- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi witch hunt
-
Senin koca seni yine okur üfler düzeltir. Ben napayım daha subaneke yi bilmiyor
Canım arkadaşım Mısırlı. Ingilizce yazdı. Anlamsız dedi ilk. Bende dedim ki eğer arapcaysa yaz benim için, latin alfabesiyle. Yazdıkları 2 ayrı isme benzeyen ve çarpmak kelimesini içeren şeyler. Bu yani. Ama ne kadar doğrudur bilemem.Ya yaz lütfen özelden copy past bize lütfen
Benim Kocam böyle konulardan okadar tırsar ki anlatamam. Böyle bişey var gel sarıl korkuyorum desem bu işlere bulaştım diye evden bile atarSizin korktuğunuzda sarılacağınız birisi var en azindan, bende o da yok
Deryagullu'ye bağladım şu an.
Hakikaten ya. Okuyan vah vah deyip köşesine çekiliyo. Biz de burda ekrana yapıştık kaldık. Mune de yoldadır zatenBu yazıyı okuyup anlayabilen emekçi kardeşlerimize kocaman bir alkışhadi bizimle de paylaşın
Canım arkadaşım Mısırlı. Ingilizce yazdı. Anlamsız dedi ilk. Bende dedim ki eğer arapcaysa yaz benim için, latin alfabesiyle. Yazdıkları 2 ayrı isme benzeyen ve çarpmak kelimesini içeren şeyler. Bu yani. Ama ne kadar doğrudur bilemem.
Böyle yaza yaza en sonunda çarpıldık çarpılacaz tövbe estağfurullah46+49=95 kişi çarpıldık çarpılıcaz ex eş yüzünden iyi mi1 kişiye yapılıp 100 kişiyi çarpan büyü
Iki kisiyi birbirine carptiracak yaniCanım arkadaşım Mısırlı. Ingilizce yazdı. Anlamsız dedi ilk. Bende dedim ki eğer arapcaysa yaz benim için, latin alfabesiyle. Yazdıkları 2 ayrı isme benzeyen ve çarpmak kelimesini içeren şeyler. Bu yani. Ama ne kadar doğrudur bilemem.
Bu konularda hep aynı şey oluyor. İyi değil tüh vah. Ama ne kimse bişey demiyor. Bence witch şu eski kocasına yedirsin o kağıtlarıHakikaten ya. Okuyan vah vah deyip köşesine çekiliyo. Biz de burda ekrana yapıştık kaldık. Mune de yoldadır zaten
Yarın eski eşinize mesaj atın, kağıdı hocaya gösterdim, aynen sana geri döndürdüm, hiç korkulacak bir şey yok, endişe etme, sadece erkekliğin işlemeyecekmiş artık yaz. Biraz da o korksun. Pislik.
Exi mi aradı acaba telle? Kağıtları sormak için?konu sahibi ortalıkta yok sanırım bizi terk etti
Evet yok kocasına falan mı gitti hesap sormaya acaba.konu sahibi ortalıkta yok sanırım bizi terk etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?