- 10 Kasım 2017
- 875
- 626
- 33
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
26 yaşındayım ama makyajla bile 18-19 olduğumu düşünüyorlar. Daha ağır bir şeyler giyersem falan o zaman aşağı yukarı yaşımı gösteriyorum galiba. Bir de konuşmaya başlayınca anlaşılıyor yaşımın küçük olmadığı. Ben gayet memnunum bu durumdan. Olgunluğunuz zaten konuşunca anlaşılır. İleride de avantaj hem. Zaten oldum olası büyük görünmekten hoşlanmadım. Bence sevinin.Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
inşallah bir gün ben de böyle düşünürümNiye bozuluyon be...ben memnunum
Tabi bunun 30 a bir buçuk basamagım kaldığı icindir
Fekat bence şanslı olduğunu bil
Ah keşke senin gibi olsam 27 yaşındayım 45 gibi duruyorum bana teyze dedilerMerhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.
Ayıp etmişlerAh keşke senin gibi olsam 27 yaşındayım 45 gibi duruyorum bana teyze dediler
Topuklu ayakkabım falan var da giymeyi beceremiyorumTopuklu ayakkabi/bot/cizme al kiz ordan kurtarirsin
Ah keşke senin gibi olsam 27 yaşındayım 45 gibi duruyorum bana teyze dediler
Topuklu ayakkabım falan var da giymeyi beceremiyorum
:) Teşekkür ederim beni mutlu ettinizBence takilma ona panpa. Annem 53 yasinda, dedi ki bir gun yolda buna 40lik bir kadin teyze demisYani annem oyle 60-70 yasinda da gorunmuyor, 50 oldugu belli. Insanlar herkese teyze diyor artik bana bile
Ben direk hoşuma hangisi gidiyorsa onu aldım,bunlara pek dikkat etmedimDaha rahat, gunluk giyilebilen seyler alcaksin kiz, yoksa giyemezsin. Topugu cok cok yuksek olmasin, tabani destekli olsun bir de mumkunse hakiki deri al.
Ben direk hoşuma hangisi gidiyorsa onu aldım,bunlara pek dikkat etmedim
21 daha cok genc . Zamanla makyaj sac kiyafet iyice hayatiniza girince durum eşitlenir belki:)
Ama bana da 18lik bir cocuk musallat oldu.
Durup dururken denilmiyor da ben su yastayim yavrum beni gec diye
Artık yasim sudur diye yazip anlima asacagim bu gidişle.
18lik iyiymis bana yazilan en genc eleman 26-27 benden 4 yas kucuk iste bak kendimi yasli hissettim simdi
Ahagah ayol bende 24 'um 25 e gireceğim.
18 cok genç oldu bana da
Cocuk bildiğimiz cocuk duruyor birde. Daha yüzündeki sivilcesi gecmemis.
Nasıl yakıştırdi bizi anlamadim. Kesin yirtik pantolon falan giydigin bir gün gözüne kestirdi tamam buda bizden dedi galiba.
Boşver ne canını sıkıyosun, memurum doğum iznindeyken işyerinde bi müdürle tanıştık abimde aynı yerde onun müdürü işte kadın bana öğrencimisin lisede yaz tatili değil mi nasıl yapıyosun falan demişti düşün 25 yaşındayken lise zannetmişti, benim hoşuma giderdi oğlumu annemin, benide ablası sanıyolar:) büyüyüp ne yapcaksın 16 yaşında 20 lik dişim çıktı diye oturup ağlamıştım ama ben 20 olmadım daha diye :) bu günlerin tadını çıkar olgunluk büyümek evliliğe yaklaşmak demek:) hayatını yaşaevet ya,onların yüzündeki makyajı,giyim tarzını görünce kendimi kötü hisseediyorum.Onlarla kendimi karşılaştırınca psikolojim bozuluyor resmen.
Valla benim 26lık çocuk gibi durmuyor ama hipster mı ne diyorlar rahat takılıyor, koluna boncuklu bileklik falan takıyor, müzik festivallerine gidiyor yetişkin gibi yaşamıyor yani. Hiç uygun değiliz.
Diğeri 27lik aşırı yakışıklı yani öyle böyle değilHem yüzü yakışıklı hem profesyonel sporcu ve beden öğretmeni vücudu gerçek bir taş Bununla da pek uygun değiliz. İş arkadaşım bir ısırık al bırak madem ciddi niyetin yok dedi tövbe tvbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?