cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

görmediği için rahatsız olmuş:) ve görmediğiniz için bukadar tepkilisiniz...

dini bütün insanları takdire şayan bulurum, gıpte eder gurur duyarım onlarla islamiyetin simgesel haliyle görünce, lakin kalpte önemli....

öyle dinden bahsedip sizin gibi düşünenlere değil imrenmek; açık açık üzülüyorum....

ben bi çarşaf giyen bayanın inancına saygı duyuyorsam, ve eleştirme hakkını kendimde bulmuyorsam; bu benim olgunluğumdur, ayrımcılıktan yana olmayışımdır...

herkeze saygım sonsuz ama sizin gibi ayrımcılara, başına başörtü geçirip kendini kaf dağında sananlara asla...

Burası sadece senin ülken değil benimde ülkem o giyinenlerinde ülkesi görmek istemiyorsan gözlerini kapa tatlım...

Allah rahatlık versin canım

Reklamlarda surekli cekici kadinlarin kullanilmasi alim gucu olan erkekleri etkilemek icinmis. Para kimde erkekte. Bu urunu basil aldiririz kadin kullanarak. Al iste. Oyle diyolar ben demiyorum

Burası sadece senin ülken değil benimde ülkem o giyinenlerinde ülkesi görmek istemiyorsan gözlerini kapa tatlım...

ben benim ülkem demiyorum MÜSLÜMAN ülke diyorum.. ne kapatacam gözlerimi sen kapat açığını neyse sizinle uğraşamıyacağım parmaklarıma yazık Allaha havale ediyorum

hanımefendi konuya son derece vakıf değilim lakin burası çoğunluğun müslüman olduğu bir ülke olsa da arada yahudisi, hristiyanı, ateisti her çeşidi mevcut. dinin burada bir rolü yok. burada kafalar ve düşünceler var. sizin ülkeniz olduğu kadar karşınızdakinin de ülkesi. kimse kimseden üstün ya da önemli değil. milyon kum tanesinden biri sizsiniz birisi de o. dinin gerekliliklerini dilerse siz gibi o da görebilir. belki aynı dine inanmıyorsunuz? adama da kadına da akıl verilmiş. erkeği zinaya günaha sokan kadının bir karış eteğiyse vay halimize. kimseye böyle dayatmalar yakışmıyor. herkes kendi davranışlarının sonucunu yaşar, buna yetişkin olmak birey olmak denir. hayatta tek bir pencere yok, tek görüş de sizinki değil. tek bir doğru da yok.

ben benim ülkem demiyorum MÜSLÜMAN ülke diyorum.. ne kapatacam gözlerimi sen kapat açığını neyse sizinle uğraşamıyacağım parmaklarıma yazık Allaha havale ediyorum

Türkiye CUMHURİYETİ dini islamdır ibaresi 1928 yılında kaldırıldı canım.Coğunluğu müslüman bir ülkede yaşıyoruzz evet doğru ama Cumhuriyetin olduğu bir ülkede yaşıyoruz bunu unutmuşsun sanırım... Bende sana allahtan akıl fikir ihsan etmesini diliyorum...

Reklamlarda surekli cekici kadinlarin kullanilmasi alim gucu olan erkekleri etkilemek icinmis. Para kimde erkekte. Bu urunu basil aldiririz kadin kullanarak. Al iste. Oyle diyolar ben demiyorum

Şimdi mantık olarak para kimde erkekte,alışveriş yapan kim kadın?o halde bu reklamlar kadınları daha fazla etkiliyor olması gerekmez mi yoksa çapraz beyin teorisi burda da mı devreye giriyor böyle bir teori var

Ama benim teorim gugula bakmayın canolar

birçok arkadaş sanırım benim teşhirci lafımı açık bayanlara söylediğimi düşünmüş. öncelikle söyliyim bende çığım mini etekte giyerim bikinide. ama yerini zamanını bilerek.

mesela sahilde bikini giyip güneşlenmenin adabı vardır. kimisi edebiyle güneşlenirken kimis bacağını ayırarak afedersiniz yatar öyle bunun adıda düpediz teşhirciliktir.

dekolteninde yeri vardır. kendim şahsen tasarımcıyım dinlede alakası yok bu söylediğimin. dekolteyi yerine göre giymezsen. birden fazla yerde aynı anda dekolte kullanırsan teşhirci olursun.

tabi eşim bakıyo diyede bi şikayetim yok. standartın dışında bi açıklık olunca ister istemez göz kayıyo :).

ama açık bayanlardan şikayet eden hanımlar dinden falan bahsediyosunuz ya ozaman yeteri kadar inançlı eşleriniz yok. züleyhanın yusufa yaptıklarına ve güzelliğine rağmen yusufun kendini korumasınıda azıcık düşünün emi.

