- Konu Sahibi samyelipoyraz
 - 

"bilimsel bir gerçek:
erkekler görerek etkilenir, kadınlar dokunarak."
ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....
nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....
ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........
saygı olmalı herkeste.......
bilmem kendimi anlatabildimmi.
"bilimsel bir gerçek:
ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....
nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....
ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........
Genelde bakmiyor ama ben de takinti oldu galiba.. bakacakmi diye donup bekliyorum. Oda yazik garibim korkusundan gozu yerde yuruyor....Niye kadinlar cok acik giyinir ki. Yoldaki herkesin onlara bakmasi tatmin mi ediyo onlari.nerdeyse poposu gorulecek kadar kisa etek gogus dekoltesi. Teshircilik degil mi bu. Cok basitlesyirmiuormu onlari. Bu arada ben de acik giyerim ama kendimi basitletirecek kadar degil. Dozunda.
geldik bile o günlere...
nezamanki o küçük beyinler etek boyu ölçmeyi bırakır, ozaman özgün yaşayabilme özgürlüğüne kavuşuruz tam anlamı ile...
Ne bilimsel gerçeği bir şehir efsanesini bilimsel gerçek kabul ederek kendini feci inandırmışBu gerçekten bilimsel bir gercek olsa bile bu sizin yorumlama şekliniz kusura bakmasın kimse kendini erkeklere göre ayarlayacak değil... Rahatsız etmekmi siz gerçekten evlimisiniz hangi erkek dekolte gorupte rahatsız oluyor acaba merak ettim...
tebrik ediyorum canım helal olsun allah razı olsun"bilimsel bir gerçek:
Ne bilimsel gerçeği bir şehir efsanesini bilimsel gerçek kabul ederek kendini feci inandırmış
Peki neden karşısınız?
Birinin mini etek giymesi hangi noktada sizi ilgilendiriyor ?
Kişisel hak ve özgürlüklerinize bir kısıtlamamı getiriyor, yoksa maddi kaybınız mı oluyor?
Hakikaten bunları okuyunca Mevalna'ya kızıyorum " sen kim oluyorsun be adam maneviyata "gel ne olursan ol gel" diyosun :) insan bi dip not düşer "gel ama kapan gel beyinsel olarak etkileniyorum şahsen kanıtlandı bu görerek etkileniyorum bak gelme sen!!" Yarabbi daha neler okuyacağız
Bilemicem canım gerçekmidir yalanmıdır ama bilimsel gerçeğe bu kadar gerici bir yorum yapıldığını görmedim.Saolsun cok güldüm gece gece
tebrik ediyorum canım helal olsun allah razı olsun
rica ederim canım:)
burada yalnız değilmişim buna çok sevindim:)
alın size ayetlere dayalı dinimizce tartışmanın cevabı..
Soru: Günümüzde birçok bayanın çok açık giyindiğini görüyoruz. Hatta bunu abartanlar, daracık giysiler, mini etekler vs. giyenler var. Bir erkek olarak bunlara ister istemez gözümüz kayıyor. Fakat bakan kadar tahrik edenin de rolü yok mudur bunda?
Cevap:
Allah Teâlâ Nur suresinin 30. ayetinde erkeklere harama bakmamalarını, 31. ayette de kadınlara harama bakmamalarını ve süslerini kendilerine yabancı olan erkeklerden gizlemelerini emretmiştir.
(Resulüm!) Mümin erkeklere söyle; bakışlarını kıssınlar, edep yerlerini korusunlar. Onlar için temiz olan budur. Allah, onların ne yaptıklarından haberdardır.
Mümin kadınlara da söyle; bakışlarını kıssınlar ve edep yerlerini korusunlar  (Nur, 24/30-31)
Açık saçık giyinen kadın, Allahın bu emrini tutmadığı için günah işlemiş olur. Bu şekilde giyinen kadınlara bakan erkekler de Allahın harama bakma yasağını çiğnemiş olur. Yani her ikisi de günahkârdır. Burada erkeklerin kadınları veya kadınların erkekleri suçlaması gerekmez. Her bir birey kendi sorumluluğun bilinciyle hareket ederse herhangi bir sorun çıkmaz. Bazı kadınların açık saçık giyiniyor olması erkeklere, onlara bakma hakkı vermez. Peygamberimizden nakledilen şu hadisi de unutmamak gerekir:
Gözün zinası bakmaktır. (Buhârî, İstizan, 12)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?