- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi witch hunt
-
Aynen. Benimki anlasa önce kendini yedi kere şartlardı zaten. Ama dönüp yattı:)Kız ne olacak sankieşi hoca değilmiş ki sadece arapça çeviri yapiyomus. Bi şey olmaz zaten sana yapilmamis
ben okumadim :)
arapça biliyorum ama harekesiz anlamam diye okumak aklima gelmedi :)))
Ya adam ilk görüşte kötü bişey demiş ya ondan. Bide burda hep korkan hatunlar gece gece yoksa ben böyle işlerden pek korkmam. Rabbim istemediği sürece bişey olmayacağını bilirim. Dua mı ederim. Tüm kotülerden sana sığınır tek sana teslimim derim. Ama gece yarısı mutfakta tek başıma tırstım biraz şimdi iyiyim Sağol :)
Lütfen bana da yaz bende acayip merak ediyorumKızlar öğrendim. Harfler arapça ama arapların anlamama sebebi, turkce yazılmış. Mesela arap harfiyle ben yazılmış ama adam ben ne demek bilmiyor onun gibi..( pek hoşuma gitmedi yazdıkları. Buraya yazmak istemiyorum. Ozel den yazarım.
Cherrycimmm gece gece kahkaha attim sayende46+49=95 kişi çarpıldık çarpılıcaz ex eş yüzünden iyi mi1 kişiye yapılıp 100 kişiyi çarpan büyü
Ay ben de mutfaktayim eşim yattı. Öyle dalmisim ki baktım çiğ çiğ kestaneleri yiyorum)))
Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle..
Aynen maalesef bu tarz. 2 ayrı isim varmış. Ama isimler çok garip, okumayın artık. Konu sahibesi de camiye götürsün kağıdı.46+49=95 kişi çarpıldık çarpılıcaz ex eş yüzünden iyi mi1 kişiye yapılıp 100 kişiyi çarpan büyü
Senin koca seni yine okur üfler düzeltir. Ben napayım daha subaneke yi bilmiyorHahaYarın hepimiz yamulmuş olarak kalkıyomuşuz bi de
Dalgınlıktan çiğ kestane mi yiyosunİyi bak masanın üstünde ne var ne yok slip süpürme çiğ çiğ
O kadar vahim durum yaniAynen maalesef bu tarz. 2 ayrı isim varmış. Ama isimler çok garip, okumayın artık. Konu sahibesi de camiye götürsün kağıdı.
Valla öyle dalmisim ki baktım çenem ağrıyo. Lan bu ne kestaneleri fındık gibi agzimda kırıp yemeye baslamisim
hhshshshaahhahaha çok güldüm biri bizi burdan topluca okusun bari sevabınaSenin koca seni yine okur üfler düzeltir. Ben napayım daha subaneke yi bilmiyor
En azindan sen de bir tane koca var bilsin bilmesin. Bende o da yokSenin koca seni yine okur üfler düzeltir. Ben napayım daha subaneke yi bilmiyor
Ya yaz lütfen özelden copy past bize lütfenAynen maalesef bu tarz. 2 ayrı isim varmış. Ama isimler çok garip, okumayın artık. Konu sahibesi de camiye götürsün kağıdı.
Sizin korktuğunuzda sarılacağınız birisi var en azindan, bende o da yokSenin koca seni yine okur üfler düzeltir. Ben napayım daha subaneke yi bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?