- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
anlamadığım şey, yanındayken başkalarına bakmasını zorla engellediğin adam ,yalnızken doğru mu durur!
azcık özgüven yahu!!!
Esracım suc kocaların değil acık giyinen teşhirci kadınların. Kadın acıyorsa adam da bakacak, napsınn :)
Giyinirken sınırları zorlamanın anlamı yok.
Algıda seçicilik yaratmanın kime ne faydası var.
Sinir bozucu olabiliyor zaman zaman bence de gerçekten..
Esracım suc kocaların değil acık giyinen teşhirci kadınların. Kadın acıyorsa adam da bakacak, napsınn :)
Biz kapalilar, aciklar diye ne de guzel ayrimlastirmissiniz insanlari, sizi bizi..
Cok acik giyinenlerin neden oyle giyindigini biliyoruz da cok kapali giyinenler? Hadi basortusunu, uzun kollunuzu eteginizi anliyorum, saygi da duyuyorum da simsiyah burundugunuz sey ne? Sevap puaniniz mi artiyo? Hele ki bu sicaklarda hic mi sorgulamiyorsunuz bu durumu? Acikcasi cok aciklar nasil goz kirliligi yaratiyorsa, cok kapalilarda yaratiyor..
Burada gunlerdir benzer konularda surekli benzer muhabbetler donuyo. Gercekten cok rahatsiz edici. Kapaliysaniz inanciniz icin, ortaliga yaymaniza gerek yok.
kininiz neye o zaman kin güzel bi duygu mu? 'Siz' e göre güzelse devam ettirin yada inadına biz demeye devam edin tercih meselesiArkadaşım neden hala uzatıyorsunki..Ben kimseyle tartışmak için yazmadım hiçbişeyi..Geçmişte yaşadığımız ve bizi derinden sarsan(yine biz dedim,pardon)olaylardan bahsettim..üstünü kapatıp,yokmu saysaydım..Benim de açık arkadaşlarım var ve açıklara da hiç kinim yok,olamaz da..
Ben yurtdisinda oturuyorum. Burada cidden cok acik giyiniyorlar, plajlarda hele hep ustsuzler. Canim esim hic bakmiyor. Hatta ben bakip esimi durtuyorum, baksana baksana nasil giyinmis, aa kadina bak ustsuz gibisindenVeya cidden guzel bir bayan gormussem esime de gosteriyorum, aa ne kadar guzel bir kiz di mi diye. Hep ayni cevap, sen daha guzelsin
sorun kıyafette değil ki zihniyette zaten kışın uzun manto ve atkılarla giyindiğimiz zaman da bakıyor bakan....Ben birkaç yıl önce camileri ziyarete gittim
Yani planlı değildi ablamdaydım o gün, bi arkadaşım aradı gidicem ama sen gelmezsen annem izin vermiyo dedi
Bende şu 'açık' diye nitelendirilen kesimdenim kısa kolluydum üstüm uygun değildi yani
Ablamdan bişeyler giyindim
Zaten üzerimdeki şey bana ait olmadığından oldukça bol geldi
Eşarbımı da bilinen tesettür modelinden yaptım içine bone takıp
Arkadaşım zaten kapalı biri
Otobüsteki krolar yine bön bön bakıyordu amayolda öf bee diyen bile oldu
sorun kıyafette değil ki zihniyette zaten kışın uzun manto ve atkılarla giyindiğimiz zaman da bakıyor bakan....
çok haklısın derler de derler ama inan kimin ne dediği çok da umrumda değil ben kendimden eminim çünkü. ankara da yaşıyorum hiç bi zaman şort mini etek dekolteli bluz giymedim (tatile gittiğim zamanlar hariç) sıfır makyaj eşofman çok paspal olduğum zamanlar dahil bakışlara maruz kaldığım zamanlar olmuştur (kaldı ki hiç bi zaman ölçüyü kaçırmam) o yüzden o günah bana değil o bakan öküzlere aittir .....O zamanda makyajı abartmışsındır ona bakıyolardır derler
Derler derler insanlar derler
En iyisi aldırış etmemek
Herkes kendini biliyodur
sorun kıyafette değil ki zihniyette zaten kışın uzun manto ve atkılarla giyindiğimiz zaman da bakıyor bakan....
çok haklısın derler de derler ama inan kimin ne dediği çok da umrumda değil ben kendimden eminim çünkü. ankara da yaşıyorum hiç bi zaman şort mini etek dekolteli bluz giymedim (tatile gittiğim zamanlar hariç) sıfır makyaj eşofman çok paspal olduğum zamanlar dahil bakışlara maruz kaldığım zamanlar olmuştur (kaldı ki hiç bi zaman ölçüyü kaçırmam) o yüzden o günah bana değil o bakan öküzlere aittir .....
aynen öyle aklın yolu bir:). yine söylüyorum ben ölçülüyüm günah bakanın günahıdır elin karısına kızına bakmasın helaline baksın o zaman zihniyetini düzeltsinKonunun başından beri aklımda olanı yazmışsın:)
Bakacak adam açık kapalı demeden bakıyor zaten.
Bütün kadınlar kapalı olsa,yine bakacaklar.
O zaman ne olacak ?
Peçe takılsın veya kadınlar yalnız sokağa çıkmasın gibi önlemler düşünülebilir:)
Konunun başından beri aklımda olanı yazmışsın:)
Bakacak adam açık kapalı demeden bakıyor zaten.
Bütün kadınlar kapalı olsa,yine bakacaklar.
O zaman ne olacak ?
Peçe takılsın veya kadınlar yalnız sokağa çıkmasın gibi önlemler düşünülebilir:)
aynen herkes kendinden sorumlu ben burda kapalı arkadaşlarımızı ötekileştirmiyorum herkesin tercihi ama açık insanda günahkar değildir onu Rabbim bilir sadece sonuç da erkekler kapalı açık makyajlı makyajsız çok da ayırt etmiyor ee bu durumda suç bizde mi? tabi ki de hayır onlarda. benim kardeşimin tesettürlü bir öğretmeni var genç güzel evli bi kadın birlikte cami ziyaretine gitmişler(bi kaç öğrencisi ve öğretmen) taksiye binmişler kadın taksicinin bakışlarından rahatsız olmuş ( ve rahatsızlığı boş yere değilmiş) yani burada kadınıın ne suçu var hiç .sorun her zaman erkeğin zihniyeti ama oturur biz burda birbirimizi yeriz bazıları da olayı siyasileştirir vs....Bende öyleyim
Kapalıyken bile baktıklarına göre bunun benimle pek alakası yok
Onlar o bakışları yüzünden günah kazanıyo
Bizim de tabi dört dörtlük kapanmadık örneğin saç bile açıklığa giriyo dinen, bizimde bundandır günahımız ama sadece kendimizi ilgilendirir
Milletin adamlarının orasını burasını dikizlemiyoruz en azından
Ama onlar dikizliyo hem de ne giyersen yani..
Sabah bi arkadaş resim paylaşmıştı
Peçeli bi kadına da bön bön bakan motosikletli 2 hanzo vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?