Anlayabiliyorum. Ben bundan daha basit bir nedenden dolayı 14 yıllık arkadaşımla görüşmeyi kesmiştim. Dostluk çok önemli benim için birini hayatıma çok zor alıp zor vazgeçerim ama güvenim sarsıldı mı biter?
Sen çok duygusalsın ama karşında ki öyle değil kanımca. Sen sadece merakını gider ve adamın karısını bir şekilde haberdar et bu yalana ortak olma.
Ne kadar da düşüncesizbir davranış bu böyle.. Allah ıslah etsin arkadaşını. Kinamiyorum asla. Ama biraz empati kurmak lazım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle konuşucam. Hatta arkadaşlarımı araya soktum bile. Adama hissettirmeden kadının numarasını bulmaya çalışıyoruz. Akşama onu da bulup eş zamanlı operasyon yapmayı planlıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de 20 yasindayim.Dusunuyorum da yasitlarimin ne dertleri var bilmedigim.Bence siz de arkadasliginizi kesin.Bu insan size yarar degil zarar getirir.He duzelir mi demissiniz.Yakib vadede hayir.Cunku annesinin destegi onu cezbetmis.Pisman olur bir gun.
Esiyle konusma olayina girmeseniz daha iyi.Basiniza ne getirecegini hic bilemezsiniz.Su an esinin muhatabi siz degilsiniz muhtemelen suphelenecektir benim esim yapmaz diyecektir belki bi ihtimal.Sorunlarini bu seytan ucgeninde kendileri cozseler daha iyi.
10 yıllık arkadaşınız ve onun hayatında ki değişimi fark etmiyorsunuz, bu gerçekten ilginç. Ayrıca böyle buraya yazıp üzüldüm demekle olmuyor, hoş aranızda gerçek bir arkadaşlık olduğunu düşünmüyorum ama, gerçek arkadaşın yeri her zaman onun yanıdır. Yanlış yaptığında kaçıp uzaklaşmak değil, yanında olup onu doğru yola yöneltmektir arkadaşlık.
Ya siz o insanla gerçek arkadaş değilsiniz, ya da siz arkadaşlık nedir bilmiyorsunuz. Burada böyle dövünmekle olmuyor. Ondan kaç diyenlere de hayretle bakıyorum gerçekten. Eminim burada "uzaklaş o kızdan, seni de onun gibi zannederler" diyenler, başka sosyal paylaşım sitelerinde de , gerçek dostluğun arkadaşlığın yokluğundan şikayet edecek özlü sözler paylaşıyorlardır.
Allahim benim gibi dusunen kimse yok sanmistim ki sizin yorumunuzu gordum.. cok sukur...
gecen gun baska bi konudada yazdim. gercek arkadaslik bu mudur daha dogrusu dostluk diyeyim.. eger siz onu gercekten dost olarak goruyo olsaydiniz. gelip burda planlar ureteceginize uzaklasmak icin senaryolar yazacaginiza her kosulda yanlisinda dogrusunda yaninda olurdunuz...
evet yaptigi yanlis tasvip edilemez ama dostluk dedigin zaten hatasinda dogrusunda her kosulda onunla olmaktir gelmis burda kesicem muhabbeti ben duzgun bi kizimm adim cikarsa ah vah derdindesiniz. saka gibi... benim dostum!un basina boyle bisey gelse ben kizarim soylenirim gerekirse yolarim sacini basini hatasini anlasin yeterki diye ama uzaklasmak icin kacmak icin internette konulara malzeme etmezdim uzgunum...
buraya arkadasinizin konusunu yazip aa ne terbiyesiz denmesine canak tutun bence siz gercekten arkadasinizdan uzak durun yaptigi yanlistan ziyade sizi dostu zannetmesin.. gidip gercekler aci olsada yuzune soylersiniz arkadasin dinlemiyo olur nasil destek olurum dersin ... gercektenn dostluk anlayisi cok eskilerde kalmis..
Herkesin fikri farklı saygı duyarım. Ama şunu da unutmayın gerçek dostluğun olduğu zamanlarda böyle bir şey olmazdı. Ayrıca burda onu yazma bunu yazma diye bir kural yok diye biliyorum yanlıs mıyım? Görüsmeyi kesmek istediğiniz arkadasınız hakkında kesinlikle konu acmak yasak! Diye bi uyarı göremedim de. Ben sadece anlatmak istedim, ve arkadaşlar anladılar da sağ olsunlar. Teşekkür ederim yorumunuz ve zamanınızı ayırdığınız için :)
Anlayamadım empatiyi kurması gereken ben miyim?
Hayır arkadaşınız... sizin yapmanız gereken onca ikaz etmeniz. Ikaziniza uymuyorsa irtibatı kesmemiz..
Ama şöyle bir şey var ki şüphelenen insan çoktan araya girmişti. Adam araba bile almış. Öyle normal bi araba da değil. Piyasa değeri en az 80 bin. Ben uygun bir dille anlatmayı denerim. Yok ısrar ederse yapmaz diye sen bilirsin kardeş derim olur biter.
