Çocukluk arkadaşım evli bir adamla!!!

Şımdi ne yapacaksın canım, kız kendini sanki süçsuz gibı göstermege çalışıyor gibi geldi bana, sanki her şeye annesi zorlüyormuş gibi vs...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Anneye gel anneye , adam gelince kızı üst kata gönderiyor,
Söylenecek birşey yok.
Alan razı , veren razı, karısıda göz yumuyor anladığım kadarıyla
Geriye yapılacak birşey kalmıyor bence uzaklaşmaktan başka

Şımdi ne yapacaksın canım, kız kendini sanki süçsuz gibı göstermege çalışıyor gibi geldi bana, sanki her şeye annesi zorlüyormuş gibi vs...

Canım yapacak hiçbir şeyim kalmadı ki. Kız razı gibi görünüyor. Arkadaşlığımı kesip yolumu ayıracağım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle kalmadı. Belli ki karısı göz yumuyor. Ayrıca kıza açıkça söyledim hayatından çıkacağını. Adam gidince mesaj atarsa cevap vermeyi falan düşünmüyorum. Gerekirse hattımı değiştiricem

Kardesim ben senin bu söylediklerine katilmiyorum. Benimde zamaninda kardesim canim dedigim bi arkadasim vardi. O da pek dogru yolda sayilmazdi ve ben onu hic bi sekilde yanliz birakmadim. O ise acigi ortaya cikinca kendi yaptiklarini ben yapmisim gibi anlatti herkese. Ben demiyorum ki sirtini dönüp gitsin ama araya mesafe koymakta fayda var derim ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama bakın siz zarar görmüşsünüz. Bilemiyorum çok arada kaldım. Görüşmek istemiyorum. Ama ağlamaklı sesiyle yapma deyince de bi fena oldum. Keşke tamam vazgeçicem deseydi bana. O zaman arkasında olurdum. Ama paradan vazgeçemem dedi.

Canım yapacak hiçbir şeyim kalmadı ki. Kız razı gibi görünüyor. Arkadaşlığımı kesip yolumu ayıracağım.

önce razı olmadığını falan mı sanıyordun yorumlarında öyle demiyordun
arkadaşından nefretle bahsediyordun
hani akşama adama çaktırmadan karısının numarasını bulacaktın
eş zamanlı bir operasyon düzenlicem yazıyordun
karısını şüphelendirsem yeter arkadaşımın sonunu getirirm yazıyordun
sen kimi kandırıyorsun burda
senin derdin aldatılan kadın falan değil
konuşturma beni
hoşuna gitmeyen bir cvp yazanlarada o kadının yerinde siz olsaydınız gibi sürekli aynı kelimeleri yazmaktan vazgeç artık
arkadaşım diyorsun,sonra yok çok sık görüştüğüm değil diyorsun çocukluk arkadaşım diyorsun sonra yok sadece 4-5 yılım geçti diyorsun
senin derdin bu arkadaşım dediğin kızı rezil etmeye çalışmak
yok araba almış yok güzelliğini hep kullanırmış yok adam çok para döküyormuş ona
seni ilgilendiren kısmı bu sadece
ne arkadaşlığından bahsediyorsun sen,güya kadına çok üzülüyormuş
o kadın senin umrunda bile değil millete sen olsaydın yerinde deyip deyip kendini iyi veya haklı çıkarmaya çalışma

Sizin için neden vazgeçsin ki..
Çok açık yazacağım ama, o yolunu çizmiş..
Kendini bu kadar düşüren, evli çocuklu bir adamla dost hayatı yaşayan insan, arkadaş hatrı için arkadaşlığı kaybetmemek için vazgeçer mi sizce?
Para onun karakterinin önüne geçmiş, siz bir hiçsiniz karakterinin yanında..
Uymuyorsa arkadaşlık etmezsiniz.. Kimse kimseyle ölümüne kanka değil sonuçta.. Baktın deli, dön geri demişler arkadaşım.

Son düzenleme:

Evet yolunu çizmiş. Paradan vazgeçmem diyor başka da bir şey demiyor.

Evet ben zarar gördüm, iyi niyetim yüzünden... Malesef bazi insanlara iyi niyet islemiyor.

Evet ben zarar gördüm, iyi niyetim yüzünden... Malesef bazi insanlara iyi niyet islemiyor.

Haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

E tamam zaten öyle dedikten sonra niye tercihi bu demedim ki ben de. Yolunu çizmiş dedim.

Dediğim şu ki, ay görüşeyim mi ay küseyim mi ay ağlamaklı konuştul ay anası da zaten böylelerle yürümez bu iş..

Dediğim şu ki, ay görüşeyim mi ay küseyim mi ay ağlamaklı konuştul ay anası da zaten böylelerle yürümez bu iş..

Küsmüyorum da, görüşmüyorum da. Bunu da belirttim zaten. Ortada yürüyecek iş kalmadı zaten. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim :)

Haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Rica ederim :)

Benimde bir arkadaşım vardı, ünıversiteye aynı fakülteye gidiyorduk, benim evime bazan gelirdi (dogum günü , partı gibi). Kız evlendiği adamla ayrılmıştı, ama sonradan daha hiç evlenmemiş birıyle çıkmaya başlamıştı.
Benim dogum günümdü va arkadaşım evine biraz geç kaldı ve benim eniştem arabasıyla onu evine kadar götürdü, arabadan inerken arkadaşım enişteme cep numarasını bırakmış, ve eniştem bunu ablama anlatmış, ne biçim arkadaş bu demiş, insan arkadaşının eniştesine niye evli oldığunu bilerek cep numarasını bırakırkı demiş.O günden sonra ben arkadaşımdan uzaklaştım, ona bi şey de dıyemedim, sonuçta az çok olsada hüyünü biliyordum, uzaklaştım ondan, bu en doğru karardı bence

Bence aradığında içinizdeki her şeyi söyleyin. Görüşmek istemediğinizi de, her şeyi duyduğunuzu da. En azından içiniz rahatlar. Siz bu kadar kötü olmuşsunuz o evli adamın eşi öğrense nasıl olur tahmin bile edemiyorum. Allah ıslah etsin ikisini de.

yok artık yaa
iyice midem bulandı valla
ne midesiz insanmış yahu

sizi alakadar eden durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…