çocukluk aşkımla evlendim...

aisha88

:))))
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
37
0
10 yaşında falandım, o zamnlar yazları köye teyzemlerin yanına gelir, ablamla 1 ay kadar kalırdık. bu arada eşim uzaktan akrabam ve teyzemlerim köyüne o da yazları gelirdi. onun teyzesi benim amcamla evli. benim teyzem onun babasının amcasıyla evli. annesiyle babam dayı hala çocukları. bizde dayı hala torunları oluyrz. bir çok yerden bağ var yani. görüşmeler de bu sayede oluyrdu. o zamanlar sadece ben ona karşı bişeyler hissediyrdum. onda bişey yokmuş tabi.
lise 1 deyken çıkma teklifini ben yapmıştım, görüşmek için. o da kabul etti. bu arada ben ankara da o zonguldak ta oturuyor. ank ya hastaneye yada teyzesinn yanına gelince görüşebiliyrdk. lise 3 e kadar herşey ii gitti. sonra üniversite ye hazırlanyrz diye annesi görüşmemizi istemedi. ve bi süre ara verdik. tabi ben dayanamayp yine msj fln atıyrdum. ama o atmazdı. ayrılmış gibiydik yani. sonra bazı arkadaşları benim hakkımda dedikodu çıkartıp ona söylemişler. ortak tanıdık arkadaşlar. ve bunları duyduktan sonra beni dinlemeden benden ayrıldı, zaten görüşmüyrduk. son noktayı koymuştu.
ben naptıysam ona ulaşamıyordum. hayatımın en kötü, iğrenç senesiydi heralde. telefn hattını fln kırmıştı ona ulaşmamam için. neyse o sene öyle geçti.
1 sene sonra bi ara görüşmk istedi. ama arkadaş olarak. zaten akrabayız. karşılaşma olanagımz yüksek. 1- 2 msj derken o sene abisinn düğününe davet etti ve ailemin işi olduğu için ben gittim düğüne. o gün herşeyin yeniden başlayacagnı bilmeden gittim ama.

o gece bana msj attı "yeniden başlayalım mı?" .işte beklediğim buydu. 3 sene oldu tekrar başlayalı. 1senedir de evliyiz. yani 4 yıl geçti. bu 3 yılda da yaşamadığım şey kalmadı. hep kısıtlandım. onu giyme, buraya gitme, makyaj yapma, onunla konuşma...
ama sabrettim. şu an o kadar mutluyz ki anlatamam. o 3 yılda yaptıgı şeylerden eser yok. ne giydiğime, ne makyajıma, ne gezmeme, hiç birşeyime karışmıyr.

her sıkıntının sonunda, insan gerçekten rahata ulaşıyor.:hooray:
 
Canim mutlulugunuz daim olsun... Allah bir yastikta kocatsin sizi:Saruboceq:
 
X