Günaydın Güzel ikiz Anneler ve Anne adayları :O)
Bu gün güne güzel başladım tartıldım :O) 105,6 kg yani geçen hafta pazartesi günü 106,9 kg dım.demekki ödemim olmuş farkında değilim
ya da suyumu iyi içememişim ki bir de ayıptır söylemesi wc sorunları ile bağlantılıdır belki...
yani yeniden gözden geçirmem gerekirse (sizde sıkıldınız benim kilo cetvellerimden)
1 ay = 0 kg
2 ay = 1,7 kg
3 ay = 3,3 kg
ilk üç ay = toplam da 5 kg
4 ay = 3,5 kg
5 ay = 3,7 kg
6 ay = 1,1 kg
ikinci üç ay = toplam da 8,3 kg
7 ay = ilk 24 günü (bu gün ayın 24 ü) 2,3 kg
Toplam da 105,6 kg almış durumdayım ve bu çok fazla ama başta balık kokmuştu şimdi bebişler için kilo nun önemi azaldı...
ama yine de dikkat etmeye devam :O)
bu arada geçen hafta kızım 1432 gram oğlum 1211 gram dı inşAllah sağlıkla gelirler psikolojik olarak gayet iyiyim ve 8 hafta sonra doğurmak istiyorum inşAllah ve hazırım da o zaman için.
erken doğum olucak gibi bir his yok içimde çok rahatım bir kaç gündür.
dün pikniğe gittik uzandım yedim yürüdüm...
çok yoruldum ama mersin de havalar kötü olmadan bunlar son fırsatlar...
Bu gün güne güzel başladım tartıldım :O) 105,6 kg yani geçen hafta pazartesi günü 106,9 kg dım.demekki ödemim olmuş farkında değilim
ya da suyumu iyi içememişim ki bir de ayıptır söylemesi wc sorunları ile bağlantılıdır belki...
yani yeniden gözden geçirmem gerekirse (sizde sıkıldınız benim kilo cetvellerimden)
1 ay = 0 kg
2 ay = 1,7 kg
3 ay = 3,3 kg
ilk üç ay = toplam da 5 kg
4 ay = 3,5 kg
5 ay = 3,7 kg
6 ay = 1,1 kg
ikinci üç ay = toplam da 8,3 kg
7 ay = ilk 24 günü (bu gün ayın 24 ü) 2,3 kg
Toplam da 105,6 kg almış durumdayım ve bu çok fazla ama başta balık kokmuştu şimdi bebişler için kilo nun önemi azaldı...
ama yine de dikkat etmeye devam :O)
bu arada geçen hafta kızım 1432 gram oğlum 1211 gram dı inşAllah sağlıkla gelirler psikolojik olarak gayet iyiyim ve 8 hafta sonra doğurmak istiyorum inşAllah ve hazırım da o zaman için.
erken doğum olucak gibi bir his yok içimde çok rahatım bir kaç gündür.
dün pikniğe gittik uzandım yedim yürüdüm...
çok yoruldum ama mersin de havalar kötü olmadan bunlar son fırsatlar...