• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok açıksınız ,giyinin !

Evleri dikizleyip gözetleyip ondan sonra da şikayetçi oluyor bu tipler genelde. Eski evimde "teyzecim perdeyi açık bırakıyorum, canın sıkılmasın" demiştim karşı apartmandaki kadına. Onlar da ben mutfağa gecelikle girdiğim için rahatsız olmuştu çünkü. Sırtı, göğsü filan hep açıkmış. Sapık insanlar. O sapık, bunu bana iletmeye utanmayan ev sahibi ayrı sapık, her yer sapkın dolu. Çok güzel haddini bildirmişsiniz, bize laf kalmamış zaten.

Askılı giyiniyosunuz ben biraz daha kalın giyinmenizi İSTİYORUM :KK57: cesarete bak..

ılımlı konuşcak yan bırakmamış. Direkt emir verir tarzda. Ki ılımlı olcak bi yanı da yok bunun kocam bile seslenmezken dış kapının dış mandalına noluyo??

Koca da gözümde abaza gibi canlandı. Yolda sokakta her gördüğünü uyarıyo mu ki bu kadın? aklımda deli sorular

Hanımlar bu tepkiler ne yahu yallah arabistana, kapalılar yobaz vs.. Bu kadar sığ düşünceli genellemeler yapmayın.. Bu çirkinliğin açıklaması kapalılık yahut Islam değil karıştırmayın. Ayrıca benim eltim öğretmen ve oldukça açık ama oda komşularının balkonda askılıyla oturmalarindan sürekli yakınır.. Kocasını arka balkona yollar... Buda mı kapalıların işi? Bu davranış evvela insanlık değil...
Güzelim kımse kapalılar ypbaz dıye bır cumle kurmamış

Şayet gördüysen banada göster
Ven baktım göremedim
Polemik yaratma lütfen

Gamzeeli Gamzeeli
Kadındaki cürete bakın!! Böyle örümcek beyinli maalesef bazı kişiler. Bence en doğru cevabı vermişsiniz. Ona ne sizin giyiminiz kusamınız. Herif de milleti mi dikizliyor balkondan. O önce gitsin kocasını adam etsin. Ben de tahammül edemiyorum böyle zihniyetlere. Sorsan edepli geçinirler ama kocalarının gözleri fıldır fıldır.. Allah akıl fikir versin böyle zihniyetlere..

Haberlerdede görmüstum gecen gun kadın evinde şort giyiyor diye yönetici uyarmis komşular rahatsizmis o zamanda çok sinirlenmistim simdide cok sinirlendim hadsiz :KK12:böylelerine susmayacaksin haddini bildireceksinki bir daha baskasina birsey soylemeye cesaret edemesin

Olay teshir boyutuna varmadigi surece sonuna kadar haklisiniz. Ve tepkiniz de cok dogru. Ben dahi karsimdaki teshirciler yuzunden cama balkona cikmiyorum. Muhattap olmamak icin. Her gun baldir bacak gormekten, donlu adam gormekten gina geldi. Ama yine de daha kalin giyinmeni istiyorum diyemedim kimseye. Yani sitede, apartmanda yasamak tahammul gostermeyi gerektiriyor. Yoksa gidip köyunde yasayacaksin.

Senin konular hep böyle tartışmaya açık nedense kamuoyu yoklaması gibi.

Mevzular hep aynı hep şu bunu dedi bu bunu dedi yok bilmem kim laf attı.

Mevzu hep senin açıklığın iyi de biz ne yapalım ? Takmayın yahu tercih sizin.

Kimsenin laf söylemeye hakkı yok ki niye bu kadar takılıyorsunuz hiç anlamadım .

Hanımlar bu tepkiler ne yahu yallah arabistana, kapalılar yobaz vs.. Bu kadar sığ düşünceli genellemeler yapmayın.. Bu çirkinliğin açıklaması kapalılık yahut Islam değil karıştırmayın. Ayrıca benim eltim öğretmen ve oldukça açık ama oda komşularının balkonda askılıyla oturmalarindan sürekli yakınır.. Kocasını arka balkona yollar... Buda mı kapalıların işi? Bu davranış evvela insanlık değil...
Komsusunun kapali oldugunu bile soylememiski konu sahibi yan komsum demis sadecr siz niye ustunuze alindiniz basi acığında yobazı olur burda örtüye türbana herhangi bir laf yok bencede olayı dine baglayip polemik yararmayin

Kusura bakmasın da eşi senin evine bakıyorsa o eşinin suçu.

