ben başkası söylesin diye kenara çekileyim diğeri çekilsin. Kim söyleyecek? Ayrıca birkaç mesaj öncesine bakarsanız arkadaşımdı da dedim. Neyse ben şimdi arayacağım kızı. Hoşçakalın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de onu ön plana çıkarmak istedim zaten. Bu ilişki maddi sadece.

Bende gorusmemek arkadasiniza ceza degil.onunla takilmanizla kimse size o arkadasiniza yapistirdiklari gibi damga yapistiramaz.herkes kimin ne oldugunu biliyordur.arkadasinizi birakip gitmeyin dogruyu göstermeye calisin inat edin isin peşini birakmayin derim eger cok yakininizsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım durum gercekten zor bende kendı yasadıgım durumu anlatayım sana cocukluk arkadasım beraber buyuduk annemde ablalarıyla buyumus yanı cok yakındık sonraz bızım aprtmana bı abla tasındı mahallenın buyuk mafya babası gıbı bı adamın esıydı tben yenı tanıstım arkadasım tanıyomud ama konusmuslugu yoktu bıze gelıp gıderken tanıstılar kadınlada sureklı bardak dayayıp ablanın evını dınlemeye basladı ablanın bana anllattılarını sormaya basladı sureklı bende supeendım meger o ablanın esıyle kuzenı sevgılı olmus bılgılerı alıp ona verıyodu o ara ablada esının onu aldattıgından supelenıyodu ama okız aklına glemıyodu bana sordu sen bılıyomusun abını burlarda tanımayan yok kulagına geldımı ben bıraz dusundum cunku bıyanda cocukluk arkadasım bı yanda gercekten gozumun onunde agayan dunya guzelı bır kadın ve kızı vardo ve mafya gıbı bı kocası benım ıcın cok tehlıkelıydı cunku o abı benı maf edebılırdı ama ben dusundum tasındım ardan zaman gecmeden herseyı anlattım ablaya ve oda gerekenı yaptı ark bana abının yatak odasına kadar anllattıgı herseyı anlattım ablaya ve kocasına anlattı ama benım anlattıgımı anlatmadı vs vs kucukluk arkadasım benım soyledıgımı anladı zaten bende yalanlamadım ve bırdaha asla yuzune bakmadım bı anda sıldım

Kesinlik ile uzak dur canım özel hayatı amenna ama para için resmen modern hayat kadınlığıdır bu. Yanında oldukça seni de çeker kendine ve etraf kimin arkadaşı diye konuşmaya başlar.

Siz kim olarak kadini haberdar edeceksiniz? Ahlak polisi mi? Belki kadin haberdar ve bu sekilde yasiyor? Ee pardon benim 10 yillik arkadasima kocaniz araba almis deyince ne dusunur biliyor musunuz? Vay kadina bak kocami kafeslemeye calisiyor..
Ben olsaydim arkadasimla konusurdum ama yalnizca konusurdum ve boyle bir insanla gorusmeyi tercih etmedigini soyletdim. Koskoca 20 yasina gelmis evli adamlarla fingirdemeyi beceren kiz sizin uyarmanizla yolundan donmez. Sizin vazifeniz ahlak polisligi olmamali bu is 3 kisinin arasindaysa 3 kisi tarafindan cozulmeli. Ki o kizin da arkadasiniz olduguna inanmiyorun tek derdiniz kendinizi aklamak ben onun gibi degilim cumlesinin altini etrafinizdakilere gostere gostere cizmek..

Dallas gibi olmuş yaw

Hem uzak durmalıyım, beni de öyle anarlar, bunlar adamın başını derde sokar diyorsunuz ama hem de adamın karısını bulup her şeyi anlatıcam diyorsunuz. İyi de arkadaşım asıl o zaman o derdin tam orta göbeğine düşersiniz farkında değil misiniz? Bunu açığa çıkaran kişi siz olunca bu olay dördünüzün arasındaki ciddi bir probleme dönüşecektir, bu durumda söyleyip kenara çekileyim diyemezsiniz, bırakmazlar çünkü, karar elbette sizin, ama bunlara da hazırlıklı olun.

çok çok yakınım değil. ama 10 yıldır görüşürüz. çocukluğumuzun 4-5 yılı birlikte geçti. az önce konuşmak istedim ama müsait değildi mesajlaşıyorum şuan

ben bu akşam konuşacağım kızla. bakalım ne diyecek. yeşil ışık yakarsa arkasında olurum. ama vazgeçmez gibime geliyor. insanlar yaşamadığı için biraz farklı yaklaşıyorlar. işte hangi sıfatla söylüyomuşum kadına aldatıldığını falan.