şu yazından sonra zaten niyetini belli oldu
senin canını sıkan en yakın dostum dediğin kızın evil biriyle birlikte olması değil
kimseyi kandırma burda
çok üzüldüm canım çok kötü bişe. ama sonuçta onun hayatı. arkadaşın senin onu olduğu gibi kabul etmeni istiyor. ya da seninle dertleşmek istiyor olabilir. seni onun yanında görürlerse seni de onun gibi düşünürler mi ? Sanmıyorum. Eğer ona yardım etmek istiyorsan ondan kaçarak bunu yapamazsın. onu dinlemelisin. Yok eğer ondan uzaklaşmak istiyorsan yine ondan kaçarak, telefonlarını açmayarak yapman doğru olmaz, bu onu engellemez. o zaman açıkça evli bir adamla ilişkisi olduğu için artık onunla görüşmek istemediğini ona söylemen ve artık aramamasını ya da en azından belli bir süre görüşmek istemediğini ona açıkça ifade etmen gerekir.
En yakın dostum dediğim yeri gösterseniz? Yoksa ben mi bulamadım? Her 10 yıllık arkadaşa en yakın dost mu diyorsunuz siz? Neymiş benim niyetim çok merak ettim? Ben buraya gelip kızın değiştiğini, duyduklarımdan dolayı sinirlerimin bozulduğunu belli etmek için bir konu açtım. V yukarda niyetimin belli olduğunu söylediğiniz mesajda nasıl buldunuz niyetimi? Kadın kesin şüphelenmiştir diyen arkadaşa söyledim ben onu. Ana fikrini de şöyle açıklayayım 'bu kadar harcama yapmış adam fakat kadın hala şüphelenmemiş, akşam söylemek istiyorum' çok meraklısınız adam gibi okumadığınız konulara karşı çıkmaya. Kimseyi kandırdığımız yok. He öyle olduğunu düşünmüyosan kanma o zaman devam et. Yine de yorum için tşk.
madem dostun değil neden yana yakıla dertleniyorsun burda ben bunu anlayamıyorum
arkadaşım arkadaşım diyorsun yok çok üzülüyorum diyorsun
ama arkadaşının kuyusunu kazıyorsun
adamın karısını bulmaya çalışıyorsun ona anlatıp hayatımdan çıkaracam diyorsun
eğer sen kız arkadaşına üzülseydin
onunla konuşurdun karısını bulmaya çalışmazdın
arkadaşına güzel bir dille anlatırdın yaptığı yanlışı onu bu hatasından döndürmeye çalışırdın
sen bunu bırakmışta kadının peşine düşmüşsün bumu arkadaşlık,haa madem arkadaşın değil sanane ozaman
ve senin dertlendiğin yer hep şu bak yorumlarının hepsini okudum
hiçbirinnde zavallı arkadaşım cahil arkadaşım demiyorsun dediğin şeyler
kızın altına araba çekmiş,çok pahalıymış,ona her imkanı sunmuş,adam parasını ona yediriyor,herzaman güzelliğini kullandı zaten
ne bu Allah aşkına senin derdin başka,annesi rahat gezsin diye boşandı,onları alışverişe götürüyor
sen arkadaşına yardım etmek istemiyorsun,onu rezil etmeye çalışıyorsun bunun içinde yanıp tutuşuyorsun
evet arkadaşın doğru yolda değil,çok yanlış bir hata yapmış bu gencecik yaşında
bırak karısını aramayıda arkadaşını ara madem okadar samimisin
değilsen seni zaten ilgilendirmez,görüşmezsin olur biter.
Bu ne ya ne insanlar var.
Soyle evli adamla birlikte oldugu yattigi kalktigi yetmiyor bide adamin parasiyla ev dosuyor hanfendi.kusura bakmayin ama boyle bir iliskinin gozumde sadece para icin oldugu kanisi var.
aynısını bende yasadım akrabam kız en yakın arkadasımdı ortaokula kadar tabı ondan sonra ben liseye gittim o çalışmaya basladı ben görüşemez olduk.. komsusunun evli oglunu ayartmış aynı mahalledeyiz zaten ögredik bi çok olaylar oldu karısı farketmış.. iki aile arasında kavga kıyamet koptu.. tüm mahalle sahit olduk.. adam 35 yasında o 21.. abi diyodu şüpheleniyoduk ama konduramadık... ve bizi akrabayız cok utanıyruz onlardan babaları da kahrından öldü.. ilk başta ilişiğimizi kestk görüşmedik ama zamanla dedik onların günahı bıraz bıraz yakınlık gösterdık akrabayız silip atamıysun aynı köyde yüz yüze bakıyosun kimseyi kınama derler ya Allaha havale etmekten başka çare yok... akrabam degilde sadece arkadaşım olsa görüşmem asla yan yana bulunmak istemem rahat hissedemem o insanla ilerde benımde kocam olcakne malum benım kocamada sarmayacagı bu tip insandan uzak durmak en iyisidir bulaşam çamura sanada sıçrar misali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?