cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

Nekadar tuaf yorumlar yapilmis...evet ortamina göre giyinilmesi lazim bencede ama bu herkesin kendi tercihidir,her acik giyinende illaki erkekler ona baksin diye giyinmiyor eminimki...bende esim bakinca hoslanmam tabiiki,allahtan pek yakalamamda,yakalayincada sakayla karisik lafimi koyarim, ama biliyorumki kötü niyetle bakmiyor, zaten o an bir iki saniyelik bisey, sonucta güzel olunca benimde dikkatimi cekiyor bi erkegin nasil cekmesin, hele yada cok aciksa biz bayanlar daha abik far edip bakiyoruz bence, tam tersine mesela cok kilolu bi bayan daracik ve acik giyindiYse yada kapali bi bayan asiri şık ve makyajli dikkat cekicise bakariz, erkeklerde bakar...bende yakisikli bi erkek görünce bakarim, bikac saniyelik biseydir bu ama önemli olan kötü niyetli olmamak o niyetle bakmamak hangi gözle bakmak... Güzele bakmak sevapmis, onlara bir iki saniye, esimle birbirimize saatlerceeee :)))

anlamadığım şey, yanındayken başkalarına bakmasını zorla engellediğin adam ,yalnızken doğru mu durur!

azcık özgüven yahu!!!

Esracım suc kocaların değil acık giyinen teşhirci kadınların. Kadın acıyorsa adam da bakacak, napsınn :)

Giyinirken sınırları zorlamanın anlamı yok.
Algıda seçicilik yaratmanın kime ne faydası var.
Sinir bozucu olabiliyor zaman zaman bence de gerçekten..

Erkek bakmak isteyince açık giyinmiş olmasına gerek yok normal giyinmişe de bakıyor. Bir sabah markete gitmek için eşofman ve uzun sweetshirt giymiştim. Yeni uyanmışım zaten ne makyaj var ne birşey göz altları mor, gözler şiş, saç desen öyle toplanmış bir saç. Adamın biri bana öyle bir laf attı ki söylemeye dilim yetmez öyle edepsiz öyle ahlak yoksunu. Bir yerim mi açık? Yoo.. Süslü müyüm? Yoo....

İnsanın içi pis, ahlakı kötü olmasın yeter ki...

Giyinirken sınırları zorlamanın anlamı yok.
Algıda seçicilik yaratmanın kime ne faydası var.
Sinir bozucu olabiliyor zaman zaman bence de gerçekten..

buna katılmakla beraber ekleme yapmak istiyorum.

o sınır dediğiniz şey insandan insana çok farklılık gösteriyor.

ömrüm boyunca ne mini etek,ne askılı,dekolteli hiçbir şey giymedim(yılda bir kez tatil dönemleri hariç)

ama buna rağmen o mide bulandırıcı bakışları üzerimde hissettiğim çok oldu.

o adamlar kendilerine hakim olmuyor diye üzerime yakışan bir eteği,bluzu giymemeyim mi?

bu sınır benim için diz altı etekken,bir başkası için süper mini de olabiliyor.

mesele kadının ne giydiğinden ziyade erkeğin hayasında bence.

Esracım suc kocaların değil acık giyinen teşhirci kadınların. Kadın acıyorsa adam da bakacak, napsınn :)

Ben birkaç yıl önce camileri ziyarete gittim
Yani planlı değildi ablamdaydım o gün, bi arkadaşım aradı gidicem ama sen gelmezsen annem izin vermiyo dedi
Bende şu 'açık' diye nitelendirilen kesimdenim kısa kolluydum üstüm uygun değildi yani
Ablamdan bişeyler giyindim
Zaten üzerimdeki şey bana ait olmadığından oldukça bol geldi
Eşarbımı da bilinen tesettür modelinden yaptım içine bone takıp
Arkadaşım zaten kapalı biri
Otobüsteki krolar yine bön bön bakıyordu ama yolda öf bee diyen bile oldu

Hakikaten söylediğiniz cok terbiyesiz..kapalı giyinmek Allahön emridir.diğer dünyada bizim sevabımlz dır inşallah.sevabin artmadigin nerden biliyorsunuz.bende simsiyaz ferace giyerim.ve elhemdulillah cok da rahatım.ve en çokda kim bakarsa bir yerlerim gözükmedigi için mutluyum ve hzuluyum.artık rengede karışılıyor pesdiyorum.bböylle düşünce çevre kirliliğidir bence

kininiz neye o zaman kin güzel bi duygu mu? 'Siz' e göre güzelse devam ettirin yada inadına biz demeye devam edin tercih meselesi

Bende aynen boyleyim. Arkadaslarım hep yadirgar beni yalnız olmadığımı bilmek güzel gecen aksam çok güzel bacaklı bi kız yürüyor önümüzde, bizimki de yolun öbür tarafına bakiyo. Dedim ki baksana kadının bacakları ne güzel. Bizimki koptu tabi. İyki senin gibi biriyle evlendim kıskanç bi kadınla napardim ben dedi

sorun kıyafette değil ki zihniyette zaten kışın uzun manto ve atkılarla giyindiğimiz zaman da bakıyor bakan....

sorun kıyafette değil ki zihniyette zaten kışın uzun manto ve atkılarla giyindiğimiz zaman da bakıyor bakan....

