- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
bede bu zihniyeti anlamıyorum millet nerdeyse çıplak geziyor ortalarda onlara bişey diyen yok ama birinin başı kapalıysa hemen aaa pantolan giymiş aaa orası gözüktü aaa burası gözüktü bu ne ya o kendini o kadar düzeltebilmiş o da genç diyen yok. ki bunu genelde yeni kapanmış alışmaya çalışan insanlar yapıyor biraz hoşgörü ya başı kapalı diye herkesin pardesü yada çarşaf giyinmesini beklemeyelim lütfen düzeltmeye çalışacaksak küçücük kızların full makyaj nerdeyse çıplak gezmelerini düzeltelimde başlarına kötü bişeyler gelmesin liselerde neler duyuyoruz neler..
siz de burada rahatça yazabiliyorsunuz hiçbir dini inanışa sahip olmadığınızı,sizi mağdur eden,ayıplayan yok..kaldıki ben kendi inancım dışındaki tüm düşünceleri safdışı bırakmış değilim,bunu neye istinaden söylüyorsunuz?hiç bir dine inanmayanlar osmanlı zamanında bile hoşgörüyle karşılanmıştı..neden şimdi mağdur edilsinki..malumunuz demokrasi ile idare edilen bir ülkede yaşıyoruz çok şükür..
8 aylık hamileyken aniden tansiyonum yükseldi, apar topar hastaneye gittim, nasıl yağmur yağıyor şakır şakır...
müdahalem yapıldı çıktım taksi bulamadım, fazla ıslanmayayım diye minibüse bindim, oturanların yarısı erkek, biri kalkıp yer vermedi. biraz sonra benim yarı yaşımda tesettürlü bir genç kız bindi, 3 erkek aynı anda kalktı kıza yer vermek için...
hala mağdursunuz, hala ezilensiniz...
Anlattığınız şey aklıma ablamın yaşadığı bir olayı getirdi.İzmirde oturuyor.8 aylık hamileyken otobüse binmiş.Ama bildiğiniz karnı burnunda yani.Neyse tabi özel durumundan dolayıda belki haklı belkide haksız olarak bir beklentiye girmiş.Hani biri kalkarda yer verir diye.Ama kimse ablamla göz göze bile gelmemiş.Yani bakıpta kafalarını çevirmişler.İşte buraya kadar herşey sizin yaşadıklarınızla aynı.Ama bir fark var.Benim ablam başörtülü ve kendisine bu yapılanın sırf örtüsüyle ilgili olduğunu düşünerek çok ama çok üzülmüştü.Bence sizde ablamda yanılıyorsunuz.Bu şuculuk buculukla ilgili değil, bu gerçekten insanlık ve nezaketle ilgili.Üzülmeyin bu maduriyet tüm kadınların...
Saygılar...
Eğer o anda açık bir kadın binseydi de kalkıp ona yer verilseydi, inanın ablanızın düşüncesi tamamen onaylanmış olurdu.
Benimkinde gözüme baka baka o kıza yer verdiler, kız kalkan 3 adamdan birinin yerine oturdu, diğer ikisi tekrar yerlerine oturdular.
üstelik benim hem karnım burnumda hem elimin üzerine damar yolu açılmış sargılıyım, hastaneden çıkmışım ve yağmurdan ıslanmışım...
bu arada minibüs bağcılar minübüsüydü...
aynennnn
et yıgını görmekten daral geldi ya yaz bitse de kurtulsak
beni yasadıgım yerde dizaltı etek giysem bile amcalar sarkıyor bana o yuzden dışarı çıkarken çok sevdigim şortlarımı, elbiselerimi giyemiyorum. Ama giyemiyim ne olacak yani. kilot boyutunda şortler estetik değil, direk seks çagrısı. Ben kız halimde öyle aşırı bacak gördüğümde aha seks diyorum kafamda. çirkin et yani. Arkadaş toplantılarında, tatillerde, sevgilimle geçirecegim zamanda giyilecek birsürü açık kıyafetim var ama bunları elin adamının yanında giymek gibi bir inadım da yok istegim de. Ben çekindigim resimlerimi bile sadece sevgilime atıyorum, feyste paylaşmıyorum. Sevdigim adama ait olmak istiyorum, ona da sahiplik duygusunu aşıladım, çok sevdi.
Açık giyinene tecavüz haktır demiyorum ama açık giyinene öküz gibi bakanların arasında ben de varım ! biz rahatsız oluyoruz sizin bu halinizden, siz de bizim bakışımızdan rahatsız olun ve bir son verin !
Sadece kadınlara ait olan bir forumda, bir kadın öteki kadına "et yığını" diyor, açık giyindiği için "teşhirci" diyor, "yaz bitse de et görmekten kurtulsak" diyor...
"Size neee! Neden bu kadar dert ediyorsunuz bir baskasının giyimini? Korkunç derecede kompleksiniz var ki aklınız fikriniz hemcinslerinizde " demek lazım bu kadin düşmanı etoburlara :))) bir de bunların yetiştireceği erkekleri duşunun ve toplumdaki sapkınlığın asıl nedenini anlayın ! Erkek her şeyi hak görür böyle aşılarsanız. Tahrik oldum saldırdım/ topuklu giymişti aranıyordu/ şeytana uydum kucuk çocuğa tecavüz ettim/ sokakta yalnız yürüyordu kaşınıyordu vb.
kimse kusura bakmasın da, böyle tabirlerle konuşan, seviyeyi bu kadar düşüren insanlara karşı tepki olarak "böyle zihniyetler ölse de, kurtulsak" cevabı cuk oturur
O kadinlarin açik giyinmesi degilde, asil sizin düsunce tarziniz sapik oldugunu biliyorsunuz degilmi?
Türk_Ermeni, Türk_Kürt, Alevi_Sünni vs vs (uzun uzadıya geriye gitmeye gerek yok. ) Sanırım hiç biri kadınları fazlaca ilgilendirmediği için bölünme de fazla olmadı.
Bence en büyük bölünme açık_kapalı ile yaşandı. Evlat yetiştiren ve o evlatlara ilk eğitimi veren anaları öyle bir böldüler ki, bir daha asla toparlanamaz.
Burada da sürekli dile getirildiği gibi siz-biz olduk. Asla aynı kulvarda da olmayız.
Tüm kadınlar oyuna geldi ve halen sorgulamadan, yargılamadan, neden,niçin demeden bu oyuna alet olmaya devam ediyorlar.
Gazamız mübarek ola.
Genelde bakmiyor ama ben de takinti oldu galiba.. bakacakmi diye donup bekliyorum. Oda yazik garibim korkusundan gozu yerde yuruyor....Niye kadinlar cok acik giyinir ki. Yoldaki herkesin onlara bakmasi tatmin mi ediyo onlari.nerdeyse poposu gorulecek kadar kisa etek gogus dekoltesi. Teshircilik degil mi bu. Cok basitlesyirmiuormu onlari. Bu arada ben de acik giyerim ama kendimi basitletirecek kadar degil. Dozunda.
Sırf sizin kocanız birilerine bakamasın diye millet çarşafla mı gezecek? Kocalarınızın gözlerine takamadığınız kilitler yüzünden hemcinslerinizi aşağılamanız ne acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?