cok acil bakin

cami hocası veya müftülüğe git ne olduğunu öğren.kendin de bol bol felak nas ve ayetel kürsi oku.ama ne olduğunu anlamadan bişey yapma.hoca zaten sana ne yapman gerektiğini söyler

Sondan 2. kelimede sanki hatalı yazıyor.Ben hala konu sahibinin önceki konusunda mutfak masrafına yetişemediğinden konu açmasından dolayı yaptırdığını düşünüyorum.Elimizdeki kelimeler
mal şüphe yıkmak son 2 kelime bana göre hatalı derlemek,topluyacak olursak
Malı hatalı harcamaktan dolayı derlemek

Bu muymuş yani..
Çok ilginç

Tırsmadım ama tırsmak mı lazım acebaaa

Kimine göre özledim yazıyor, kimine göre yuvan malın dağılsın, kimine göre iki isim var, onlar çarptırılsın yazıyor, kimine göre hiçbir anlamı yok. Delinin kuyuya attığı taş misali, kimse çözemedi gitti.

Yani, fazla para harcama mi diyor?

Aynen valla bütün yorumları okudum onca sayfa olmuş bi türlü çözümü bulamamış kimse..

Yaptıra yaptıra böyle dandik bir büyü mü yaptırmış, adam gözümde iyice düştü Millet ne büyüler yaptırıyor, beceriksiz adam.

Buyu diye birsey var .yaptirmak buyuk gunah sen yak onlari. Sonrada 200 nas 200 felak oku kendine ustune sur evine ufle.bol bol ayetel kursu oku.cinler evinin huzurunu bozmasin
eski eş yazmış sanki. Kız ne korkutuyon insanı cin min diyon. Yakmasın zaten üstünde yakılacak yazıyomuş

Canım büyü yapılmış önce git bi imama anlamını sor niçin yapılmış kim yapmış. Sonrada sirkeli suda yazısı silinene kadar beklet ve at

Ayy ben de evimde böyle bişey buldum ama sanırım suda bekletilmis o erimiş şekildeydi eşim onu alıp içini falan açtı.
Icini açma dedim ama açarken yirtildi zaten
Ne olduğunu bilmiyoruz zaten böyle sekerlenmisti kahverengi bişey olmuştu
Ama kagitta yazılar vardı
Çok iskillendim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…