- Konu Sahibi witch hunt
-
Anlamına sözlükten bulduğum uc sozcuk.hiç iyi birsey için yazıldıgını sanmıyorum.sana vesvese gelsin evin malın dagılsın dıye yazılmış.bol bol felak nas oku sakın korkma.
Aksam okudum ben de merak ettim arapca bilen arkadasima gonderdim. SİZİ ÖZLEDİM yaziyormus
Bu muymuş yani..
Çok ilginç
Tırsmadım ama tırsmak mı lazım acebaaa
Yani, fazla para harcama mi diyor?Sondan 2. kelimede sanki hatalı yazıyor.Ben hala konu sahibinin önceki konusunda mutfak masrafına yetişemediğinden konu açmasından dolayı yaptırdığını düşünüyorum.Elimizdeki kelimeler
mal şüphe yıkmak son 2 kelime bana göre hatalı derlemek,topluyacak olursak
Malı hatalı harcamaktan dolayı derlemek
Aynen valla bütün yorumları okudum onca sayfa olmuş bi türlü çözümü bulamamış kimse..Kimine göre özledim yazıyor, kimine göre yuvan malın dağılsın, kimine göre iki isim var, onlar çarptırılsın yazıyor, kimine göre hiçbir anlamı yok. Delinin kuyuya attığı taş misali, kimse çözemedi gitti.
Bana göre parasını tutumlu tutmak için yapılmış ama yinede bir bilene (o bilende bulunamadı gitti,hiç kimse anlamadı)Yani, fazla para harcama mi diyor?
Sondan 2. kelimede sanki hatalı yazıyor.Ben hala konu sahibinin önceki konusunda mutfak masrafına yetişemediğinden konu açmasından dolayı yaptırdığını düşünüyorum.Elimizdeki kelimeler
mal şüphe yıkmak son 2 kelime bana göre hatalı derlemek,topluyacak olursak
Malı hatalı harcamaktan dolayı derlemek
Hakikaten yaBana göre parasını tutumlu tutmak için yapılmış ama yinede bir bilene (o bilende bulunamadı gitti,hiç kimse anlamadı)sormak lazım
eski eş yazmış sanki. Kız ne korkutuyon insanı cin min diyon. Yakmasın zaten üstünde yakılacak yazıyomuşBuyu diye birsey var .yaptirmak buyuk gunah sen yak onlari. Sonrada 200 nas 200 felak oku kendine ustune sur evine ufle.bol bol ayetel kursu oku.cinler evinin huzurunu bozmasin
Yaptıra yaptıra böyle dandik bir büyü mü yaptırmış, adam gözümde iyice düştüMillet ne büyüler yaptırıyor, beceriksiz adam.
Valla bilmiyorum arkadasim hala arapca ders aliyor bir suriyeliden ona gonderdim hic okunmuyor falan demedi sizi ozledim yaziyor kim gonderdi bunu dedi o kadarBu muymuş yani..
Çok ilginç
Tırsmadım ama tırsmak mı lazım acebaaa
Canım büyü yapılmış önce git bi imama anlamını sor niçin yapılmış kim yapmış. Sonrada sirkeli suda yazısı silinene kadar beklet ve atKizlar merhaba konunun dinle alakasi yok ama cok korktum bilenleriniz var uzun bir suredir yurtdisindaydim eve geldim detayli bir temizlik yapayim dedim mutfak dolaplarimin icinde bir zarf buldum ustunde 1. Gun yakilcak 5. Gune kadar yakilcak yaziyor zarfin icinde de 5 tane arapca kagit var arapca biliyorum ama anlamlarini bilmiyorum ben ne yapicam bu kagitlari bilen varsa lutfen soylesin ne anlama geliyor bunlar
Hic boyle seylerle isim olmaz ama birden boyle seyle karsilasinca ne yapacagimi bilemedim ..
Zarfi alip cami hocasina mi gitsem kime okutcam ne yazdigini nerden bilcem
Biri yardim etsin ,anahtar sadece eski esimde vardi dolayisiyla onun koydurdugundan eminim
Sana diğer sayfayi yollayım birde ona bak.bir de kötü bir sey degil demis x. Bizden kaçar mi
Olur ama ben arapca bilmiyorum kiSana diğer sayfayi yollayım birde ona bak.
Yani parayi arttirmak icinse; buna vereceği parayi witch in banka hesabina aktarsaymis amacina daha rahat ulasmis olurdu. Biz de meraktan catlamazdikanlasilamiyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?