- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kız ne olacak sankiTamam canım Sağol. Ben bu yazının resmi telefonda durursa bişey olurmu onu merak ediyorum. Bir sorarsan yarın sevinirim :)
Ben eşime şunu okur musun dedim sadece. Büyü falan demedim yine de iyi birşey olmadığını anladı. Ayrıca yazı yazmaya çalışmış da yazamamış birinin yazısı değil. Bu işe ve kelimelere aşina biri tarafından yazılmış belliAma araplar da müslüman onlar da pekala bağdaştırıyor.
Bu adama arkadaşımın evinden çıkmış eski kocası koymuş dediysen kötüye yorar elbet.
Ama kitapta gördüm merak ettim dersen kötüye yormazdı, bilmeyen biri yazmaya çalışıp becerememiş derdi.
Yahu biz 1 saattir kaç kere okuduk, ne olacak
Barışmak için falan mı yazılmış sizce?
Sen ne okudun yazsana buraya merak ettim valla :))
HahaYahu biz 1 saattir kaç kere okuduk, ne olacak
ay hayır buraya yaz yoksa catlarız lütfen lütfenKızlar öğrendim. Harfler arapça ama arapların anlamama sebebi, turkce yazılmış. Mesela arap harfiyle ben yazılmış ama adam ben ne demek bilmiyor onun gibi..( pek hoşuma gitmedi yazdıkları. Buraya yazmak istemiyorum. Ozel den yazarım.
Aaaa olmaz ki ama bana da yaz bari özelden biz de çok merak ettik yaKızlar öğrendim. Harfler arapça ama arapların anlamama sebebi, turkce yazılmış. Mesela arap harfiyle ben yazılmış ama adam ben ne demek bilmiyor onun gibi..( pek hoşuma gitmedi yazdıkları. Buraya yazmak istemiyorum. Ozel den yazarım.
Kızlar korkmayın ya. Unutmayın Efendimiz (s.a.s) E de buyu yapılmıştır ve bunun üzerine nas ve Felak süreleri inmiştir. Gökten ayet iniyor yav. Çözümü çok basit. Okuyun bir seycik olmaz inşallah. .
ben okumadim :)
arapça biliyorum ama harekesiz anlamam diye okumak aklima gelmedi :)))
Ya adam ilk görüşte kötü bişey demiş ya ondan. Bide burda hep korkan hatunlar gece gece yoksa ben böyle işlerden pek korkmam. Rabbim istemediği sürece bişey olmayacağını bilirim. Dua mı ederim. Tüm kotülerden sana sığınır tek sana teslimim derim. Ama gece yarısı mutfakta tek başıma tırstım biraz şimdi iyiyim Sağol :)Kız ne olacak sankieşi hoca değilmiş ki sadece arapça çeviri yapiyomus. Bi şey olmaz zaten sana yapilmamis
Kızlar öğrendim. Harfler arapça ama arapların anlamama sebebi, turkce yazılmış. Mesela arap harfiyle ben yazılmış ama adam ben ne demek bilmiyor onun gibi..( pek hoşuma gitmedi yazdıkları. Buraya yazmak istemiyorum. Ozel den yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?