Kim ne istiyorsa giyinir.

Azıcık peygamberimizi örnek alsınlar. Cahiliye de kadınlar çırılçıplak bile oluyorlarmış...
Efendimiz onların inanç yada düşüncelerini yargılamak yerine insanın kendisiyle ilgili ne yapması gerektiğini anlatmış.

Gözünü, bakışını korumak isteyen yine korur yine korur.

El alemin evinde giyindiği askılıdan ona ne...

O da madem o kadar tedirgin gitsin kendi giysin evinde.

Merhaba kızlar , hayırlı gunler dilerim .
Konuya gireyım eveleyip gevelemeden hemen .
Şimdi bi sitede oturuyorum , aynı apartmanda yakın bir arkadaşım var .
Dün onunla kahvaltı yapalım balkonda yaz bitmeden dedik .
Geldi hazırladık , ettik .
Yedi içtik , muhabbet ettik falan .
Benim çaprazımda yani yakın olarak benım oturduğum daireye bakan katta bir kadın var .
Akşamda yürüyüşe çıkıyoruz , arkadaşım beni aradı seni bekliyorum kapıdayım diye , bende hava soğuk diye çocuğu giydiriyorum canım dedım tamam dedi beni bekliyor.
Sonra ben çocuğu hazırladım çıkıyorum arabaya bindiriyorum
O sırada baktım arkadaşımın yanında o kadın var .
Beni görünce gülümsedi laf attı vs .
Soğuk nevaleyimdir biraz , bende tebessüm ettım cıktık .
Yolda gıderken arkadasım bana aynen şunu dedi " sabah kahvaltı yaptık ya , bizi görmüş çok açık giyiniyorsunuz kocalarımız var biraz daha örtülü giyinin !" demiş .
Tabi benim sinir beynime zıpladı.
Beni görünce numara ve korkudan tebessüm etmesi falan ayrı bir sahtekarlık ayrıca .
Direk döndüm yoldan dedim gel gidiyoruz şununla bide ben konuşayım dedim , gittik.
Kapısını çaldım
Çıktı selam verdim " bizimle ilgili bir problemin varmış bana da anlat dedim."
" Problem değilde benim eşim balkonda sigara içiyor , askılı giyiyorsun biraz daha kalın birşeyler giymeni istiyorum dedi ."
Bende " buna sen karar veremezsin , mülküm içinde istediğimi giyerim dedim .
" Bu teşhir oluyor " diyince bana .
Senin aklın fesatsa ben ne yapayım dedım .
Bende
İlk olarak açık giyinmiyorum .
Giyinsemde bu evimin içinde oluyor.
Balkona eşofman , ayıcıklı pijamalarımla çıkıyorum.
Böyle ayıcıklı pijamayada yavşayan art niyetli bir kocan varsa bu senin sorunun bir daha bana bu şeylerle gelirsen bozuşuruz . Açıkmışız , o zaman gideceksin alaskada yaşayacaksın !
dedim , döndük .

Çok sinirlendim kızlar .
Açık giyiniyorsunuz ne demek ?
O an çocuklar var dıye hakım olmaya çalıştım kendime ama ateş çıktı beynimden onun hala üste çıkmaya çalıştığını görünce
Ben doğru belli perde bile açan biri bile değilim evimde.
Ayda yılda bir balkona çıktık
Çamaşır asıyorum vs.
Bizi gözetlemiş ve kendini kurmuş resmen
Kıskançlık yaptığı çok aşikar
İnsanlar bu kadar bağnaz olmak için ne tüketiyorlar ben anlamıyorum .
bence kadın kıskanmış büyük ihtimalle kendine güveni olmayan bir bayan dır ben olsam inadına askılı ile çıkardım :) ama cevabını çok iyi vermişsiniz helal olsun

Bu olay bana bir anımı hatırlattı.ben tesettürlü bir kadınım ferace giyerim.ama tabii evin içinde başı açık hatta yazın askılı falan gezerim.bir gün us kat komşum bana"canım evin içinde askılı geziyormussun perden de aralık kalmış karşı komşu seni öyle görmüş .kocası falan da görür diye uyarmamı istedi."dedi.benim ağzım açık kaldı tek diye bildiğim" onlar benim evimi mı dikizliyor söyle onlara bir daha benim evimi gözetlemesinler."oldu.sokata teşhirciliğe varan kiyafetler le gezmeye bende karşıyım.ama su erkeklerde biraz gözlerine hakim olmaya çalışsın artık.

ee sokakta da şort giyerim,etek giyerim,büstiyerle dolaşırım göbeğimi açık bırakırım laf etme hakkı yok. evin içine ne hakla karışıyor? defolsun kocasını da alıp gitsin rahatsız oluyorsa. dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyor böyleleri. Herkes onlarla aynı düşünmek zorunda gibi hissediyorlar. komik sadece. İstediğiniz gibi giyinin ki anlasın onun isteklerinin sizi ırgalamadığını.

