Şımdi ne yapacaksın canım, kız kendini sanki süçsuz gibı göstermege çalışıyor gibi geldi bana, sanki her şeye annesi zorlüyormuş gibi vs...
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Anneye gel anneye , adam gelince kızı üst kata gönderiyor,
Söylenecek birşey yok.
Alan razı , veren razı, karısıda göz yumuyor anladığım kadarıyla
Geriye yapılacak birşey kalmıyor bence uzaklaşmaktan başka
Kardesim ben senin bu söylediklerine katilmiyorum. Benimde zamaninda kardesim canim dedigim bi arkadasim vardi. O da pek dogru yolda sayilmazdi ve ben onu hic bi sekilde yanliz birakmadim. O ise acigi ortaya cikinca kendi yaptiklarini ben yapmisim gibi anlatti herkese. Ben demiyorum ki sirtini dönüp gitsin ama araya mesafe koymakta fayda var derim ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım yapacak hiçbir şeyim kalmadı ki. Kız razı gibi görünüyor. Arkadaşlığımı kesip yolumu ayıracağım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama bakın siz zarar görmüşsünüz. Bilemiyorum çok arada kaldım. Görüşmek istemiyorum. Ama ağlamaklı sesiyle yapma deyince de bi fena oldum. Keşke tamam vazgeçicem deseydi bana. O zaman arkasında olurdum. Ama paradan vazgeçemem dedi.
Sizin için neden vazgeçsin ki..
Çok açık yazacağım ama, o yolunu çizmiş..
Kendini bu kadar düşüren, evli çocuklu bir adamla dost hayatı yaşayan insan, arkadaş hatrı için arkadaşlığı kaybetmemek için vazgeçer mi sizce?
Para onun karakterinin önüne geçmiş, sizin bir hiçsiniz karakterinin yanında..
Uymuyorsa arkadaşlık etmezsiniz.. Kimse kimseyle ölümüne kanka değil sonuçta.. Baktın deli, dön geri demişler arkadaşım.
Evet yolunu çizmiş. Paradan vazgeçmem diyor başka da bir şey demiyor.
Evet ben zarar gördüm, iyi niyetim yüzünden... Malesef bazi insanlara iyi niyet islemiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu durumda olay 'size ne bundan'a dönüyor.. Kusura bakmayın, onun tercihi sizi ilgilendirmez..
E tamam zaten öyle dedikten sonra niye tercihi bu demedim ki ben de. Yolunu çizmiş dedim.
Dediğim şu ki, ay görüşeyim mi ay küseyim mi ay ağlamaklı konuştul ay anası da zaten böylelerle yürümez bu iş..
Haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ederim :)
merhaba kızlar. haftalardır üzüldüğüm, vicdan azabı çektiğim bi konuyu sizinle paylaşmak istedim. yaklaşık 10 yıllık arkadaşımı tanıyamaz oldum. henüz 20 yaşında, çok güzel bir kız. küçüklükten beri güzelliğini daima kulandı. ama ben yeni yeni parçaları birleştirdim. birkaç hafta önce yaşadıklarımı anlatayım. arkadaş ortamında muhabbet ederken konu o kızdan açıldı. bana uzak dur ondan uyarısı falan yaptılar. ama neler olduğunu bilmiyordum. bu küçüklük arkadaşım evli (yaklaşık 34 yaşında olduğunu duydum) ve küçük bir kızı olan adamla berabermişşş. adam bu arkadaşım dediğim şahsa ev kiralamış, eşya almış ve son olarak altına son model bir araba çekmiş. asıl acı olan tarafı şu ki kız hamile kalmış ve bebeği aldırmışgörüşmek istemiyorum, telefonlarına ve mesajlarına cevap vermiyorum. bazen ne olursa olsun özel hayatı beni ilgilendirmez diyorum. ama sonra da içime sinmiyor, yanında görürlerse beni de öyle zannederler diye korkuyorum. ve şuna eminim ki bu kızı bu hale annesi getirdi. bazılarınız çok şaşıracak ama öyle. hep onların aşkından ne olacak daha küçükler ddi. kızına farklı şeyler, yaşayamadığı şeyler yaşatmak istedi. haftalardır çok kötüyüm kızlar içim acıyor resmen. yazarken bile ellerim titriyor. ne yapacağım ben şimdi? uzaklaştırmak istiyorum ama ısrarla aramaya vs devam ediyor. çok moralim bozuk çok sinirlerim gergin
konuştuk biraz. ama adam yanına gidecekmiş diye uzun konuşamadı. az önce yazdım detaylı ama gönderirken hata oluştu gitti hepsi. şöyle söyleyeyim;
duyduklarımı doğruladı. ama hamile kaldığı iddialarını yalanladı. babası bunu bu olay yüzünden evden kovmuş. bu arada ilişki başlamış. adam da ev tutmayı teklif etmiş. iki katlı olduğu için adamla o üst katta annesi alt katta kalıyormuş adam gelince. midem almadığı için bu konuya başka yerden devam etmesini istedim. şuan sadece benzine veriyorum maaşımı falan dedi. ben de eğer vazgeçerse arkasında olacağımı, diğer türlü hayatından çıkacağımı söyledim. paradan vazgeçemem ama yapma dedi. bu cümlelerden sonra aradı. sesi titriyordu ağlamaklıydı. aklıma ilk gelen adamın tehdit ediyor olabileceği geldi. adamın evli olduğundan haberdar. karısı s.lak mı boşayacak kadar, bir ayda yediği parayla on aylık nafaka ödenir dedi. sanırım kadın az buçuk farkında. vazgeçmeyeceğim dediği için hayatından çıkacağım. seçimini yapmış sonuçta. aradığında da bana bu mesele yüzünden beni yargılayıp hayatımdan çıkma, annem bile cüzdanım yanımdayken benle iyi geçiniyor sokakta yatmama göz yumdu dedi. para talep etmediğim için gerçek arkadaşı bi ben kalmışım falan. ama o kadar soğudum ki bu konuşmadan sonra. yapacak tek bir şey kalmadı. beni aramamasını istedim. adam gledi galiba aceleyle telefonu kapadı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?