cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

Benim eşim yanımdayken bakmamaya çalışır , ben yokken bilemem .Çok emin olamam.
Farkedersem canım sıkılır , kız da güzelse birazda kıskanırım galiba.
Fakat eşime neden baktın bakma falan demem .
Ben yanındayken eşimin beni düşünüp bakacağı varsa da bakmamalı .

Bakacak olan herkese bakar.

Bakan mı suçlu , baktıran mı ?

isterse sütyen kilot dolaşır başkasına ne? elalemin kolu bacağı neden başkalarını ilgilendirir bunu anlayamadım ben bir türlü. açık bir bayan gördüğünde köpüren kadınlar kendi o derece açmaya cesaret edemediği için çekemiyor gibi gelir bana . ya da kendine güveni yoktur zar zor bulduğu eşini, sevgilisini kaptırmamak için köpürür. ben açığım ama bir çok kapalı bayandan daha kapalı giyiniyorum. makyaj yapmam takı takmam. ben şimdi sokakta takmış takıştırmış, boyalarını sürmüş bir bayan gördüğümde şuna bak resmen bana baksınlar diye giyinmiş pis teşhirci demeli miyim? ona teşhirci damgasını yapıştırma nedenim benim o derece süslenmemiş olmam mıdır? yani kendi doğrumu mu dayatıyorumdur karşımdakine? benim gibi olmasını mı istiyorumdur? doğruluğun kıstası sizler değilsiniz. sizin doğrularınız bir başkasının yanlışıdır belki de. bir zamanlar bu ülkede kapalılar baskı görüyordu o zamanlar hayat tarzıma karışmayın diye ötenler şimdi açık insanlara karışırken adeta haz duyuyor. medeniyet açmak veya kapatmak değildir medeniyet başkalarının yaşam tarzına saygı göstermektir. bu ülkede gelişen hiçbir şey yok senaryo hala aynı değişen sadece roller.

Çok doğru bir tespit..Kesinlikle katılıyorum..Özellikle medeniyetle ilgili tanımınıza...

Asil Mehmet akif'in dediklerine göre sizce tam acik olan bayanlar hayvan oluyor.

Ayrica siz benim ne yazdigimi tam okumadiniz ve anlamak istediginiz gibi anladiniz,yoksa o ilk cümleyi öyle kurmazdiniz.

Aslinda komik..

Kazen esin guzel gordugu erkege baksa. Sevap isliyosun hayatim bak daha cok bak mi diyceksin. Ayrica yukarida" biraz dekolte giymis" diyosun. Ben birazdan bahsetmiyorum yahu. Onu bende giyiyorum.

Yok sutyen kulot olmaz ciplak dolassinlar. Daha iyi.

Kazen esin guzel gordugu erkege baksa. Sevap isliyosun hayatim bak daha cok bak mi diyceksin. Ayrica yukarida" biraz dekolte giymis" diyosun. Ben birazdan bahsetmiyorum yahu. Onu bende giyiyorum.

ilk cümleme dikkat ederseniz size yazmadığımı ifade ettim ...

harfiyen katılıyorum... hatta altına imzamı atarım bu sözlerin!
daha güzel ve net açıklanamazdı gerçekten...
bende çok açık giyiniyorum; yakıştırdığıma inanıp fiziğimin seçimlerime uygun olduğunu düşünüyorum... kaldıki yaşadığım yer bunu kaldırıyor ve ailem yadırgamıyor karşı çıkmıyorsa kime ne?
fakat nedense dışarıda en çok bayanların göz hapsine maruz kalıyorum, kaşlarını çatıp tepeden tırnağa süzmek niye... inanın çok itici oluyor, kıskançlık olduğu aşikar... bu ülkede tek açık giyen ben olmadığıma göre binlerce hanım kızımız varken, hepsine bu şekide baktığınızı düşünürsek üzülüncek durum gerçeken...

bankada yada sinemada sırada yada durakta beklerken; herhangi bi hemcinsimin yanıma yaklaşıp "saçlarınız çok güzel" yada "elbiseniz çok yakışmış" demesi kadar samimi yaklaşımları görüp "teşekküretmek" varken, köşeden köşeden bi bayan tarafından süzülmek karşı taraf için acınası oluyor...

acaba çok mu çok oluyorum onun gözünde...

Son düzenleme:

Erkeklerde ayni iltifatlari ediyordur sanirim. Ancak onlardan rahatsiz oluyorsunuzdur.

