- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Haklısınız da severek bitirmek ayrı bir koyuyor24 genç değil mi naptınız siz... Daha çok gençsiniz, güzel bir mesleğiniz var sağlığınız yerinde en önemlisi bunlardır, karşınıza sizi hakedecek birisi illa çıkacak. İlk dönemler çok zor geçiyor haklısınız, ama geçecek. Evlendikten sonra bu kararı almak çok daha büyük yıkım olurdu.
HemşireyimMeslek ne?
Sonuç ne pekiBenim konuma da bak çok zaman oldu açalı.Ben de böyle acı çektim.
Acı çektiğimle kaldım tabiki.O benden ayrılır ayrılmaz biriyle nişanlandı.Somra da evlendi.Sonuç ne peki
İşte bende bunu yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim neden mi ben o kadar emek vereyim yıllarımı vereyim ne emekler vereyim ne fedakarlıklar yapayım hep iyi gününde yanında olayım ve o hop bir anda başkasıyla evlensin burda ben neyim Benim gururum onurum nerde kalıyor Benim ahım nerde kalıyor bunalrı da düşündüğüm için ben ayrıldım fakat kaldıramıyorum çok zor bir başına bunları kaldırmak adalet bu işin neresinde biz neyiz piyon mu başkalarına ulaşmak için neden neden hep iyiler kullanılıyor allahımAcı çektiğimle kaldım tabiki.O benden ayrılır ayrılmaz biriyle nişanlandı.Somra da evlendi.
Aa meslektaşız:)Bizim meslekte ayrılık acısı daha zordur.Kafanı toparlaman zor olur .Rapor alamazsın.Ben işte de çok zor zamanlar geçirdimHemşireyim
Bitermi bu acılarımDaha yeni ayrılmışsın tabii ki ağla kendini odalara kapat ama bu durumu fazla abartma. Burada seninle aynıdurumu yaşayıp konu açan çok insan var onların konularını oku çok rahatlıyorsun. Benim eski sevgilim de ben bozuldum düzelemiyorum diye benim canıma okurdu başkası uğruna terk etti ve şimdi onunla nişanlı. Bana bozuldum diyen adam gayet düzelmiş, başkasına değer veriyordu. Üzüldüm, ağladım, zırladım hatta ara ara sızlar içim ama yapacak bir şey yok. Her şeyin hayırlısı bu hayatta.
Dün ağlayarak nöbet tuttum ağlayarak baktım bebeklere dakikaları saydım eve gitmek için yağmurda yürüyerek eve gittim ve daha bir sürü mallıklar sabahın yedisinde açık büfe aradım sigara içmeyen ben sigara almak içinAa meslektaşız:)Bizim meslekte ayrılık acısı daha zordur.Kafanı toparlaman zor olur .Rapor alamazsın.Ben işte de çok zor zamanlar geçirdim
Bitermi bu acılarım
İnş yarası da kalmazBiter biter. Delip geçer, sende büyük yaralar bırakır ama hiçbir acı sonsuza dek sürmez.
Bende sizin kadar ümitsizimYaşın genç .Kimler kimler olur.Bak ben kaç yaşına geldim.Gelecekten bir daha sevilmekten evlenmekten ümitsizim.Şanslısın benden.Bşr gün biriyle unutman olası.
Kararımın doğruluğunu hep kabul ettim zaten amaa sonu böyle bitsin diye sevmemiştim ki lanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?