Eşim eve gelmedi, gecikti deyince karakolun yardımcı olacağını sanmıyorum.. Muhtemelen sabahı bekleyin derler.. :26:
Annesi, kardeşi, bir akrabası falan yok mu?
Karakolu aramayın bence... cep tel. aradınız mı. Yatıp uyumaya çalışmak en mantıklısı...
önceki konunu da okudum sakın ol karakola falan haber verme zaten 24 saat sonra gelmezzse haber verın dıyeceklerdır. esın sana blöf yapıyo yanı senın ona yapamayacagını parası varmıydı cebınde ıckı ıcme gıbı bı huyu varsa ıcmeye gıtmıstır sabaha doner aılesının yanına da gıtmıs olabılır belkı sozlerın agır geldıyse yanloız kalmak ıstemıs olabılır hıc usteleme nerdesı vs dıye bırak kafasını dınlesın belkı o zaman sana yaptıgı haksızlıgı anlar dodugunde aklı basına gelmıs olur ve en kısa zamanda ıs bulur endıse etme. aksama kadar gelmezse karakola haber verırsın sımdı versende sonuc alamazsın.
hem bu konudakı cıddıyetını anlamıs olur bu vesıle ıle ama sen sakınlıgını koru.
telefonu kapalı bu merkla nasıl yatabilirimki bide yanlızım korkuyorm merak ediyorm çok kötü haldeym evde bütün ışıklar açık ve ben çokta korkuyorm
tamam canım bı sakın ol korkma kapını bacanı kıtle hıc bısey olmaz hıc yanlız kalmamıstın heralde evde ama merak etme esını gelır parası yoksa daha ıyı sabaha kadar gelır bence. kendını uzdugune degmez 24 saat gecınce karakola haber verırsın en ıyısı aksama kadar donmezse ararsın ama bak tecrube konusuyo soyleyeyım doner yarın merak ettıgıne degmez ustune bıde nerdeydın falan dersen bunu alıskanlık halıne getırır onemsedıgını bellı etme.
çok teşekkür ederm beni yanlız bırakmadığınız için gelse zaten sormicm nerede olduğunu falan
Sen kapı sesi duyunca direk yatağa gir uyuyormuş gibi yap.. Sıradan bi geceymiş gibi,
Bence bir süt içip uyumaya çalışın , pc de oturup bu konunuza baktıkça daha çok paranoyak olursunuz.
Bilgisayarı kapatın , tv yi açın koltukta uyuyun , eşinizin geldiğini duyarsanız da aaa akşamdır burda uyumuşmuyum ya tv ye bakarken uyuya kaldım heralde falan dersiniz , tüm gece onu beklediğinizi korktuğunuzu fark etmesin yoksa sizi korkutmak için hep yapabilir.
ne demek canım tas attımda kolum mu yoruldu oturdugum yerden yazıyorum ıste heryerın ısıgını da yakma elektrık faturası cok gelır bakbu esprıydı tabı ama zaten 2 saat sonra hava aydınlanır sıkıntı yapma hıc bısey olmaz Allahın ıznıyle cok cok korkuyosan dua oku bıldıgın duaları surelerı oku. ya ben ılk zamanlar basucuma keser alıyodum sonra cakıyı kesfettım sonra bıber gazı sımdı yataga gırıyom gerısını hatırlamıyom alıstım yanlıs anlasılmasın esım cıkıp gıdıyo dıye degıl nobetcı oldugundan yanlız kalmaya alıstım. sende alıs ınsallah esın bı ıs bulunca vardıyalı sıstem olursa yanlız kalacagın gecelr olur ya ben ıcını rahatlatmak ıcın yaıyorum da ınsallah bos konusmuyorumdur bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?