cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

Nur 30:30- Mü’min erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Bu davranış onlar için daha nezihtir. Şüphe yok ki, Allah onların yaptıklarından hakkıyla haberdardır.

Ne güzel demiş. Yani dememiş ki rahatsız etmesinler sizi gidin söyleyin

Oku deme arkadaşım lakin ilk vahiy hep yanlış anlaşıldı....

bu benim kendi fikrim değil, evet gerçekten bilimsel bi gerçek bu.
haydi o zaman bunun bilimsel bir gerçek olmadığını ispatla burada???
ben yalan söylicek değilim ya, hem beni yalancılıkla itham etmiş oluyorsun sen şuan............

gerçekten sinirlerim bozuldu yaaa, yazarken bi düşünüpte yazın yaaaa.
resmen bana yalancı damgası vurdun........

Yazlık yerde yaşadığımdan dolayı plaja inerken falan ben de şort giyerim.
Ama gerçekten millet bir şort giyiyor kıçının yarısı açıkta
Göstermeye çalıştıkları belli yani..
Ve oturup kalkma da çok önemli gerçekten, yolda kikirdemeler falan..
Ay düşünürken bile rahatsız oldum. :26:

kafana göre takıl hiç umurumda değil ben dinimizin gereğini yaptım ve uyardım.. irademle sorunum yok eşimin gözü öyle şeyleri görmez çok şükür oda bilir müslümanlığın şartını rahat ol.. Allah doğru yolu göstersin..

demekki neymiş herkesin günahı kendineymiş... :)

cok uykum var sanırım anlamadım

canım hiç takma ya boşwer cewap vermeye bile değmez biz görevimizi yaptık uyardık Allah için.

Sorunum yok demişsin de arkadaşım niye boğasım geliyo öyle giyinenleri dedin madem:)
Sıkıntı büyük

Arkadaşım,

Sen henüz ortaya bilimsel bir tez sürmenin ne demek olduğunu bilmiyorsun. Ortaya kaynak, araştırma süreç veya sonuç raporları sür o zaman bilimsel olduğuna inanırım. Şuanki koşullarda zaten yaptığın açıklamanın hiç bir bilimsel dayanağı olmadığından ötürü kendi iddianın bilimselliğini kendin çürütüyorsun. Daha fazla bir şey yazıp gece gece bir takım kısa devrelere sebep olmak istemiyorum. Yazdıklarımı görmezden gelip hayatına eskisi gibi devam edebilirsin.

Sorunum yok demişsin de arkadaşım niye boğasım geliyo öyle giyinenleri dedin madem:)
Sıkıntı büyük

başını okumadın sanırım ... eşimle alakalı bişey değil ben müslüman ülkemde böyle şeyler görmek istemiyorum tamammı buda benim fikrim. benim eşim bakmaz başka bi erkek bakar zinaya girer adam günaha girer tabi siz öyle şeyler bilmezsiniz tutturmuşsunuz bi özgürlük.. dinde zorlama yok ama müslümanım diyosan dine göre yaşayacaksın o kadar!

Cok erkekte kapali bayandan tahrik oluyorlar. Carsafli bayanlari görünce "acaba o carsafin altinda baska bisey giymislermidir ve nedir" diye düsünceleri var. O zaman o kapali bayanlar basörtülerini askiya asip, mini etekmi giyseler acaba?

Oldu ozman grşrz

canım hiç takma ya boşwer cewap vermeye bile değmez biz görevimizi yaptık uyardık Allah için.

herkes ne yapar kendine yapar, haklısın hiç takıp üzülmicem yalancı damgası yesemde.......
teşekkürler canım.
neyse ben gidip yatayım bari, asabım bozuldu tabi az önce istemesemde birden bire, iyi geceler......

müslüman ülke ne demek? ne zamandan beri ülkelerin dini var? din insanlar içindir müslüman ülke olmaz. sokakta yürürken gördüğün 2 insandan biri inançsız veya başka bir dine inanıyor. ayrıca müslümanım demeyenler neye göre yaşayacak o zaman?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…