- 17 Haziran 2018
- 38
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi hayalperestcik
Benim en yakın arkadaşım kız kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım bana çok üzüleceğim bir haber verdi ve benim çok ağladığımı gördüğü halde ertesi gün arayıp sormadı. Tam tersi sabah aptal gibi ben aradım ve bana duştan sonra arayacağını söyleyip bir daha yazmadı. Bir hafta sonra bana birilerinin dedikodusunu yapmak için mesaj attı bir kaç kez. Ama beni kesinlikle sormadı noldu ne yaptın diye. Ben onun en küçük sıkıntısında saatlerce konuşur ve çözüm arardım. Maddi, manevi hep yanındaydım. Günlerce arayıp konuşurdum yanında olmasam bile. Üniversiteydeyken bile aramadı beni fazla ben arardıım müsait olmadığını söyler kapatır çok uzun bir süre dönmezdi. Sadece eve gidip tek kalınca sanırım aklına geliyodum o boşlukta arıyordu. Bu en son durumda ağlarken görüp ve beni sormamasına çok üzüldüm vetüm arkadaşlığımı bitirmeye karar verdim. Arama mesafe koydum aramalarına dönmedim ve açınca kısa kestim. Bana bir ay kırk gün sonra küs müsün diye sordu ben de hayır dedim. Üstünden onca zaman geçmiş neyini anlatıcam? Anlayamadığı şeyi ona mı açıklıcam? Acaba çok abarttım mı bilemiyorum böyle arkadaşlığımı bitirmekle çocukluktan beri arkadaşşım kendisi. Çok zoruma gitti benim.