İnsan hayatına saygı duymayan çok. Haşema giyen arkadaşıma gülen, pişik yapmıyor mu diyen tipler geldi aklıma.
Hayatta herkes kendi kalitesini gösterir ve ona göre davranır.

Merhaba kızlar , hayırlı gunler dilerim .
Konuya gireyım eveleyip gevelemeden hemen .
Şimdi bi sitede oturuyorum , aynı apartmanda yakın bir arkadaşım var .
Dün onunla kahvaltı yapalım balkonda yaz bitmeden dedik .
Geldi hazırladık , ettik .
Yedi içtik , muhabbet ettik falan .
Benim çaprazımda yani yakın olarak benım oturduğum daireye bakan katta bir kadın var .
Akşamda yürüyüşe çıkıyoruz , arkadaşım beni aradı seni bekliyorum kapıdayım diye , bende hava soğuk diye çocuğu giydiriyorum canım dedım tamam dedi beni bekliyor.
Sonra ben çocuğu hazırladım çıkıyorum arabaya bindiriyorum
O sırada baktım arkadaşımın yanında o kadın var .
Beni görünce gülümsedi laf attı vs .
Soğuk nevaleyimdir biraz , bende tebessüm ettım cıktık .
Yolda gıderken arkadasım bana aynen şunu dedi " sabah kahvaltı yaptık ya , bizi görmüş çok açık giyiniyorsunuz kocalarımız var biraz daha örtülü giyinin !" demiş .
Tabi benim sinir beynime zıpladı.
Beni görünce numara ve korkudan tebessüm etmesi falan ayrı bir sahtekarlık ayrıca .
Direk döndüm yoldan dedim gel gidiyoruz şununla bide ben konuşayım dedim , gittik.
Kapısını çaldım
Çıktı selam verdim " bizimle ilgili bir problemin varmış bana da anlat dedim."
" Problem değilde benim eşim balkonda sigara içiyor , askılı giyiyorsun biraz daha kalın birşeyler giymeni istiyorum dedi ."
Bende " buna sen karar veremezsin , mülküm içinde istediğimi giyerim dedim .
" Bu teşhir oluyor " diyince bana .
Senin aklın fesatsa ben ne yapayım dedım .
Bende
İlk olarak açık giyinmiyorum .
Giyinsemde bu evimin içinde oluyor.
Balkona eşofman , ayıcıklı pijamalarımla çıkıyorum.
Böyle ayıcıklı pijamayada yavşayan art niyetli bir kocan varsa bu senin sorunun bir daha bana bu şeylerle gelirsen bozuşuruz . Açıkmışız , o zaman gideceksin alaskada yaşayacaksın !
dedim , döndük .

Çok sinirlendim kızlar .
Açık giyiniyorsunuz ne demek ?
O an çocuklar var dıye hakım olmaya çalıştım kendime ama ateş çıktı beynimden onun hala üste çıkmaya çalıştığını görünce
Ben doğru belli perde bile açan biri bile değilim evimde.
Ayda yılda bir balkona çıktık
Çamaşır asıyorum vs.
Bizi gözetlemiş ve kendini kurmuş resmen
Kıskançlık yaptığı çok aşikar
İnsanlar bu kadar bağnaz olmak için ne tüketiyorlar ben anlamıyorum .
Muhtemelen kocası balkondayyen oda çıktı ve sizi gördü kurdu kendini içerde kavga ettiler sen bunu için mi çıkıyon diye hızını alamadı size patladı densiz. Ona de ki "sigara sağlığa zararlıdır "ama gözü konu komşunun balkonun da olan koca daha zararlıdır!!!"

hak ettigi cevabı vermissiniz ben kapali olmama ragmen evimin icinde askili kapri hatta sortla geziyorum evimizin icindede rahat edemedikten sonra ne anladim ben bu işten sizin giyiminize degil kocasının gözlerine sahip çıksın ;)

İki gün olmadı aynı böyle bi haber vardı
Ankara Kolej de tek başına yaşayan bir kadına evde şort giyme perdelerini kapat falan demişler. Ne kadar benzer bi konu.

Back
X