Cocuktan sonra evlilik bitiyormus

Maşallah diyelim öncelikle ilişkinize. Hem karşılıklı anlayışa sahip hemde birbirinize olan sevginiz canlıysa bu süreç çok güzel atlatiliyor. Ancak ben konu sahibini de anlıyorum. Çocuktan önce evlilikte bazı eksiklikler farkedilemeyebiliyor. Bizde de benzer şeyler oldu hala daha da oluyor. Bilinçli diyebileceğiniz insanlar olmamıza rağmen meğer çok eksiklerimiz varmış ve bunlar çocuk olduktan sonra aleni ortaya çıkıverdi.
Tsk ederim. Eksiklerimiz derken mesela neydi

yani aslında temel sebep çocuğumuzu tek başımıza maddi manevi destek almadan buyutmemiz 😔e ben çalışıyordum durumumuz iyiydi herşeyimiz i alır gezer tozardik.çocuk olunca bıraktım isi ...e zaten türkiye nin ekonomisi belli tek maaşla ne oluyor ..es iyi bir maaş almıyorsa.
Yani biz esekten düşmüş karpuzda döndük
İş bırakmaklada çok ilgisi yok aslında. Ben işime devam ediyorum. Üstelik çokta yoğun çalışıyorum. Kısaca bunlar hep birer bahane. Arada sevgi ve anlayış yeteri kadar olmadıktan sonra ister caliiiis ister calisma.

esim bana diyor ki çocuğa bak başka birşey istemiyorum senden yani çocuğuna aşık ni baba ama sözde uygulamada sıfır 😳ben diyorum çocuğu bırakalım annene ayrı gidelim bi yerlere yok bırakmazmış ...valla kafasına sağlam bir kütük istiyor
Neyse bari enazından hizmet temizlik vs beklemiyor o da bir marifet. Ama canı gezmeye gitmek istemiyor çocuğumu bırakamam da bahanesi. Siz de çocuğunuzu da alın gidin ona inat.Yatırın pusetine oh keyfinize bakın.

Neyse bari enazından hizmet temizlik vs beklemiyor o da bir marifet. Ama canı gezmeye gitmek istemiyor çocuğumu bırakamam da bahanesi. Siz de çocuğunuzu da alın gidin ona inat.Yatırın pusetine oh keyfinize bakın.
Çocukla geziyoruz canım başbaşa istemiyor dana😁

Back
X