cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

Pek kaba tabirler kullanmak adetim değildir ama onların sıfatı en hafif haliyle bu
Ben hanzoyum diye bas bas bağırıyor bakışları
İlk kez insan görmüş gibi bakıyorlar

Heey naptiniz siz. Ben de acigim konuyu acan kisiyim. Benim bahsettigim coook acik poposuna kadar acik olanlar. Ki onlarin teshirci oldugunu dusunuyorum hala. Kapali acik mevzusuna nerden geldi konu. Ben askili giyorum kisa etek giyorum. Poposuna kadar acan kadindan igreniyorum, hepsi bu. Onlarinda sanki cok umrunda.Mevzu ortulu yada acik olmak degil. Mevzu popo tesircileri

nerelerde kaldın be arkadaşım:) ortalık karıştı

hahahahah yaa cok yasa emı, daha baslıkla guldurdun benı yaaa, aynen ben de uyguluyorum o taktıgı bı gece taksımde gıdıyoruz, ablam gıymıs kısacık amaaaa bacaklar var ya.. muthıs.. ben de tabı zınkkk hemen kafamı cevırdım bızımkıne, garıbım guya bakmıyormus, kafayı dıkmıs yukarı ama gokyuzune bakıyor nasıl yanı ınsan 'bakmıyorum' u bu kadar gozune sokmaz kı ınsanın yaa cok gulmustum esıme var ya... amaan bakarsa baksın bee boswer

Zaten bakan erkek eminim kendi karısına kardeşine nasıl sıkı yönetim uyguluyodur. Yok öyle giyinme yok onu yapma bunu yapma ama kendine gelince de hiiiç... Topuna kibrit çakacan...

Kadının en büyük düşmanı yine kadın gerçekten. Her şeyde kadınlar suçlu. Erkek kendine hakim olamaz bakar kadın niye açık giyindi olur.Yazıklar olsun böyle zihniyete. Bu zihniyetle yetiştirilen erkekler şimdi çıkıp "açık giyinen kadın tecavüzü hak eder" diyebiliyor. Yok açık giyinen kadının kocasına hediye edeceği bir şeyi kalmazmış. Afedersiniz de, açık giyinene "et parçası" deyip kendini kocasına "hediye" eden kadın et yerine konmuş olmuyor mu?

merhaba cnm sadece senin ilk yazdığını okudum ve ona göre cevap veriyorum belki daha önceden yazmış olabilirler.
delinin aklına iş mi getiriryorsun derler bizim burada seninkide o hesap olmuş cnm kusura bakma birşeyi ne kadar yasaklarsan ya da yapıyor mu ediyor mu diye kurcalarsan adamın daha çok aklına getirirsin yapmayacağı varsa da merak eder yapar aman diyeyim cnm dikkatli ol sık boğaz etme eşini sadık adam bişi yapmaz sen eşinden eminsen için rahat olsun

Testtürlüleri kınayandan, onları yobaz olarak görenlerden ne denli hoşlanmıyorsam, açık olanları kınayanlardan da o derece hoşlanmıyorum..

Açıksa bana ne kardeşim? Benim yapabileceğim en iyi şey, kınamak yerine o insan için Allah hidayet versin diye dua etmektir.

Unutmamalı ki kişi önce kendinden sorumludur. Allah insanlara göz ve özgür irade bağışladı, iradesini kullanıp gözüne sahip çıksın insanlar. Bu kadar basit.

bakalım nereye gidiyoruz kızlarla erkekler aynı merdivenden inip çıkıyolar diye diken üstünde olanlar hamile kadınlara konuşanlar daha neler duyacağız acaba isteyen k...nı açar isteyen çarşaf giyer erkeğin içinde bakmak varsa k.nı açanada bakar çarşaflı olanada artık kendi cinsinize saldırmaktan vazgeçin neymiş poposu açık gezenleri boğası geliyormuş siz kim oluyosunuzki evinizden çıkmayın gözünüzü bağlayın, ha şimdide dersinizki onlar öle giyiyr diye evden çıkmicakmıyım siz rahatsız oluyosunuz diye insanlar istedini giyemicekmi

Birazdan damlar birisi siz esinizi kiskaniyosunuz diye biz popomuza kadar giymeyelimmi biseyler kapanalimmi. Nerde bu medeniyet. Tekraarliyorum bende acigim ama teshir boyutunda degil. Saygi duymuyorum oylelerine.

yaa nekadar aynıyız ben eşime diil ama sevgilime bakyorum sürekli yolda karşıdan gelen acık sacık kadınlara bakyomu diye ooof sonra kendime sınr oluyorum

Bu ne tatlılık

Bende takılmam böyle şeylere ama baksana dememelisin...

