- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
isterse sütyen kilot dolaşır başkasına ne? elalemin kolu bacağı neden başkalarını ilgilendirir bunu anlayamadım ben bir türlü. açık bir bayan gördüğünde köpüren kadınlar kendi o derece açmaya cesaret edemediği için çekemiyor gibi gelir bana . ya da kendine güveni yoktur zar zor bulduğu eşini, sevgilisini kaptırmamak için köpürür. ben açığım ama bir çok kapalı bayandan daha kapalı giyiniyorum. makyaj yapmam takı takmam. ben şimdi sokakta takmış takıştırmış, boyalarını sürmüş bir bayan gördüğümde şuna bak resmen bana baksınlar diye giyinmiş pis teşhirci demeli miyim? ona teşhirci damgasını yapıştırma nedenim benim o derece süslenmemiş olmam mıdır? yani kendi doğrumu mu dayatıyorumdur karşımdakine? benim gibi olmasını mı istiyorumdur? doğruluğun kıstası sizler değilsiniz. sizin doğrularınız bir başkasının yanlışıdır belki de. bir zamanlar bu ülkede kapalılar baskı görüyordu o zamanlar hayat tarzıma karışmayın diye ötenler şimdi açık insanlara karışırken adeta haz duyuyor. medeniyet açmak veya kapatmak değildir medeniyet başkalarının yaşam tarzına saygı göstermektir. bu ülkede gelişen hiçbir şey yok senaryo hala aynı değişen sadece roller.
Düşüncelerim yüzünden bana resmen "hayvan" diyorsunuz.
Medeni olmak kıçı başı , popoyu memeyi göstermekse ben medeni değilim arkadaş.
O sözüde ben söylemedim.
Mehmet Akif söylemiş.
Ben sadece düşüncemde onu da belli ettim.
Konu sahibi üzerine yazmıyorum öyle içimden geçeni yazıyorum,
karşınızdaki bayan biraz dekolte giyinmiş eşinizde bakmış kadın zaten giyim tarzı ile hadi hemen gel yatalım modun da değil mi ? Bu nasıl iğrenç bir düşüncedir ? Adam bakmış ? Bakmış ta ne olmuş ? Yahu burada sorun senin kocanda mı ? Yoksa karşıdakinde mi ? İnsanları böyle nasıl sınıflandırıyorsunuz.
bir ekleme daha güzele bakmak sevaptır sözü kullanılır bunun kaç kişi hikayesini biliyor merak ediyorum ...
isterse sütyen kilot dolaşır başkasına ne? elalemin kolu bacağı neden başkalarını ilgilendirir bunu anlayamadım ben bir türlü. açık bir bayan gördüğünde köpüren kadınlar kendi o derece açmaya cesaret edemediği için çekemiyor gibi gelir bana . ya da kendine güveni yoktur zar zor bulduğu eşini, sevgilisini kaptırmamak için köpürür. ben açığım ama bir çok kapalı bayandan daha kapalı giyiniyorum. makyaj yapmam takı takmam. ben şimdi sokakta takmış takıştırmış, boyalarını sürmüş bir bayan gördüğümde şuna bak resmen bana baksınlar diye giyinmiş pis teşhirci demeli miyim? ona teşhirci damgasını yapıştırma nedenim benim o derece süslenmemiş olmam mıdır? yani kendi doğrumu mu dayatıyorumdur karşımdakine? benim gibi olmasını mı istiyorumdur? doğruluğun kıstası sizler değilsiniz. sizin doğrularınız bir başkasının yanlışıdır belki de. bir zamanlar bu ülkede kapalılar baskı görüyordu o zamanlar hayat tarzıma karışmayın diye ötenler şimdi açık insanlara karışırken adeta haz duyuyor. medeniyet açmak veya kapatmak değildir medeniyet başkalarının yaşam tarzına saygı göstermektir. bu ülkede gelişen hiçbir şey yok senaryo hala aynı değişen sadece roller.