Aslinda kiskançlik degil, özgüven sorunu. Karsindakine pis, kaka demek, kendilerini temize çikartmak için. Kendini iyi hisetmek için karsindaki hemcinsini asaglamak çok çirkin ve üzücü bir durum.

bence insan istediğini giyer... kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok... saygı duyulmalı... mini etekli kız gördüğünde sevgilim bakarsa içine düşecek gibi kıza değil sevgilime kızarım... ben de sokakta nice yakısıklı erkek görüyorum ama ben bakmıyorum sen niye bakıyosun diye... hem mini etek giyer açık giyer hem de erkek arkadaşıma düpedüz sarkarsa işte o zaman duuuuuuuurrrr derim... ama zaten böyle kadınların illa mini etek giyiyor olmasına gerek yok... bakıyorsun başı örtülü nazı kadınlar bile bazen neeler neleerr yapabiliyorlar...

Aslinda kiskançlik degil, özgüven sorunu. Karsindakine pis, kaka demek, kendilerini temize çikartmak için. Kendini iyi hisetmek için karsindaki hemcinsini asaglamak çok çirkin ve üzücü bir durum.

Yakıştırıp giyerlerse giyerler.bakmasın adamlar da göz onların kulak onların.öyle göz ucuyla bi bakıp kafa çevirsin öküz gibi dibi düşmesin madem düşüyosa suçlu odur.dokuz aklıyla bi nefsine sahip çıksın bi zahmet.bu biiiir
İkincisi hakikaten de b..unu çıkaranlar var açıklığın hiç olmayacak bir yerde bağırsaklarına kadar görmek zorunda değiliz yahu

Ama bu işin açığı kapalısı olmuyor maalesef yani çıkıntı bir durum varsa sadece açıklıktan bakılmıyor, geçen akşam köpeğimi dolaştırırken bir kapalı kız altında daracık pantolon üstünde dar uzun kollu bir gömlek yanında sevgilisi sarmaş dolaş birbirlerine baka baka geçtiler ben de öküz gibi baktım valla suçluyum napim

Yok sutyen kulot olmaz ciplak dolassinlar. Daha iyi.

çıplak da dolaşabilirler değişen bir şey yok. merak ettim de afrikada çıplak dolaşan kabileler var bu konudaki fikriniz nedir? onlar yetiden yetmişe edepsizliğin dibine vurmuş şeytana teslim olmuş insanlar mıdır yoksa içinde bulundukları kültürün getirdiği bir durum mudur o tarz giyim şekli? ayrıca o kadar cümle kurdum bir tek oraya mı takıldınız. yazılardan bir cümleyi seçim laf sokmaya neden çalışıyorsunuz?

Erkeklerde ayni iltifatlari ediyordur sanirim. Ancak onlardan rahatsiz oluyorsunuzdur.

açık giyinen kadınları hayvan olarak görenlerin erkek versiyonlarından da aynı derecede rahatsız oluyoruz.

bi bayan hemcinsim olduğu için yanıma gelip birşey demesini sakıncalı bulmuyorum, iltifat edilince tebessümle teşekkürediyorum

ama bi erkeğin tanımadığım bi erkeğin iltifatını içten bulamam sarkıntılık olarak görürüm, değil teşekküretmek cvp bile vermem, ki bu çok mini elbiseler giymememe rağmen karşılaşmadığım bi durumdur; çünkü erkekler açık giyinen bayanlara değil davetkar bayanların yanına yaklaşabiliyor...

ben açık giyiniyorsam nasıl oturmasını nasıl kalkmasını ve o etekle nasıl yürünmesi gerektiğini biliyorum...

kaldıki caddede kıvırta kıvırta yürüyen göz çapkını kızlar, korkulması greken bi kesim varsa evli kadınların o kesimden korkması gerek bence isterse, çünkü o kıvrak kızlar isterse eşofmanla gezsin yinede davetkardır ve baktırır....

ben bunun kıyafetle ilgili olmadığı kanısındayım...

Hayatım seni anlamaya çalışıyorum.bazen kapalı olsam dışarda eşimle nasıl hissederşm diye düşünüyorum,şahsen bakıyor mu diye ben de bakardım ama devamlı bakıyorsa bi sıkıntı vardır.ki zaten hemen aklıma evde çıplak gezerim yeterince gözünü ve gönlünü hoş edersem zaten adriana lima çıplak gezse adamın bakmayacağından emin bir şekilde sokağa çıkarım" şş bende daha iyisi var naaber " edalarında
Yani biraz kendine güvenle alakalı bi sıkıntı sanki.burda açık kapakı mevzusuna dönüyor gittikçe

bir de olaya şu açıdan bakalım. açık giyinen, süslenen kadınları hep yaftalıyorsunuz, kategorilere sokuyorsunuz. ben hiç şık giyinmiş bir erkek gördüğünde "şuna bak sırf bana baksınlar diye süslenmiş edepsiz adam" diyen birini duymadım. neden bu ithamlar sadece kadınlara? kadını erkeklere armağan edilmek üzere yaratılmış hediyeler olarak gördüğünüzden dolayı mıdır acaba?

aynen katılıyorum, iste budur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…