- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
siz açık giyinen bayanlar yerine Allah'a hesap vermekten mi korkuyorsunuz?
aynı mezara girmeyeceksiniz.
rahatsızsanız eşlerinize bakmamasını söyleyin ya da öğretin. insanlara giyinmesini değil!
:
Ve editör noktayı kor
Bir litrede ben alabilirmiyim. Aycicek olsun :)
Neyse. Bakan memnun, gosteren memnun. Bu konu benim icin kapanmistir.
Bir litrede ben alabilirmiyim. Aycicek olsun :)
Neyse. Bakan memnun, gosteren memnun. Bu konu benim icin kapanmistir.
Yağ çekiyorsun mu demek istediniz? Size bi litre lazımsa baya çekeceksiniz herhalde
Bakan memnunsa sıkıntı var
konuyu düşünce kapasitenize yakışır şekilde kapatmışsınız tebrik ederim...
memnun dediğinize göre açık giyenler evlli erkekleri memnun etmek için giyiniyor sizin gözünüzde,
ve "gösteren" olmuş bi kıyafet tarzı
varmak istediğiniz yere varmışsınız kafanızda...
oysa insanlar göstermek için giyinmezler bizim kafamızda...
Ya kusura bakma, ben bile rahatsiz oldum yazdigimdan ozur dilerim :) ben kapali degilim bu arada. Aksine acik giyinirim asiri abartmadan. Kusura bakmayin haddimi astiysam ki astim sanirim.
Bu insanların zihniyeti zaten bizi bitiren 2 gün sonra aa kadın açık giyinmiş erkekler tecavüz etmekte haklı derlerse hiç şaşırmamm...
"bilimsel bir gerçek:
erkekler görerek etkilenir, kadınlar dokunarak."
ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....
nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....
ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........
saygı olmalı herkeste.......
bilmem kendimi anlatabildimmi.
Ya o konu cok fena onu diyemeyiz oyle. O sapiklik.
"bilimsel bir gerçek:
erkekler görerek etkilenir, kadınlar dokunarak."
ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....
nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....
ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........
saygı olmalı herkeste.......
bilmem kendimi anlatabildimmi.
Bu insanların zihniyeti zaten bizi bitiren 2 gün sonra aa kadın açık giyinmiş erkekler tecavüz etmekte haklı derlerse hiç şaşırmamm...
konuyu en iyi özetleyen durum bu bencesorun ne giydiğinde değil, sorun zihniyette!!
Eki Görüntüle 783958 !
eğer bakanın varsa sapıklık hamurunda, açıkta hiçbir yerini bırakmasan da fantazi malzemesi olursun...
ben insan sesinden tahrik oluyorum herkes sussun! kimsenin beni rahatsız etmeye hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?