cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

neydi o söz
kızına nasıl giyineceğini öğretmeden önce oğluna tecavüz etmemeyi öğret
ya da öyle bişeydi....

Konu ne kadar yanlış anlaşılmış ya. Arkadaşlar biz açıklara hakaret etmedik biz çok açık giyinip poposunu gösterenlere garip hareket edenlere kızdık. Konu açıklarla ilgili olduğu için açıkları yazdım. Ben kapalı olmama rağmen çoğu kapalıya kızıyorum altında daracık kot üstünde kısa t-shrt(kilodu gözüküyor) başı kapalı Bazıları öyle bir ruj sürüyorki hayret ediyorum :44:
Sorun açıklık kapalılık değil sorun insanların bunu yanlış uygulaması

Medeniyet nedir biliyormusunuz? Insan istedigi hayati yasiyabilmesi, istedigi kiyafeti giymesi, gerek basörtü olsun, gerek mini etek olsun.

Asil medeniyet olmayan, karsindaki kisiyi, sirf açik diye hayvandan asagi görmektir.

Bunun yanindan sunu demek isterim, bir hayvan olmak, düsünmeyen ve ya düsünemeyen "insan" olmaktan daha iyidir.

Son düzenleme:

Bende tesettürlü değilim.
Ama o kadar çok dikkat çekecek şekilde de açık giymem.
Her şeyden önce kendime yakıştıramam bunu.
Bazı kadınlar öyle bir giyiniyor ki.
Giyinmediği yerler daha fazla.
Ben buna karşıyım.
Ne gerek çatalını gösterecek kadar düşük giymeye.
Ne gerek var hafif eğilse poponun görüneceği kadar mini etek giyinmeye.
Ne gerek var göğüslerini herkese gösterircesine dekolte giymeye?
Öyle giyince ne oluyoruz?
Medeni mi?
Yapmayın Allah aşkına.
Batılı olacaz diye diye onları da aştık resmen.

Düşüncelerim yüzünden bana resmen "hayvan" diyorsunuz.
Medeni olmak kıçı başı , popoyu memeyi göstermekse ben medeni değilim arkadaş.
O sözüde ben söylemedim.
Mehmet Akif söylemiş.
Ben sadece düşüncemde onu da belli ettim.

Bu konuda can sıkıcı bir hal almış.Bence hepiniz birbirinizi yanlış anlıyorsunuz arkadaşlar.Gerilmeyin derim daha fazla...

Peki neden karşısınız?
Birinin mini etek giymesi hangi noktada sizi ilgilendiriyor ?
Kişisel hak ve özgürlüklerinize bir kısıtlamamı getiriyor, yoksa maddi kaybınız mı oluyor?

Peki neden karşısınız?
Birinin mini etek giymesi hangi noktada sizi ilgilendiriyor ?
Kişisel hak ve özgürlüklerinize bir kısıtlamamı getiriyor, yoksa maddi kaybınız mı oluyor?

Sevmiyorum diyim.
Mini etek vardır, mini etek vardır.
Kmisi nerdeyse poponun bittiği yere kadar uzun.
Kimi sadece diz kapağının biraz üstündedir.
İlk söylediğim eteği giyen bayanlar sadece et yığını gibi görünüyor bana göre.
Bu ve bunun gibi örnekler işte.
Ama kısa ve öz olarak bayanların kendilerini et yığını gibi göstermesine gerek yok.

İyide size ne?

Sorularıma cevap vermediğinize göre sizin kişisel özgürlüklerinize zarar vermiyor bu mini etekliler.
Emin olun sizin giyim tarzınızıda sevmeyen birileri vardır, ama size hakaret etmiyorlar diymi?
"Et yığını" çok çirkin bir tabir.
Bende sizi bu tabiri kullandığınız için " kıskanç ve fesat" olmakla suçlasam hoşunuza gider mi?

Arkadaslar bundan bir ay önce bir kiz gördüm,babasiyla yürüyor ve popo ile bacak kismi var ya,resmen o kismin üzerinde olan short giymisti, yani poponun alt kismi resmen ap acikti.

Bunun medeniyetten ziyade aptallikla ilgisi var,ve kiz babasini bir ikna etmeye calisiyordu bir yere yatiya kalmaya....

Azcikta ayaklarimiz yere basmali,yuh yani.

