- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Biraz daha Türkçe çalışsanız sanırım anlayabiliriz."bilimsel bir gerçek:
erkekler görerek etkilenir, kadınlar dokunarak."
ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....
nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....
ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........
saygı olmalı herkeste.......
bilmem kendimi anlatabildimmi.
ya konuyu gercekten anlayanlar cvplasın bıde bız anlayıpta yanlıs sekılde anlayan arkadaslara su soyledır boyledır derken gercekten anlayıp fıkrıne zıt gelen bısey varsa o yazıda cvplıcak olanlar cvplasın bız burda a sehrını anlatırken bazıları z sehrınde dolanıyo bende acıgım yazdım zaten de acık gıyınmek var acıklık var sortta var bız gıyıyoruz sortta var sort gorununlu farklı bısey baskaları gıyıyo kımse gıymesın demıyo her koyun kendı bacagından asılır ama rahatsızlık duyuluyomu duyuluo kocaymıs sevgılıymıs bılmemneymıs degıl sadece ben mılletın bılmem neresıne kadar gormekten zevk almıyorum ama ona kalkıpta nıye boyle gıyındın demıyorum soz konusu rahatsızlık sadece konu sahıbıde bunu acmıs acık olanları taslayıp ben kapalıyım sızde kapancaksınız dememıs bı anlasın bazıları ıyı okusun oyle cvplasın
Açık giyene bakılırmış.Erkek mecburen bakarmış...
Bunlar sadece Türk erkeklerine özgü herhalde ?
Elin İngilizi Fransızı Müslüman değil.Göz zinasından bihaber garipler.
Ama azıcık dekolte gördüler mi gözlerini dikip bakmıyorlar.
Bu nasıl açıklanıyor acaba ? Onlar erkek değil mi ?
Burda bir konu vardi
Nisanli kiz kpderin yaninda diz ustu kot sort giymisti .
Kpder oglunu cagirip kizin sortu cikartmasini istemisti .
Ben de demistim ki kpder kimbilir hangi gozle bakti da
cikarmasini istedi kpderin zihniyeti bozuk cunku demistim.
Simdi bakiyorum da o gun kiza nerede ne giyecegini bilmelisin, vay efendim kpderin yaninda sort mu giyilirmis diyenler
isteyen istedigini giyer diyor
Ben de diyorum ki
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu :)
Burda bir konu vardi
Simdi bakiyorum da o gun kiza nerede ne giyecegini bilmelisin, vay efendim kpderin yaninda sort mu giyilirmis diyenler
Ben de diyorum ki
"bilimsel bir gerçek:
erkekler görerek etkilenir, kadınlar dokunarak."
ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....
nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....
ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........
saygı olmalı herkeste.......
bilmem kendimi anlatabildimmi.
Bu konu kapanir canlar. Yedik birbirimizi. Halbuki bende kisa giyen biriyim. Olculu dekolte veren biri. Benim bahsettigim poposunu nerdeyse gogsinun tamamini gormek zorunda olduklarimdi. Ama onlarin savunucusuda cok cikti. Ayrica benim amacim disinda konu ortulu ve aciklara gitti. Neyse ne zaman kapanacak onu izleyeyim bari. Konu basligi sahibi hepinizi oper. Kirici olunduysa ozur de diler.
Ayyyy okulda hemen kalkip ogretmene sikayet eden tipler var ya gozluklu, onlar aklima geldi. Sabah sabah guldurdun beni. Bende gozluk taktim simdi bunu tartismayalim lutfen. " ortmenim ortmenim ben bisey yapmadim" cok yasa emi
Cok guzel bir noktaya deginmissiniz. Sozum meclisten disari da dediginiz gibi dusunen zihniyetlerin yetistirdigi erkek cocuklar yuzunden ortalik sapik, abaza kayniyor. Neden? Cunku o cocuga oyle soylenmis, su kadar acik kadin teshircidir, araniyordur diye.
-------
Bence herkes herkesi rahat biraksa, gorusunu de kendine saklasa ne iyi olurdu.
Ben kendimden ornek vermem gerekirse kimsenin kocasi bakacak diye ozgur giyimimden odun veremem. Cok da umrumdaydi senin kocanin bakmasi. Kim bakarsa baksin, ha kocan yiyecek gibi bakiyorsa da sizin(kadini suclayanin) sorununuz.
örtmen gelince bakalım kim gülecekbeni nasılda çözmüşsün böle biraz kafanı çalıştırsan 2li tartışmalara girdinizden banlanıcanı bilirdin neyse senin yüzünden banlanamicam gözlügümü takıp size gülmeye devam edicem
Burda bir konu vardi
Ben de diyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?