- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Çok sevmek her zaman için çok mutluluk getirmez ki.
Demek ki siz sevseniz bile bir şeyler eksikmiş ki olmamış.
Hayatta en değerli şey kendinizsiniz. Bunu fark ettikten sonra kimsenin sizden fazla önemi kalmıyor.
Canim acini yasayacaksin zamanla gececek malesef bir formulu yok. Sadece acina odaklanirsan, hep kendine acir ve neden neden diye sorarsan daha uzun sürer. İnsan zamanla anliyor kendinin ve gencliginin kiymetini. Benim de gencken cok aci cektigim oldu. Simdi dönüp arkama baktigimda ne kadar sacmaymis diyorum. Deli gibi sevdigim bir esim var. Yakinda aramiza katilacak bebegimle 4 kisilik guzel bir aile olacagiz insallah. Kendini sev, hayati sev. Her sey cok guzel olacak
Adamın kötü biri olduğuna emin miyiz? Bana sadece dürüst geldi .Alıntı
işte bu tavizi verdiğin için acı çekiyorsun.. Kimse için değmez. Evlenirsin eşin için bile tatlı canımızı üzmeye değmez. Senin sevgine laik elbet biri çıkar karşına ....birlikte seks yapsak bile evlenmem diyecek kadar kötü biri
Bu adamı unutmak zaman alır ama anladığım kadarıyla size hiç vaad vermemiş bu sizi ondan daha kolay uzaklaştırır. Yenisini hayatınıza almak istiyorsanız da kimseyi kimseyle karşılaştırmayın, kıyaslamayın. Ne olursa olsun önünüze bakın arkanıza bakarsanız takılıp düşersinizBenim onu istediğimi bildiği halde seni istemiyorum ciddi ilişkim var diyecek kadar vicdansız ve kötü bir insan nasıl olunabilir beni üzdüğünü ona hiç yansıtmayacağım 12 gün oldu dün akşam acı yoğun geldi seninle birlikte seks yapsak bile evlenmem diyecek kadar kötü biri beni bırakıp başkasını alacak kadar da berbat bir insanı sevmek istemiyorum .Kendimi seviyorum Allah’a havale ettim onu.Sadece birlikte olduğu insana acıyorum böyle terbiyesiz insanlar yaşamasın hatta.
Adamın kötü biri olduğuna emin miyiz? Bana sadece dürüst geldi .
Ben onunla yakınlaşmadım kendisi öptü ve bi ara bu cümleyi kuracak cesarete sahip olması komik ben cevap olarak gelinlik giymeden yapmayacağım dedim ki biliyordur niye meze edeyim kendimi kocam olmayacak bir insana.İstemiyorum öyle birşey.Dürüstlük can yakıcı olmamalı.Ben kocamın böyle olmasını istemiyorum ama ona hiç söylemedim o kimki ilişkim bile yok daha sevgili olamamış daha o konulara girememiş biri böyle cümleler dürüstlük değil hadsizlik bence...işte bu tavizi verdiğin için acı çekiyorsun.. Kimse için değmez. Evlenirsin eşin için bile tatlı canımızı üzmeye değmez. Senin sevgine laik elbet biri çıkar karşına ....
Bu adamı unutmak zaman alır ama anladığım kadarıyla size hiç vaad vermemiş bu sizi ondan daha kolay uzaklaştırır. Yenisini hayatınıza almak istiyorsanız da kimseyi kimseyle karşılaştırmayın, kıyaslamayın. Ne olursa olsun önünüze bakın arkanıza bakarsanız takılıp düşersiniz ✌
işte bu tavizi verdiğin için acı çekiyorsun.. Kimse için değmez. Evlenirsin eşin için bile tatlı canımızı üzmeye değmez. Senin sevgine laik elbet biri çıkar karşına ....
Evlilik delisi değilim ama yalnızlık hoşuma gitmiyor çok yalnız olduğumu farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?