Kesinlik ile uzak dur canım özel hayatı amenna ama para için resmen modern hayat kadınlığıdır bu. Yanında oldukça seni de çeker kendine ve etraf kimin arkadaşı diye konuşmaya başlar.

ya türk toplumu çok meraklı zaten böyle şeylere. yanında kendilerine uygun olmayan birilerini görünce anında dedikodu yapıyorlar.

iyi de arkadaşım siz o kadınn yerinde olsanız bilmek istemez misiniz? ben kendimi burdakilere mi aklayacağım ki? kim tanır beni dışarda görse? ben bu zamana kadar o konu hakkında dışarda tek yorum yapmadım. daha kızla bile knuşmadım. ayrıca yalnızca bir mesajda kendimden, zıtlığımızdan bahsettim. allah askına öyle bir konusuyorsunuz ki yıllardır türk toplumundan uzak yaşıyormuş gibisiniz. 10 kişiden sekizi arkadaşı neyse o da onun yolundadır diyecek. görüşlerinize katılmıyorum, ama paylaştığınız için teşekkür ederim.

bencede konus canım ama evlı oldugunu bıle bıle gorusuyorsa asla vaz gecmez ben aldatılsam ve bana bırı bunu soylese mutlu olurum ogrendıgım ıcın soleyen olmazsa yaklayamazsam bunu asla ogrenemem oyuzden bende soylemen tarftarıyım canım hayırlısı olur ınsallah su an senın omuzlarnda bı yuk bu hemcınsının aldatıgını bılmek ve susmak agır bı yuk ıster tanıdıgın bırı olsun ıster tanımadıgın bırı olsun

şuan kızla konuşmadan bir şey yapmak istemiyorum. çünkü mesele biraz farklı bi boyuta dönüşmüş gibi aldatılan kadın tarafında. her an kulağıma farklı şeyler çalınıyor. şu insanlar anlatacklarını posta posta anlatmasa olmaz sanki.

beni anlıyorsunuz. bizzat yaşamışsınız çünkü. bir yanım git kadına her şeyi anlat diyor. diğer yanım ise belki kadın bilmek istemez diyor. off cidden sıkıntı yani. şu mesajlaşma tam anlamıyla bitsin paylaşacağım inş.

Ben bilmek isterim o istemez bunu bilemeyiz ama istemeyecegim seylerden biri de birinin bana ve cocuguma acididigini soyleyip bana kocan seni aldatiyor demesidir.. Birakin kendi ogrensin. Belki biliyor ve ekonomik ya da sosyal sebepletden dolayi birakamiyor icine atmaya calisiyor.. Siz onlarin iliskilerinin boyutunu bilemezsiniz ki.. Merak etmeyin kadin bir sekilde eger ogrenmek istiyorsa hisseder. Sizin ahlak bekciligini yapmaniza gerek yok baskalari hakkinda karar vermeyin bence

konuştuk biraz. ama adam yanına gidecekmiş diye uzun konuşamadı. az önce yazdım detaylı ama gönderirken hata oluştu gitti hepsi. şöyle söyleyeyim;
duyduklarımı doğruladı. ama hamile kaldığı iddialarını yalanladı. babası bunu bu olay yüzünden evden kovmuş. bu arada ilişki başlamış. adam da ev tutmayı teklif etmiş. iki katlı olduğu için adamla o üst katta annesi alt katta kalıyormuş adam gelince. midem almadığı için bu konuya başka yerden devam etmesini istedim. şuan sadece benzine veriyorum maaşımı falan dedi. ben de eğer vazgeçerse arkasında olacağımı, diğer türlü hayatından çıkacağımı söyledim. paradan vazgeçemem ama yapma dedi. bu cümlelerden sonra aradı. sesi titriyordu ağlamaklıydı. aklıma ilk gelen adamın tehdit ediyor olabileceği geldi. adamın evli olduğundan haberdar. karısı s.lak mı boşayacak kadar, bir ayda yediği parayla on aylık nafaka ödenir dedi. sanırım kadın az buçuk farkında. vazgeçmeyeceğim dediği için hayatından çıkacağım. seçimini yapmış sonuçta. aradığında da bana bu mesele yüzünden beni yargılayıp hayatımdan çıkma, annem bile cüzdanım yanımdayken benle iyi geçiniyor sokakta yatmama göz yumdu dedi. para talep etmediğim için gerçek arkadaşı bi ben kalmışım falan. ama o kadar soğudum ki bu konuşmadan sonra. yapacak tek bir şey kalmadı. beni aramamasını istedim. adam gledi galiba aceleyle telefonu kapadı çünkü.

Son düzenleme:
ya türk toplumu çok meraklı zaten böyle şeylere. yanında kendilerine uygun olmayan birilerini görünce anında dedikodu yapıyorlar.

Yaparlar açıkcası arkadaşının ne olduğunu bilsem ve seni sürekli onun ile görsem şüpheye düşerim kafa dengi olmasa beraber neden takılsınlar değil mi ?

Yaparlar açıkcası arkadaşının ne olduğunu bilsem ve seni sürekli onun ile görsem şüpheye düşerim kafa dengi olmasa beraber neden takılsınlar değil mi ?

Kesinlikle katılıyorum. İnsanların az buçuk ne düşüneceğini tahmin edebiliyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…