- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
Evliliğiniz çocuktan önce ve çocuktan sonra nasıl değişti? Neler değişti? Olumlu, olumsuz, psikolojik her anlamda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuktan önce iki sevgiliydik..Evlenmiş olmak beraber yaşamak dışında bir şey değiştirmemişti hayatımızda...İkimiz de gezmeyi tozmayı arkadaş ortamlarını çok severdik...İş dışındaki her anımızı birbirimize adardık.. Sürekli dışarı çıkar, film izler hayatın tadını çıkarırdık...
Böyle geçen 2 yıldan sonra kızım doğdu...Hamileliğimde sıkıntılıydı..Bu süreçte eşimin beni ne çok sevdiğini daha bi iyi anladım...Öyle zor zamanlardı ki ve allaha şükür hep o poziitif enerjisi ile yanımda durdu..
Sonra kızımın hayatımıza katılışıyla birlikte iki sevgili olmanın ötesinde aile olduk...Cidden de böyle..Çocuktan önce çok aşık da olsan ipler senin elindedir...Kavga edebilirsin, bağırıp çağırabilir çıkıp gidebilirsin..Ama çocukla beraber önceliğimiz kızımız oldu..Gezmeler tozmalar bitti..Kızım uykusuz gazlı bir bebekti...Bırakın dışarılara çıkmayı bir filmi 4 seferde dizi izler gibi bitirdiğimizi bilirim..
Ama kızımla beraber kocama bir kez daha aşık oldum..Babalığına hayran oldum...Kızımla arasındaki özel ilişki beni ona daha da bağladı..
Artık her boş anımızı kuzumuzu nerelere götürsek, nasıl eğlendirsek diye planlıyoruz...Allahtan şimdi 2,5 yaşında bebekliğine nazaran daha rahatız...Çoğu yere gidebiliyoruz...
Gene de düşününce eskisine göre çok yoruluyoruz ama evlat sevgisi öyle muhteşem öyle büyük bir şey ki sanki hayatımızda hep varmış gibi alışıyorsun bu duruma..Sanki onsuz hiç yaşamamış gibi..Allahım yokluğunu göstermesin
Ama bir alışkanlığımız var bunu hiç bozmuyoruz..Cumartesi geceleri kızım isterse 12 de yatsın biz oturmaya devam ediyoruz..Haftanın dedikodusunu yapıyor yorgunluğumuz atıyoruz..Sanırım bu bile yetiyor evliliğimizi canlı tutmaya..Bazen aramızda şakalaşıyoruz cumartesi buluşalım salonda diyoruz :))
Sonuçta yaşadığınız değişim öyle güzel ki inanın evliliğinizde değişenler (tabii köklü değişimler yoksa) yaşadığınız uykusuzluklar yorgunluklar hiç önemli gelmiyor size...
Çoook hoş anlatmışsıngerçekten güzel bir konu :128:
evlilimizin ilk 4 yılı çocuk düşünmedik
hatırlamaya çalışıyorumda aklımda kalan sadece
çalışmak :100:
çocuksuz çiftler genelde sürekli gezer biz çok fazla gezmedik öyle
kızım olduktan sonra renklendi hayatımız
öncesi siyah beyaz sanki
daha çok gezmeye başladık bikere bebekle gezilmez diyenler halt etmiş :)
sadece yanınızıa fazladan kocaman büyükçe bir çanta taşımak zorundasınız :))
sonra artık evde hergün yemek pişmeye başladı
buzdolabımız büyüdü
daha sağlıklı beslenmeye başladık :104:
hazır gıdalardan uzak durmaya başladık
evde yoğurt mayalamanın reçel yapmanın ne kadar güzel birşey olduğunu anladım :109:
tabi zorluklarıda var inkar edilemez
herşeyi tozpembe göstermek anlamsız :103:
mesela çay bahçesinde kahvenizi yudumlarken yanınızdaki bıcırığın belki 10-15 sorusuna cevap vermek zorunda kalabiliyorsunuz:111::111:
yada saniyede kaç kere anne dedi diye merak edip sayma gereği duyabiliyorsunuz:99::99:
plaja gittiniğinizde denizden çıkar çıkmaz yağlanıp güneşlenmek yerine kumlara bulanmış
küçük canavarıznızı yıkamanız gerebiliyor :96::96:
ama bütün zoruklarına rağmen hayat çocuklarla güzel...![]()
Peki birbinize olan tutkunuz ne durumda. Aradaki o şehvet oluyor mu? Yoksa sizi çocuğunuzun annesi olarak görüp kocanız size "yaklaşmıyor mu"?
En çok taktığım durumdur bu benim. Çocuktan sonra çocuğumun annesi birlikte olamam gibi yaklaşım beni yıkar açıkçası. Şimdi çocuğun annesi diye saygından yapmıyorsan önceden neydim ve ne gözle yapıyordun. Daha da fenası saygındna benle ilişkiye girmiyorsan ya libidosu bitmiştir yani cinsellik istemez kardeş kardeş yaşarsın yada?????
Peki birbinize olan tutkunuz ne durumda. Aradaki o şehvet oluyor mu? Yoksa sizi çocuğunuzun annesi olarak görüp kocanız size "yaklaşmıyor mu"?
En çok taktığım durumdur bu benim. Çocuktan sonra çocuğumun annesi birlikte olamam gibi yaklaşım beni yıkar açıkçası. Şimdi çocuğun annesi diye saygından yapmıyorsan önceden neydim ve ne gözle yapıyordun. Daha da fenası saygındna benle ilişkiye girmiyorsan ya libidosu bitmiştir yani cinsellik istemez kardeş kardeş yaşarsın yada?????
kocam değilde bende bi gariplik var.ben adama yaklaşamıyorum.artık o gözümde evin ihtiyaçlarırnı karşılayan gelecege yatırım yapan biri.hatta aramozda kalsın hadi dedim bu sabah çoçukları bırakıp usulca yanını bi kıvrılayım.yok içimden hiç bi şey olmaz hatta sanki ayıp bi şey yapıyom.bu arada benim çoçuklar biri 15 biri 1 aylık.bence sen kocanı değilde kendini düşün.o seni bu çoçuğum annesi diye görmeye başlasa biraz süslenir püslenr bi şeyler yapar adamı baştan çıkarırsın.ama ya ben gibi senin ateşin sönerse...
1.si ben evli değilim o yüzden sormuştum
2.si benim ateşim sönmezEvlendiğimde çocuk da olsa baya sevişgen bir kadın olurum
Sizde baba olarak görüryor o yüzden yapamıyorsunuz sanırım. Dediğinizin benzerini benim bir arkadaşım yaşamıştı.