Canım Benim...
Senin tüm haberlerini kendi haberlerim miş gibi hissediyorum hep çünkü en başından beridir aynı haftalardayız bir sen özellikle birde Balımnur.benim için ikinizde sanal değil gerçek arkadaşsınız.
öylesine üzüldüm ki okurken.ama sonra dedim ki üzülmek için çok erken hiç merak etme daha önünde doktorun dediğine göre 4 hafta var inşAllah.o zamana kadar da gelişimi düzelicek merak etme.
Birde unutma ki 27-28 haftamızdan itibaren biz çoğul gebelerin her an doğum tehlikesi vardı ve çok şükür ki 31 haftaya geldik ve sen son 2-3 hafttadır şeker gibi bir müsibetle de uğraşıyorsun prenslerm neleri atlattın bir kocayı bir kayın valideyi birde delikanlı oucak efeyi idare de ediyorsun.sen çok güçlüsün senden doğacak prenslerinde çok güçlü olucak hiç merak etme.
YAradan Rabbim bizleri 31 haftanın ortasına getirdi merak etme 34dü de 35 i de göreceğiz hatta bak ben sana söylüyeyim sen kendi doğum gününde de doğurursun çünkü onlar senin oğlulların içeride senin sözünü dinleyip sana destek olucaklar.aralarında iki hafta olması da çok kötü bir şey değil biri birinden genelde büyük olur zaten hiç merak etme her hafta gidince doktora sende görürsün.herşey yoluna giricek oğulların asıl sana destek...
enigmacım ah valla ne güzel annen herşeyi bitirmiş. benim ayrı bir odam yok maalesef oturma odasını ayarlıyacağım eşyalara gelince evde bir yerlere sıkıştıracağız artık annemin evide eşya dolu yazık ona. bizimkiler hep bayramdan sonraya bırakıyorlar herşeyi beşik alınınca ayarlarız artık.
canım az kaldı biraz daha sabır sen dikkat et kendine sol tarafına yat genelde hayırlısıyla inşallah kucağımıza alacağız kuzucukları. benim göğüslerim baya bi iri anneme çekmişim :))) inşallah süt olursa emziririz. önce normal yastıkla deneyeceğim daha sonra alırım belki yastığı. ben sürekli yatar oldum hemen yoruluyorum, dr yorulmayacaksın dediği içinde korkuyorum bişey olacak diye. çoğu bitti azı kaldı doğduklarında ne olduğumuzu şaşacağız o garanti birde senin efen var :)))
enigmacım geçmiş olsun canım sıkma cana geleceğine mala gelsin iyiki sen mutfaktayken olmamış. başta benim başıma gelen gibi sandım ama borcamlar ağır dolap yükü taşıyamamış. olsun artık olmuş olan. fazla ağlama bebişlerinide üzme artık.
benimde raftan bardaklar düşüp kırılıyordu hemde üzerime ellemedim çarpmadım nazardan oluyormuş. şimdi bile ara ara bardakalr borcamlar çatır çatır kırılıyor ben hemen kaçıyorum mutfaktan öyle olunca eşim temizliyor. şimdide parmaklarımı doğrar oldum ya bıcakla ya rendeyle bayada kan akıyor: allah nazarlardan askınsın bizleri ve bebişlerimizi.
Saol BAlım inşAllah moralim de yerine gelir hoş bebişleri gördüm bu gün ama yine de kafi gelmedi...
ah kıyamam sana canım benim. mal canın yongasıdır tabi ama boşver valla benim 6 senedir kırıla kırıla öyle alıştım ki. bir keresinde vitrinimdeki cam birden düşmüştü tüm çeyizliklerim kırılmıştı hemde bayram günü ben kalakaldım eşime defalarca dokunmadım bile diyormuşum haberim yok. birazda nazar çıktı diyeceğiz artık düşünme bebişlerine odaklan bundan sonra daha çok dikkatli olmamız gerekiyor.
Kızlar sanırım hayatımın en zor gününü dün geçirdim ama hala bitmedi...
dün sabah işe geldim hatta canınız çekmesin uyuyamadığım için erkenden kalkıp kahvaltı için yumurtalı ekmek kızarttım yani mutfakta bayağı oyalandım.
Sonrasında da işe geldim. saat 10 gibi eşim aradı ve mutfak dolabının duvardan yere düştüğünü söyledi önce inanmadım şaka sandım.sonra bana resmini yolladı şok geçirdim resmen şok...
Eve gittim resmen dünyam başıma yıkıldı.Size o anki hislerimi anlatamam...
dolabı kıpırdatamıyorum kıpırdatınca içinden yeniden bir şeyler dökülüp kırılıyor zaten yağlık ta kırılmış her yer yağ olmuş anlatamam ya nasıl bir şansızlık bu...