Kazen esin guzel gordugu erkege baksa. Sevap isliyosun hayatim bak daha cok bak mi diyceksin. Ayrica yukarida" biraz dekolte giymis" diyosun. Ben birazdan bahsetmiyorum yahu. Onu bende giyiyorum.
ilk cümleme dikkat ederseniz size yazmadığımı ifade ettim ...
harfiyen katılıyorum... hatta altına imzamı atarım bu sözlerin!
daha güzel ve net açıklanamazdı gerçekten...
bende çok açık giyiniyorum; yakıştırdığıma inanıp fiziğimin seçimlerime uygun olduğunu düşünüyorum... kaldıki yaşadığım yer bunu kaldırıyor ve ailem yadırgamıyor karşı çıkmıyorsa kime ne?
fakat nedense dışarıda en çok bayanların göz hapsine maruz kalıyorum, kaşlarını çatıp tepeden tırnağa süzmek niye... inanın çok itici oluyor, kıskançlık olduğu aşikar... bu ülkede tek açık giyen ben olmadığıma göre binlerce hanım kızımız varken, hepsine bu şekide baktığınızı düşünürsek üzülüncek durum gerçeken...
bankada yada sinemada sırada yada durakta beklerken; herhangi bi hemcinsimin yanıma yaklaşıp "saçlarınız çok güzel" yada "elbiseniz çok yakışmış" demesi kadar samimi yaklaşımları görüp "teşekküretmek" varken, köşeden köşeden bi bayan tarafından süzülmek karşı taraf için acınası oluyor...
acaba çok mu çok oluyorum onun gözünde...
harfiyen katılıyorum... hatta altına imzamı atarım bu sözlerin!
daha güzel ve net açıklanamazdı gerçekten...
bende çok açık giyiniyorum; yakıştırdığıma inanıp fiziğimin seçimlerime uygun olduğunu düşünüyorum... kaldıki yaşadığım yer bunu kaldırıyor ve ailem yadırgamıyor karşı çıkmıyorsa kime ne?
fakat nedense dışarıda en çok bayanların göz hapsine maruz kalıyorum, kaşlarını çatıp tepeden tırnağa süzmek niye... inanın çok itici oluyor, kıskançlık olduğu aşikar... bu ülkede tek açık giyen ben olmadığıma göre binlerce hanım kızımız varken, hepsine bu şekide baktığınızı düşünürsek üzülüncek durum gerçeken...
bankada yada sinemada sırada yada durakta beklerken; herhangi bi hemcinsimin yanıma yaklaşıp "saçlarınız çok güzel" yada "elbiseniz çok yakışmış" demesi kadar samimi yaklaşımları görüp "teşekküretmek" varken, köşeden köşeden bi bayan tarafından süzülmek karşı taraf için acınası oluyor...
acaba çok mu çok oluyorum onun gözünde...
Yok sutyen kulot olmaz ciplak dolassinlar. Daha iyi.
Aslinda kiskançlik degil, özgüven sorunu. Karsindakine pis, kaka demek, kendilerini temize çikartmak için. Kendini iyi hisetmek için karsindaki hemcinsini asaglamak çok çirkin ve üzücü bir durum.
Yok sutyen kulot olmaz ciplak dolassinlar. Daha iyi.
Erkeklerde ayni iltifatlari ediyordur sanirim. Ancak onlardan rahatsiz oluyorsunuzdur.
Erkeklerde ayni iltifatlari ediyordur sanirim. Ancak onlardan rahatsiz oluyorsunuzdur.
bence insan istediğini giyer... kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok... saygı duyulmalı... mini etekli kız gördüğünde sevgilim bakarsa içine düşecek gibi kıza değil sevgilime kızarım... ben de sokakta nice yakısıklı erkek görüyorum ama ben bakmıyorum sen niye bakıyosun diye... hem mini etek giyer açık giyer hem de erkek arkadaşıma düpedüz sarkarsa işte o zaman duuuuuuuurrrr derim... ama zaten böyle kadınların illa mini etek giyiyor olmasına gerek yok... bakıyorsun başı örtülü nazı kadınlar bile bazen neeler neleerr yapabiliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?