Çok acı anacım

Bazısı kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor işte hele birde sevildiğini farkedinci totoşları kalkıyor ama bana çabuk unutabilirsin gibi geliyor adam hatırlanmaya değmeyecek kadar önemsiz hareketlerde bulunmuş

Aslında Allah korudu diyorum ama neden sevgisi benimle,neden acısını ben çekiyorum.Neden ciddi ilişkisi ben değilim de seks yapsa bile bırakacağı insan oluyorum diye sinirleniyorum.Hadsiz insan artık gördüğümde konuşmuyorum bile o kimki 3 gün önce gördüm kafamı çevirdim.Allah iyi insan yazsın.
İlişkilerde sınırları kendimiz belirleriz. Kimin nerede durması gerektiğini,ne kadar ileri gidebileceğini.. Bu düşünceye sahip biriyle olmadım diye kurban kes bacım...

Gerçekten uzağım huzurluyum.Bayramını kutlardım.Cuma mesajı atardım artık hiç yazasım,hiç konuşasım yok.Onun için kılımı kıpırtadasım bile gelmiyor.Bitirdi güzel hisleri öldürdü madalyasıyla onur duysun.

Bir süre sonra bunları bile hatırlamayacaksın ama bundan sonrası içinde önüne koyacağın tek set herkese karşılığını almadan bu kadar emek verme. Ne kadar iyi olursa olsun sen düzenli iyilik yapınca bunu senin görevin zannediyorlar

Sadece ben iyiyim demek kendine yeterli
Dünyada çok büyük acılar var, hayatın içinde mecburen yaşamak zorunda kalıyoruz onları, o yüzden kalbini yorma
Bu dünyada herkesin bir dengi, bir kısmeti var, zamanı gelince gelip seni buluyor o yüzden takma kafanı böyle şeylere, aşk acısı dünyada ki en küçük acı diye bir cümle duymuştum, doğruluğunu sonradan anladım

Farkındaysanız oda bir ilişki içinde, sadece sizin isteklerinizle dünya dönmüyor .
Dürüstlük can yakici olmamaliymis maalesef kimsenin duyguları düşünceleri sizin keyfinize göre şekillenmiyor . Adam sizinle bu kadar yakınlaşmayı yeterli bulmuş ve acikca söylemiş . Öpmüş falan filan , öpmek istemiş öpmüş siz istemiyorsanız çekseydınız kafanızı bu adamın sorunu degil.
Ben adamı gayet düzgün buldum.

Evet o sanıyordur ki bu kız dayanamaz yazar,beni görmeye gelir.Kredileri çok bitti artık yeter o.

İnşallah ben babamı kaybettim zamanla onun acısı bile geçti.Ama herşey güzel olabilirdi böyle olması onun seçimi.Başkasını sevemeyecek başkasıyla öpüşemeyecek gibi

İnşallah ben babamı kaybettim zamanla onun acısı bile geçti.Ama herşey güzel olabilirdi böyle olması onun seçimi.Başkasını sevemeyecek başkasıyla öpüşemeyecek gibi

Ne kadar erkekci bakış açısı hanımefendi o sevgilis olmayan birini niye öpüyor?Neresi düzgünlük?Biz sevgili oluruz umuduyla ve his olduğu için izin veriyoruz.Bunu niye suistimal ediyorlar.İlişkisi olabilir bana mı sordu sevgili yaparken?Ben ona ilkim olduğunu söyledim buna rağmen benimle gelecek çizmedi sonra bakire kız derler el değmemiş olmak önemsiz mi?Kendinize gelin lütfen tarzınız hiç hoş bulmadım.O çok kötü biri ve dürüst asla değil.Öpüşmekle ben birşey kaybetmedim aksine bağlandım ama o haddini geçti neresi düzgün erkek ayoool

Çivi çiviyi söker tekrar birlikte olma şansın yoksa gözünğn önüne bak hiç bileti erteleme..

Zaman.
Kendine zaman ver. Aci cekmen gerekiyorsa cekeceksin. Zamanla azalip bitecek. Anne baba veya evlat acisi degilya bu omur boyu surecek. 3 ayda unutursun

Bende sizin tarzinizi hos bulmuyirum . Saçma sapan bir zar mi kadının değerini belirliyor yani bakire olmak önemsizmiymis . Elime erkek eli degmemek önemsiz miymis
Elbette önemsiz . Bakire olmayan kadın her şeyi hak mi ediyor yani . Bir de erkekci bakis acısına ben sahip oldum.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki adam size tecavüz etmiş , öpmek istemiş sizde paşa paşa izim vermişsiniz.
Bence bu konu kesin fake .

Kendimi hic bi zaman kapatmadim cok aci cektim ama disariya belli etmedim. Belki ayni anda 5-6 kisiyle gorustum ama durust oldum umut vermedim olmicaksa olmicak dedim. Hic yalniz kalmadim kendime bunlari dusunecek firsat yaratmadim. Sonra aniden esimle evlenmeye karar verdim. Cok sevmedim karar verdigimde. Ama zamanla sunu anladim ask zaten yok. Sevgi dediginde vefadan geliyo. Gonlunu hos ediyosa zaten cok seviyosun. Onceki sevgi degilmis sadece aciya bagimlilikmis simdi esimi seviyorum cokda seviliyorum. Bana eskiden yasatilanlari hayirlatacak en ufak davranisi yok kendimi mutlu hissediyorum ve sukrediyorum sadece ailesinden nefret ediyorum

Zarı vermedim herkesin kafa yapısı farklı bence kız vücudu değerli herkesle paylaşılmamalı özel olmalı o insan tüm detayları anlatmakla mükellef değilim ayrıca adamlık sahip çıkmakla olur madem istemiyordu hiç kalkışmayacaktı çıkıp düzgün derseniz elini tuttum diye evlenen erkeklere sıfat bulamayız ergence tavırlar hiç hoş değil.Cevap fake değil konuya girmezsiniz olur biter.

Allah daha iyi eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…