cok acil bakin

Ben eşime şunu okur musun dedim sadece. Büyü falan demedim yine de iyi birşey olmadığını anladı. Ayrıca yazı yazmaya çalışmış da yazamamış birinin yazısı değil. Bu işe ve kelimelere aşina biri tarafından yazılmış belli

Bende okudum! Hatta forum bir kismi. Onlarin arkadaslarinin da bir kısmı okudu. Hatta bazisinin esi okudu. Allah sonumuzu Hayıretsin.

Ha ama şunu da diyeyim benim içime de esin sanki bunu kendine yaptırmış gibi geldi. Tabiki en iyisini Allah bilir. .

ben okumadim :)
arapça biliyorum ama harekesiz anlamam diye okumak aklima gelmedi :)))

Kızlar öğrendim. Harfler arapça ama arapların anlamama sebebi, turkce yazılmış. Mesela arap harfiyle ben yazılmış ama adam ben ne demek bilmiyor onun gibi.. ( pek hoşuma gitmedi yazdıkları. Buraya yazmak istemiyorum. Ozel den yazarım.

ay hayır buraya yaz yoksa catlarız lütfen lütfen

Aaaa olmaz ki ama bana da yaz bari özelden biz de çok merak ettik ya

Kızlar korkmayın ya. Unutmayın Efendimiz (s.a.s) E de buyu yapılmıştır ve bunun üzerine nas ve Felak süreleri inmiştir. Gökten ayet iniyor yav. Çözümü çok basit. Okuyun bir seycik olmaz inşallah. .

EvvelAllah Nas- Felak surelerni okuduktan sonra hiçbirşey olmaz. Büyü vardır, Efendimize de yapılmıştır ve yapan-yaptıran-medet uman lanetlenmiştir vesselam...

ben okumadim :)
arapça biliyorum ama harekesiz anlamam diye okumak aklima gelmedi :)))

Kız ne olacak sanki eşi hoca değilmiş ki sadece arapça çeviri yapiyomus. Bi şey olmaz zaten sana yapilmamis
Ya adam ilk görüşte kötü bişey demiş ya ondan. Bide burda hep korkan hatunlar gece gece yoksa ben böyle işlerden pek korkmam. Rabbim istemediği sürece bişey olmayacağını bilirim. Dua mı ederim. Tüm kotülerden sana sığınır tek sana teslimim derim. Ama gece yarısı mutfakta tek başıma tırstım biraz şimdi iyiyim Sağol :)

Çok merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…