- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
kafana göre takıl hiç umurumda değil ben dinimizin gereğini yaptım ve uyardım.. irademle sorunum yok eşimin gözü öyle şeyleri görmez çok şükür oda bilir müslümanlığın şartını rahat ol.. Allah doğru yolu göstersin..
başını okumadın sanırım ... eşimle alakalı bişey değil ben müslüman ülkemde böyle şeyler görmek istemiyorum tamammı buda benim fikrim. benim eşim bakmaz başka bi erkek bakar zinaya girer adam günaha girer tabi siz öyle şeyler bilmezsiniz tutturmuşsunuz bi özgürlük.. dinde zorlama yok ama müslümanım diyosan dine göre yaşayacaksın o kadar!
herkes ne yapar kendine yapar, haklısın hiç takıp üzülmicem yalancı damgası yesemde.......
teşekkürler canım.
neyse ben gidip yatayım bari, asabım bozuldu tabi az önce istemesemde birden bire, iyi geceler......
Burası sadece senin ülken değil benimde ülkem o giyinenlerinde ülkesi görmek istemiyorsan gözlerini kapa tatlım...
başını okumadın sanırım ... eşimle alakalı bişey değil ben müslüman ülkemde böyle şeyler görmek istemiyorum tamammı buda benim fikrim. benim eşim bakmaz başka bi erkek bakar zinaya girer adam günaha girer tabi siz öyle şeyler bilmezsiniz tutturmuşsunuz bi özgürlük.. dinde zorlama yok ama müslümanım diyosan dine göre yaşayacaksın o kadar!
Reklamlarda surekli cekici kadinlarin kullanilmasi alim gucu olan erkekleri etkilemek icinmis. Para kimde erkekte. Bu urunu basil aldiririz kadin kullanarak. Al iste. Oyle diyolar ben demiyorum
ben benim ülkem demiyorum MÜSLÜMAN ülke diyorum.. ne kapatacam gözlerimi sen kapat açığınıneyse sizinle uğraşamıyacağım parmaklarıma yazık Allaha havale ediyorum
ben benim ülkem demiyorum MÜSLÜMAN ülke diyorum.. ne kapatacam gözlerimi sen kapat açığınıneyse sizinle uğraşamıyacağım parmaklarıma yazık Allaha havale ediyorum
Reklamlarda surekli cekici kadinlarin kullanilmasi alim gucu olan erkekleri etkilemek icinmis. Para kimde erkekte. Bu urunu basil aldiririz kadin kullanarak. Al iste. Oyle diyolar ben demiyorum
Neden bu kadar nefret var içinizde? Çocukken kısa şortlu bir bayan tarafından ısırıldınız mı?
Sanirim tek dogru açiklama bu olabilir
birçok arkadaş sanırım benim teşhirci lafımı açık bayanlara söylediğimi düşünmüş. öncelikle söyliyim bende çığım mini etekte giyerim bikinide. ama yerini zamanını bilerek.
mesela sahilde bikini giyip güneşlenmenin adabı vardır. kimisi edebiyle güneşlenirken kimis bacağını ayırarak afedersiniz yatar öyle bunun adıda düpediz teşhirciliktir.
dekolteninde yeri vardır. kendim şahsen tasarımcıyım dinlede alakası yok bu söylediğimin. dekolteyi yerine göre giymezsen. birden fazla yerde aynı anda dekolte kullanırsan teşhirci olursun.
tabi eşim bakıyo diyede bi şikayetim yok. standartın dışında bi açıklık olunca ister istemez göz kayıyo :).
ama açık bayanlardan şikayet eden hanımlar dinden falan bahsediyosunuz ya ozaman yeteri kadar inançlı eşleriniz yok. züleyhanın yusufa yaptıklarına ve güzelliğine rağmen yusufun kendini korumasınıda azıcık düşünün emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?