- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bazısı kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor işte hele birde sevildiğini farkedinci totoşları kalkıyorVaad etmedi ama soyadını ismimin arkasına ekleyip seslendi ve ben öyle yaptın sözle davranışlarınla değil ama laflarınla evlilik dedin dedim hep bir bahane buldu.Şimdi ciddi ilişkisi olduğunu beni istemediğini söyledi.Ama bu nasıl bir adilik
İlişkilerde sınırları kendimiz belirleriz. Kimin nerede durması gerektiğini,ne kadar ileri gidebileceğini.. Bu düşünceye sahip biriyle olmadım diye kurban kes bacım...
yanlızlık iyidir,iyii.. doğru insanı buluncaya kadar
Bazısı kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor işte hele birde sevildiğini farkedinci totoşları kalkıyorama bana çabuk unutabilirsin gibi geliyor adam hatırlanmaya değmeyecek kadar önemsiz hareketlerde bulunmuş
Bir süre sonra bunları bile hatırlamayacaksınGerçekten uzağım huzurluyum.Bayramını kutlardım.Cuma mesajı atardım artık hiç yazasım,hiç konuşasım yok.Onun için kılımı kıpırtadasım bile gelmiyor.Bitirdi güzel hisleri öldürdü madalyasıyla onur duysun.
Çok aşk acısı çok sevdikten sonra o acı,ızdırap sürecini nasıl atlattınız?Her mutlu çifti görünce neden diye sorduğunuz süreci nasıl atlatıp yeni birine şans verip sevebilme yetiniz geldi?Ve karşı taraf seni istemiyorum deyip ciddi ilişkisi olduğunu söylediği bi durum nasıl atlatılır?Ve neden çok seven çok veren çok ilgili taraf kaybediyor?Yeni insanlar bu ayrılık sürecinden ne kadar süre sonra hayatınıza girdi?Fikirlerinizi,önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Farkındaysanız oda bir ilişki içinde, sadece sizin isteklerinizle dünya dönmüyor .Ben onunla yakınlaşmadım kendisi öptü ve bi ara bu cümleyi kuracak cesarete sahip olması komik ben cevap olarak gelinlik giymeden yapmayacağım dedim ki biliyordur niye meze edeyim kendimi kocam olmayacak bir insana.İstemiyorum öyle birşey.Dürüstlük can yakıcı olmamalı.Ben kocamın böyle olmasını istemiyorum ama ona hiç söylemedim o kimki ilişkim bile yok daha sevgili olamamış daha o konulara girememiş biri böyle cümleler dürüstlük değil hadsizlik bence...
Bir süre sonra bunları bile hatırlamayacaksınama bundan sonrası içinde önüne koyacağın tek set herkese karşılığını almadan bu kadar emek verme. Ne kadar iyi olursa olsun sen düzenli iyilik yapınca bunu senin görevin zannediyorlar
Sadece ben iyiyim demek kendine yeterli
Dünyada çok büyük acılar var, hayatın içinde mecburen yaşamak zorunda kalıyoruz onları, o yüzden kalbini yorma
Bu dünyada herkesin bir dengi, bir kısmeti var, zamanı gelince gelip seni buluyor o yüzden takma kafanı böyle şeylere, aşk acısı dünyada ki en küçük acı diye bir cümle duymuştum, doğruluğunu sonradan anladım
Farkındaysanız oda bir ilişki içinde, sadece sizin isteklerinizle dünya dönmüyor .
Dürüstlük can yakici olmamaliymis maalesef kimsenin duyguları düşünceleri sizin keyfinize göre şekillenmiyor . Adam sizinle bu kadar yakınlaşmayı yeterli bulmuş ve acikca söylemiş . Öpmüş falan filan , öpmek istemiş öpmüş siz istemiyorsanız çekseydınız kafanızı bu adamın sorunu degil.
Ben adamı gayet düzgün buldum.
Çivi çiviyi söker tekrar birlikte olma şansın yoksa gözünğn önüne bak hiç bileti erteleme..Çok aşk acısı çok sevdikten sonra o acı,ızdırap sürecini nasıl atlattınız?Her mutlu çifti görünce neden diye sorduğunuz süreci nasıl atlatıp yeni birine şans verip sevebilme yetiniz geldi?Ve karşı taraf seni istemiyorum deyip ciddi ilişkisi olduğunu söylediği bi durum nasıl atlatılır?Ve neden çok seven çok veren çok ilgili taraf kaybediyor?Yeni insanlar bu ayrılık sürecinden ne kadar süre sonra hayatınıza girdi?Fikirlerinizi,önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Bende sizin tarzinizi hos bulmuyirum . Saçma sapan bir zar mi kadının değerini belirliyor yani bakire olmak önemsizmiymis . Elime erkek eli degmemek önemsiz miymisNe kadar erkekci bakış açısı hanımefendi o sevgilis olmayan birini niye öpüyor?Neresi düzgünlük?Biz sevgili oluruz umuduyla ve his olduğu için izin veriyoruz.Bunu niye suistimal ediyorlar.İlişkisi olabilir bana mı sordu sevgili yaparken?Ben ona ilkim olduğunu söyledim buna rağmen benimle gelecek çizmedi sonra bakire kız derler el değmemiş olmak önemsiz mi?Kendinize gelin lütfen tarzınız hiç hoş bulmadım.O çok kötü biri ve dürüst asla değil.Öpüşmekle ben birşey kaybetmedim aksine bağlandım ama o haddini geçti neresi düzgün erkek ayoool
Bende sizin tarzinizi hos bulmuyirum . Saçma sapan bir zar mi kadının değerini belirliyor yani bakire olmak önemsizmiymis . Elime erkek eli degmemek önemsiz miymis
Elbette önemsiz . Bakire olmayan kadın her şeyi hak mi ediyor yani . Bir de erkekci bakis acısına ben sahip oldum.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki adam size tecavüz etmiş , öpmek istemiş sizde paşa paşa izim vermişsiniz.
Bence bu konu kesin fake .
Kendimi hic bi zaman kapatmadim cok aci cektim ama disariya belli etmedim. Belki ayni anda 5-6 kisiyle gorustum ama durust oldum umut vermedim olmicaksa olmicak dedim. Hic yalniz kalmadim kendime bunlari dusunecek firsat yaratmadim. Sonra aniden esimle evlenmeye karar verdim. Cok sevmedim karar verdigimde. Ama zamanla sunu anladim ask zaten yok. Sevgi dediginde vefadan geliyo. Gonlunu hos ediyosa zaten cok seviyosun. Onceki sevgi degilmis sadece aciya bagimlilikmissimdi esimi seviyorum cokda seviliyorum. Bana eskiden yasatilanlari hayirlatacak en ufak davranisi yok kendimi mutlu hissediyorum ve sukrediyorum sadece ailesinden nefret ediyorum
Çok güzel bir tespit. Tebrik ederim.2) çok sevmek paspas olmayı gerektirmiyor bu ayrımı yapalım , ılişkiler mutlu olmak içindir paspaslik için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?