çok şükür ki ben veya eşim evdeyken mutfaktayken düşmedi kesin altında ya sakatlanırdık ya da ölürdük çünkü 7-8 kapaklı tüm üst dolaptan bahsediyorum burda...
Sebebi de benim.bebişlerin odasını boşaltıcam diye her şeyi her yere tıkıştıdım ve mutfak dolabının en üstüne de borcamlar fincan takımları yerleştirdim bana hediye gelen.
herneyse kızlar sağ çıkanlar 2 su bardağı,iki rakı bardağı,bir de minik cam kayık tabak.
3 tabak seti kırık,semaver kırık,mutfak robotu,fritöz el blendırı fincanlar bardaklar kaseler ay ne diyeyim 2 karton,7-8 koroplast torba ve kovalarla cam çıktı.
ağlama krizlerim hala devam ediyor nasıl böyle bir hata yaptım anlamıyorum.sonuçta olan oldu diğceksiniz ama evlerden ırak anlatılamaz bir durum arkadaşlar...
annemle hallettik ama siz birde bana sorun o pisliği düşünün heryer yağlı kırıklarla dolu ve dolap tam yere de oturmamış bir ucu mermerin üzerinde diğer ucu da sandalyenin üzerinde oordanda her an dökülebilir yani...
işte böyle kızlar...
Bu sabah doktor randevumm vardı bu arada şimdi yine kötü oldum ou da öğleden sonra yazarım...
Balım hiç merak etme daha çok yerimiz şişecek uyuşacak.
iş için de çok endişelenmiyorum çünkü hala ayaklaarımı uzatip tüm gün nete giriyor oyalanıyorum.
işler durgun arada çizim oluyor ama şansıma işler durgun en azından evde değilim çok şükür.
Çünkü mutfak dolabımın düşmesinden sonra hala bir sürü iş var evde takmamaya çalışıyorum...
İş yerlerinde yalakalar hep önde görünür ama merak etme bizlerin de kıymeti sonradan da olsa anlaşılır...
sen kendine de prenseslerine de dikkat et bu arada sen alış-verişin büyük bir kısmmını yapmıştın ya arabayı nee yaptın ben cosatto you 2 twin i
çok beğeniyorum ama mersinde bulamıyorum netten de online satan yerlere güvenemiyorum
Eki Görüntüle 524077
sen aldın mı bebek arabasını bir yandan da kışın doğurucaz ya acele etmim diyorum nasıl olsa araba ile gideriz doktora falan diye???
canım araba baharda lazım olacağından o zaman alırız diye düşündük şimdi hiç yer işgal etmesin. kışın bebişleri pek çıakrtmayı düşünmüyorum bir yerlere gitsekte arabamızla gideriz ondada oto koltuklarını aldık. çok pahalılarınada gerek yok canım belkide arabayı sevmeyecekler diye düşünüyorum çünkü yeğenim hiç oturmadı bile hep kucakta götürürdük arabaya oturunca ağlardı. her çocuk bir olmuyor o yüzden uygun bir tane alırız. alışveriş şimdilik tamam bi bebe şampuanı, yağı alıcam o kadar bezlerini bile aldım yaramazların. beşiğide bayram sonu alacağız sonra bekleme aşaması artık. günler çabucak geçsin gelsin kuzucuklarımız artık.
Evet haklısın henüz çok erken araba için.
ben de ilk alış-verişimi yaptım çıtçıtlı body aldım :O)
başka da bir şey yok işte yavaş yavaş bakarım diyorum...
bence en önemli bebek arabası benim kızım 3buçuk yaşında araba hala elimiz ayağımız..ben şimdiden ikiz arabalarına bakmaya başladım yalnız çıktığım zaman çok olacak arabasız hiçbiryere gidemem gibi geliyor..mother carenin 3 lü tulumları çok güzel kızımda çok kullandık ilk zaman için 6şar tane new baby boyundan alsam 40ı çıkıncaya kadar rahat ederim..
bende öyle yaptım ilk alış-verişimi mother care den 0-3 ay uzun kollu uzun paçalı 3 lü çıtçıtlı ve 3-6 ay 5 li kısa kollu çıtçıtlı
Eki Görüntüle 524761
ilk alış verişim oldu inşAllah gerisi de bir an önce gelir. Ama araba konusunda Balımnur ben ve Prenslerim ekim-kasım-aralık gibi doğuracağımız
için bu kış gününde zaten gezmeye gidemeyiz bebişleri ana kucağı oto koltuğu vs. gibi şeylerde doktora götürüp evimizee döneceğiz inşAllah.
gezersek te otomobilde çünkü havalar kötü ben Mersin'deyim burda bile iki-üç gündür yağmur yağıyor ki normalde bizde kasım gibi yağmur yağar :O)
ama bu kış erken geldi gibi hoş hava yağmurlu da olsa basık ve hala 30-33 derece arasında.
neyse konudan sapmayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?