- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
İlgisizdi bende artık iyice bunalmıştım ne kadar sevsemde belki düzelir diye bekledim olmadı yapmadı düzelmedi tek suçum onu sevmek beklemekti ufacık istediğimi çok gördü değişemem ben buyum dedi ayrılma kararımı kabul etti çok çok kötüyüm sabahlarla kadar ağladımNeden ayrilmak zorunda kaldin?
vücudumun heryerine özellikle kalbime bıçak saplanır gibi sabaha kadar gözüme Uyku girmedi çok çok
Kötü bir duygu sevdiğin insandan ayrılmak zorunda kalmak hiç bu kadar acı çekmemiştim berbat bir şey((
Yani üzüldüm evet ama seni kaybetmekten cekinmeyen bi adamdan bahsediyosak eğer ayrilma kararin cok isabetli olmus . Sonucta lafla peynir gemisi yurumez biraz icraat de lazim. Ilgisizlik seni bu noktaya getirmisse ki bu kadar da sevmene ragmen bunu yapmak zorunda birakmissa seni üzülme , sen onun gibi bin tane bulursun ama onun senin gibi seven birini bulmasi sadece ihtimal . O yuzden cok yipratma kendini dogru bi karar vermissin, madem ben buyum diyip rest cekmis sende guclu ol ve bunun ustesinden gelecegini bilip dusunerek ona gore yoluna bak . Hayirlisi buymus diyorum .İlgisizdi bende artık iyice bunalmıştım ne kadar sevsemde belki düzelir diye bekledim olmadı yapmadı düzelmedi tek suçum onu sevmek beklemekti ufacık istediğimi çok gördü değişemem ben buyum dedi ayrılma kararımı kabul etti çok çok kötüyüm sabahlarla kadar ağladım
Kimsem Yok benim hayatta hiç kimsem o benim herşeyim olmuştu annem annem şarkısını dinleyerek ağlayan bir insanım çok duygusalım kimsem Yok benimHiç üzülme cnmcım zaten hayatında varla yok arasıydı. Bu acın bir kaç gün sürer sonra gözün açılmaya başlar. Msjlarını hatırlıyorum sana saygısı olmayan biriydi.
Kimsem Yok benim hayatta hiç kimsem o benim herşeyim olmuştu annem annem şarkısını dinleyerek ağlayan bir insanım çok duygusalım kimsem Yok benim
Kararımın doğruluğunu hep kabul ettim zaten amaa sonu böyle bitsin diye sevmemiştim ki lanet olsunYalnızlık zor evet ama cnm benim ama o da hayatında öylesine olan biri gibiydi. Sana saygısı olmayan biride olmasın cnm ya. Şimdi yeni ayrıldın acın taze normal böyle düşünmen biraz zaman geçsin o zaman anlıcan kararının doğruluğunu
Kimsem Yok benim hayatta hiç kimsem o benim herşeyim olmuştu annem annem şarkısını dinleyerek ağlayan bir insanım çok duygusalım kimsem Yok benim
Beraberinde özgüvenim de gitti sanmıyorum birini bulup mutlu olacağımıİyi bir kalbin güzel bir mesleğin var üstelik çok gençsin daha ne olsun
Özgüvenini ara bul ve yerine koygerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Zaten karşına dünyanın en centilmen en yakışıklı en esprili erkeği de çıksa mutlu olamazsın.Bu ruh halinden kurtulmadıkça..Beraberinde özgüvenim de gitti sanmıyorum birini bulup mutlu olacağımı
Zaten karşına dünyanın en centilmen en yakışıklı en esprili erkeği de çıksa mutlu olamazsın.Bu ruh halinden kurtulmadıkça..
Hem kendine biraz zaman ver.Daha yeni ayrılmışsınız sanırım.İlla ki acı cekip özleyeceksin.Ama dökülen göz yaşları,tutulan yaslar onu geri getirmeyecek.Sadece senden bir şeyler götürecek.
/ yapacak başka bişeyim yok
Yapamam şuan kendimi çok aciz güçsüz bitkin hissediyorum yataktan çıkmak istemiyorum çeyiz hazırlıklarım herşeyim odam da gözümün önünde neler neler hayal ederken benden gençliğimi mutluluğu herşeyi aldı gitti ilk aşkım herşeyim di incitmeye kıyamazdım sanmıyorum benim kadar sevilebileceğiniBen de çok zor bir ayrılık geçirmiştim.Bundan yıllaar önce.Eve kapandım ağladım yemeden içmeden kesildim falan.Hatta aynı şehirde olmamız bile acı veriyordu.Göz yaşlarım istemeden akıyordu.Koşullanmış gibiydim.
Sonra bir gün ne yapıyorum ya ben dedim madem bana acı veriyor zarar veriyor ben de bu şehirden giderim her şeyi silerim dedim. Ama gitmem için ingilizce bilmem gerekiyordu.(iş yüzünden) Kursa yazıldım.4-5 ay sonra kursta biriyle tanıştım şimdi onunla nişanlandım
Sana bir şey diyim mi şu an o kadar mutluyum ki anlatamam.Karşıma çıkan kişi beni mutlu etmek için her şeyi yapıyor.1 kere bile doğru düzgün tartışmadık.Her zaman saygılı davrandı her zaman iyi davrandı.Boşuna kendimi rezil etmişim diyorum.3 sene falan oldu birlikteyiz.3 yıldır otururken sandalyemi çeker hastayken yanımda olur her gün arar sorar.Hatta ayakkabımı bile bağlamaya kalkıyor ara sıraÖyle insanlar da var.(mış) Değer görmek istiyorsan silbaş yapmak zorundasın.Mutlu olmak için karar vermek ve adım atmak zorundasın
Çok genç sayılmam 24 oldum hani iki sene falan önce olsa belki bende atlatabilirdim ama zor geliyor banadaBende yıllar önce 21 yaşında üniversitede bi gecede senin gibi bi nedenle karar verip ayrılmıştım çok sevmeme rağmen o zaman daha cesurdum ki kararımin arkasında dimdik durdum. Yıllar sonra şimdi yine ayrılmak zorunda kaldim ve 27 yaşındayım yine aynı ben ama okadar iradeli degilim. Gençken daha çabuk unutuluyor ve atlatiliyor
24 genç değil mi naptınız siz... Daha çok gençsiniz, güzel bir mesleğiniz var sağlığınız yerinde en önemlisi bunlardır, karşınıza sizi hakedecek birisi illa çıkacak. İlk dönemler çok zor geçiyor haklısınız, ama geçecek. Evlendikten sonra bu kararı almak çok daha büyük yıkım olurdu.Çok genç sayılmam 24 oldum hani iki sene falan önce olsa belki bende atlatabilirdim ama zor geliyor banada
oy kuzum gececek merak etme.. bunlar seni pisirip olgunlastiracak..Beraberinde özgüvenim de gitti sanmıyorum birini bulup mutlu olacağımı
İnşallahoy kuzum gececek merak etme.. bunlar seni pisirip olgunlastiracak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?