O zamanda makyajı abartmışsındır ona bakıyolardır derler
Derler derler insanlar derler
En iyisi aldırış etmemek
Herkes kendini biliyodur

O zamanda makyajı abartmışsındır ona bakıyolardır derler
Derler derler insanlar derler
En iyisi aldırış etmemek
Herkes kendini biliyodur
çok haklısın derler de derler ama inan kimin ne dediği çok da umrumda değil ben kendimden eminim çünkü. ankara da yaşıyorum hiç bi zaman şort mini etek dekolteli bluz giymedim (tatile gittiğim zamanlar hariç) sıfır makyaj eşofman çok paspal olduğum zamanlar dahil bakışlara maruz kaldığım zamanlar olmuştur (kaldı ki hiç bi zaman ölçüyü kaçırmam) o yüzden o günah bana değil o bakan öküzlere aittir .....

Konunun başından beri aklımda olanı yazmışsın:)
Bakacak adam açık kapalı demeden bakıyor zaten.
Bütün kadınlar kapalı olsa,yine bakacaklar.
O zaman ne olacak ?
Peçe takılsın veya kadınlar yalnız sokağa çıkmasın gibi önlemler düşünülebilir:)

Bende öyleyim
Kapalıyken bile baktıklarına göre bunun benimle pek alakası yok
Onlar o bakışları yüzünden günah kazanıyo
Bizim de tabi dört dörtlük kapanmadık örneğin saç bile açıklığa giriyo dinen, bizimde bundandır günahımız ama sadece kendimizi ilgilendirir
Milletin adamlarının orasını burasını dikizlemiyoruz en azından
Ama onlar dikizliyo hem de ne giyersen yani..

aynen öyle aklın yolu bir:). yine söylüyorum ben ölçülüyüm günah bakanın günahıdır elin karısına kızına bakmasın helaline baksın o zaman zihniyetini düzeltsin

Sabah bi arkadaş resim paylaşmıştı
Peçeli bi kadına da bön bön bakan motosikletli 2 hanzo vardı

makyajlı makyajsız açık kapalı her şekilde bakan oluyor onların öküzlüğü tamamen.güneş gözlüğü takıp görmemek en mantıklısı oluyor.bazen öyle paspal çıkıyorum ki dışarıya öküzler yine bakıyor anlamıyorum yani.ama şort ve mini giyenlere daha çok bakıldığı bir gerçek bugün bir çocuk vardı kızın suratına bakmazsın o kadar çirkindi ama kıza bakarken boynu kopcaktı resmen otobüsteydi çocuk kız yolda yürüyordu.çocuğun boynu kırılacak zannettim sebebi kzın taş gibi bacakları ve poposu gözükecek şekilde şortu vardı

aynen herkes kendinden sorumlu ben burda kapalı arkadaşlarımızı ötekileştirmiyorum herkesin tercihi ama açık insanda günahkar değildir onu Rabbim bilir sadece sonuç da erkekler kapalı açık makyajlı makyajsız çok da ayırt etmiyor ee bu durumda suç bizde mi? tabi ki de hayır onlarda. benim kardeşimin tesettürlü bir öğretmeni var genç güzel evli bi kadın birlikte cami ziyaretine gitmişler(bi kaç öğrencisi ve öğretmen) taksiye binmişler kadın taksicinin bakışlarından rahatsız olmuş ( ve rahatsızlığı boş yere değilmiş) yani burada kadınıın ne suçu var hiç .sorun her zaman erkeğin zihniyeti ama oturur biz burda birbirimizi yeriz bazıları da olayı siyasileştirir vs....

Son düzenleme:
Sabah bi arkadaş resim paylaşmıştı
Peçeli bi kadına da bön bön bakan motosikletli 2 hanzo vardı

D çekirge çok güldüm şu hanzo lafına! hakkaten öyle. etraf hanzo dolu. ben mini etekle şortla filan çıkmam dışarı. ama çıkan da çıkar kardeşim kime ne. isteyen kapanır isteyen açılır. sorun şu "HANZO" larda aslında kadınları engellemek yerine şu bekar hanzoları anneleri, evli olan hanzoları da eşleri eve bağlamalı. hatta dışarıya çıkarırken de şöyle bi tabela asmalı boynuna: "dikkat, kendisi gözlerine, nefsine ve hayal gücüne sahip olamayan bir hanzodur. lütfen kadınlarınızı ve kızlarınızı minimum 10 metre uzak tutunuz"DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…