Öncelikle giyim tarzının batılılıkla ya da medeniyetle alakası yok, kişisel zevkler, inançlar, etnik köken v.s. bunların sonucunda oluşur giyim tarzı.
önceki sayfalarda da var biri kapalılara görüntü kirliliği demiş, siz açık giyinenlere et yığını diyorsunuz, bir kadın olarak başka kadınları böyle nitelendirmek kimseye yakışmaz. rahatsız oluyorsanız dönüp bakmayın, kimse çatalını gözünüze sokmuyordur. ben buna karşıyım demekle böyle giyinenleri aşağılamakla biyere varamazsınız, sadece bir kadın olarak değerimizi düşürür, özgürlüklerimizin kısıtlanmasına çanak tutarsınız.

bir de demişsiniz ya ben çok açık giyinmem diye, kime göre, neye göre? belki bir çarşaflı da sizi çıplak buluyor, iranlı biri sizi giyim tarzınız nedeniyle et yığını olarak görüyor, saçlarınızın boynunuzun görünmesini edepsizlik olarak nitelendiriyor, az önce hatırlattığınız mehmet akif sözünü sizin için kullanan da vardır elbet. hiç bu açıdan düşündünüz mü?

Bugun esimle cocuklarla denize gittik...
yurt disinda yasadigim icin cok aciklardi....
biri tanga tarzinda mayo giymisti onemsemedim....
yuzerken bir kadin ustsuz girmisti...
esime arkana donme sakin dedim halbuki kadin yasca ilerdeydi....

halam baska bir ulkede onlarda tatildeykén erkekler altsiz giriyorlarmis....

kadinlari anladimda erkeklere ne oluyor....

ben de bunları dert etmenizi, bu konular hakkında kafa yormanızı anlayamıyorum. gerçekten size ne? aynı zamanda bize ne?

herkesin kendi kıyafet tercihinin olduğunu anlamaya çalışmak ve kimseyi yadırgamamak daha kolay değil mi?

sizin bir şeyi sevmemeniz, o şey hakkında ulu orta atıp tutabileceğiniz ve bu denli yargılayabileceğiniz anlamına gelmez.

en basit örnekle, ben de bu başlık açıldığından beri bir çok şeyi sevmedim, hatta tiksindim, ama sizin mini etek giyen kadınlara yakıştırdığınız "et yığını" tabiri gibi, kimseye "saçmalık yığını" tabirini yakıştırmadım.

saygı arkadaşım, saygı...

Sırf sizin kocanız birilerine bakamasın diye millet çarşafla mı gezecek? Kocalarınızın gözlerine takamadığınız kilitler yüzünden hemcinslerinizi aşağılamanız ne acı.

benim sözlerim çoook açık giyinenlere, popo göğüs show yapanlara. bende kısa giyiyorum ama bi sınır vardır yahu. kendisine saygısından hiç olmazsa. bana göre de soyunup gezen hemcinslerim yüzünden kadınların yani bizlerin saygınlığının kalmaması, asıl ozaman beden den ibaret oluyoruz. kimse bana yürüken poposu görülen kadını savunmasın, teshirden başka bişey değil. midem bulanıyor inanki

en sevdiğimiz şey "saygı beklerken, saygısızlık yapmak"

Bir not daha ekleyeyim ne kötüdür değil mi "kendine güvensizlik" !

Sakın bu sözümden açık giyenin kendine güvendiği anlamını çıkarmayın.

ne çok seviyoruz açık kapalı gibi kavramları. Bu ne kadar çirkin bayağı bir kullanımdır. Ne açık ne kapalı ? Biri bana anlatsın. Ben inançlarıma göre yaşıyorum ve giyiniyorum demek mi ? ben kapalıyım demek mi ? Kime ne açıktan kime ne kapalıdan bu kelimeleri neden kullanıyorsunuz ?

üzücü...

Konu sahibi üzerine yazmıyorum öyle içimden geçeni yazıyorum,

karşınızdaki bayan biraz dekolte giyinmiş eşinizde bakmış kadın zaten giyim tarzı ile hadi hemen gel yatalım modun da değil mi ? Bu nasıl iğrenç bir düşüncedir ? Adam bakmış ? Bakmış ta ne olmuş ? Yahu burada sorun senin kocanda mı ? Yoksa karşıdakinde mi ? İnsanları böyle nasıl sınıflandırıyorsunuz.

bir ekleme daha güzele bakmak sevaptır sözü kullanılır bunun kaç kişi hikayesini biliyor merak ediyorum ...

yorumları okudumda bayanların eşlerine bu kadar güvenmesi ilginç benim kocam bakmaz, benim kocam yapmaz düşüncesi fıkrada olduğu gibi sanırım sadece türklere ait:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…