Şu mesajı bulup beğenebilmek için sayfalarla mücadele ettim resmen...

Ben lisedeyken buna benzer bir olay yaşamıştım. Üzerimde üniforma vardı. Yani ne kadar "açık" olabileceğimi tahmin edersiniz. :) Sonra başı kapalı bi lise öğrencisi bindi. Önümde oturan yaşlı adam. Beni itip kapalı kıza "gel kızım gel sen şöyle otur" demişti.

Ergen kafasıyla bütün gün sorgulayıp durmuştum. "neden yahu neden?" diye...

:)

Şimdiki kafayla nedenini hiç yazmayayım buraya...

Son düzenleme:
valla kımse bana yok ben erkekler bakıyo dıye acık gıymemek zorundamıyım vs vs femınen laflar ozgurluk cumlelerı kurmasın !!! arkadas evet bızlerde bunları aşmış bır toplumda yasamayı ısterdık kımse kımseye bakmasa hayat bayram olsa vs ! ama ne yazıkkı bu toplumda yasayıpta gunluk hayatta abıye gece elbısesı dugun dernek harıc mınıcık etek mınıcık sort dekoltelı askılı vs gıyıyosan kusura bakma tacızı sapkınlıgı goze almıssın demektır..teshırcı kadın + sapık erkek malesef toplumun boyle bı gerceklıgı var ..ya zaten genelde bız ortadogu kadınları abartılı badanalı makyaj abajur kafa yapılı abartılı kıyafet gıyıyoruz ya hollywood starlarına bakıorum gecen gun cannes odul torenlerınde gıydıklerıne vs yaa ne kadar sadeler evet makyajj cok var ama yok gıbıı yanı sadece kusurları kapamak ıcın dekolte snırlı vs ...yanı şu bırılerı bana baksında ozguven elde edeyım dıyen tıplere seslenıorum sıze kıcınızı actınız dıe bakanların hepsı mall mal

arkadasım tabıkı erkekler cok sucluu ama bu toplum yapısını bıle bıle kıcının catalını gostermenın artık kulodu gorunecek kıvamda kısa gıymenın nasıl bır kabul edılebılınır yanı var ..tamam mını etek gıy ama makul boyutlarda bızde gıyıyoruz ama kadına her zaman asil olmak yakısır ve bı kadın guzel oldugu ıcın bakılsın bakılıosada kusura bakma ama bı erkegın kıcıma bakacagını bıle bıle onu gıymek kadına yakısmaz dıye dusunuorum..erkek zıhnıyetı degısmıo malesef barı bız kadınlar o pıslıklere bu zevkı tattrmayalım bıze bakıp hayal alemlerıne dalmasınlar ıgrenc ıgrenc

Birazdan birileri çıkıp:
"Aaa ne varmış canım, millet bakacak diye istediğimizi giyinemeyecek miyiz?,
Bende mini etek giyerim kimsede karışamaz,
İste biz sırf bu yüzden gelişemiyoruz,
Herkes istediğini giyer arkadaşım, sanane?
Vs vs vs"

diyecek.
Hazırlıklı olun.
Medeniyet diye diye millet çıplak gezecek artık.
Ama ne demiş M.Akif;
"Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni , Desene Hayvan Senden Daha Medeni"

bende Yurt disindayim esim ramazanda habire derdi saga bak Ciplak sola bak Ciplak Oruc tutuyoruzda bu gozleri napicaz sagdada soldada heryerde acik olduklari icin mecburen bakiyo bende arada kiziyorum hafiften bakmasende diye ama oda hakli heryerde acik olduklari icin bakmamasi pek mumkun olmuyor

herkes istediğini giymesin mi yani?
90 lardaki gibi türbanlılar okula girmek için başına peruk taksın, kapriyle derse girdi diye üniversite öğrencileri dersten atılsın...
yıllarca bu ülkede kadınların giyim kuşamına özgürlük için mücade eden biz değil miydik?
çok yazık, kanunlar değişti ama kafalar değişmemiş...

ben tesettürlü olmadığım halde 2000lerin başında benim gibi onlarca arkadaşımla üniversitelerde kıyafet serbestliği için mücadele ettim, disiplin cezası aldık, bazılarımız okuldan uzaklaştırıldı.
tek derdimiz kadınların tektipleştirilmesini engellemek, türbanıyla da şortuyla da her türlü kamusal alana girebilme özgürlüğünü kazandırmaktı. sonunda oldu, istediğimiz gerçek oldu...
ama ne oldu, biz türbanlı, türbansız tüm kadınların dilediği gibi giyinme ve yaşama hakkı uğruna mücadele ederken biraz açık giyindik diye (kime göre-neye göre???) hayvandan aşağı görülüyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…