Son düzenleme:
Bazı insanlar hayal ettikleri hayatı başkalarının yaşadığını görünce doğal olarak öfke doluyorlar.
Dinimize de bu kadar kolaylıkla bağlayabilecekleri bir konu olunca kendilerini temiz ve üstün nitelendirip içlerinde yaşayamadıklarını bastırıyorlar.
Türban bazı bayanların kendi seçimleri olmadığı için onları anlayışla karşılıyorum.
Gerçekten çok sinirleniyorum ama kırıcı olmak istemediğimden bu kadarını söylüyorum.Hepimiz eşitiz,örtünmek de namaz ve oruç gibi dinimizin farzı.
Bu farzlardan muvaffak olsak da emin olun çıkardığımız fitne ve fesatlardan dolayı cezamızı çekeceğiz.
Genel olarak konuşuyorum ki birileri üstüne alınıp yeni bir fitne çıkartmasın.

adap denen şeyin de öznel olduğunu dile getirmeye çalışıyor insanlar aslında ben de dahil. sizin güneşlenme adabınızla benimki bir olmayabilir. ya da her şey yerine zamanına göre dendiğinde zaman ve yerlerimiz tutmuyor olabilir. bundan doğal ne var zaten. dekoltenin yeri de aynı şekilde herkese göre değişir. bir yorum okudum ki erkekleri günaha sokuyor bu kadınlar diye, böyle bir şeyin tartışması bile olmaz. bazı şeyleri tek çizgide tek doğru kabul eden insanların da ben üzülerek yarısının kıskançlıktan yarısının da başka sebeplerden böyle yaptığına inanıyorum. dinin gerektirdikleri, hayatın gerektirdikleri hiçbirisi genel değildir aksine çok çok içseldir. bence misal yazın bu sıcağında kat kat giyinmek de çok abes, ama dinin gerektirdikleri bu ise ve insanın inancı o yöndeyse kim ne diyebilir ki? ben bu saygıyı gösteriyorsam, x bu saygıyı gösteriyorsa, e diğerinin de diğerine saygısı zorunlu ne yazık ki. ben gidip ona ay aklından zoru mu var böyle giyiniyor kadına bak demiyorum. biliyorum ki onun tercihi. ama söz konusu mini olunca bu nedense memleket meselesi, günah meselesi oluyor.

buraya genel bir cevap yazdım sizi yargılamadım altını çizeyim. hepsi size değil.

Son düzenleme:
siz neyin tartısmasını yapıonuz ya konuyu acan arkadas zaten etek gıyen sort gıyen dıye acmamıs bende acıgım bunuda belırtıyımde tabı kendını bılen bı acıklık..arkadsın bahsettıgı seyı cok ıyı anladım evet bazıları resmen kumsalda gıyılmesı gereken barız acık sort ve eteklerı dısarda orda burda gıyıyo hele gecenlerde bıtane gordum agı yok resmen o derece kısa arkadan bakınca kalcanın kenarları kıvrımları hersey ortada erkekler ne dusunur ne dıye bakar bılememde bız cok afedersınde popo gormek ıstesek acar kendı popomuza bakarız mılletın orasını gormek zorundamıyız??ha gunahı sevabı kendı bılır her koyun kendı bacagından asılır ben sevap ıslerım mukafatını gorurum gunah ıslerım zebanılerın yanına gıderım Allah akıl vermıs fıkır vermıs kımse carsafa burun demıo muslumanmısın Allah'a ınanıyomusun peygambere,kıtaba ınanıyomusun orda dınımızın gerektırdıgı bayanların dıkkat cekıcı olmaması sadece evde aılene ve esının yanında bası acık olman dısarda kapanıcaksın arkadas o kadar ha ben kapalımıyım hayır degılım ama mılletede bakın suramdada ben'im varlara kadar acıp gostermıyorum sokaklarda poponuza kadar acın sonra cumhurıyet dıyın bırakın bu ayakları artık otekı taraftada sorduklarında cumhuriyet diye bırsey var laik bı ülkede heryerımı gosterebılırım dersınız:)))))))))))))))

Munecim nerelerdesin bukonu kapatılsa çok iyi olucak biçok kişi banlanıcak gibi ayrica keşke hayvanlar kadar medeni olabilsek tek derdimiz karnımızı doyurup yaşamak olsa hertür hayvan anlaşabiliyoken biz insan olarak anlaşamıyoruz birbirimizi katlediyoruz birbirimizi bogmak istiyoruz sırf giyim tarzi yüzünden vs vs vs

Konu cok ilginc hale gelmis. Ses etmeyim dedim ama dayanamadim. Hani hep derler ya dindar bayanlarimiz birbirlerine: Bu da sizin imtihaniniz, sabredin, hosgorun diye.. Ha bu cevrenizdeki sizi veya esinizi bakip da tahrik edip gunaha sokan begenmediginiz "acik sacik" giyinmis bayanlar var ya... Iste onlar da sizin sinaviniz bu dunyadaki, bakmayin, kinamayin, gunaha girmeyin..
Bu cogunlugu musluman olan ulkede hala "Allah sukur" kadinlar spor yapiyor. Yuzuculer incecik mayo ile kulvarlarda mucadele verip bizi Avrupa'da bile basari ile temsil ediyorlar. Siz hic bir yuzme musabakasina gittiniz mi? Ama maazallah kocisinizin o incecik mayolarla o sulun gibi kizlari gorunce tahrik olmayan yeri kalmaz degil mi? Gunaha girerler sonra.. Allah korusun, gitmeyin siz, kizlariniza, ogullariniza da sporu yasaklayin, minicik sortlu, hatta don seklinde sortlari ile pislerde kosan atletleri, stadyumlarda basket veya voleybol oynayan kizlari gorup veya onlardan biri olup gunaha girmesinler degil mi? Su dinci muslumanlarin apisarasinla ugrasmaktan baska isleri var midir cok merak ediyorum vallahi.. Hersey onlara orayi ve seksi cagiristiriyor nedense.. Tuhaf? Kuran bile kocalariniza iyi bir musluman olarak olurlerse mukafat olarak zaten ergen kizlar vadetmis, siz neyin kavgasini yapiyorsunuz bu dunyada? Kocalariniz cennete gidip mukafatlari alamaz diye mi korkunuz, nedir yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…