- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
witch hunt Nerelerdesin ya dün akşam kayboldun. İkinci sayfayı yayınlasana ondan kesin birşey çıkar. Daha net yazılar var
Bizimki bağlama büyüsüydü.Evin ilk sahibi bayan kocası için yaptırmıştı.Ama görünür yerde olmasıda garip tabiiMerak ediyorum ama ne hakla ne sacma bir eve boyle bir sey koymak bir de sakli gizli degil ki bardaklari koydugum dolaba koymus
Bugun hocaya gittim hemde merkez camisinin hocasina ama adam anlamadi
Bana soylemek istemedi sanirim ben oyle anladim
Ikincisi ben mutfak dolaplarin ici tozlanmasin diye ekstradan dolap ici bezi koyarim dun butun mutfagi indirdim bi kagit daha buldum oNu da yolluyorum
bunlar ne yahu bilemedim.denize atın bence yakın dicem ama ne kadar doğru bilemedim.evi sirkeli suyla temizleyin bol bol inancınız varsa nas sürelerini okuyun ve ayatel kürsüyü okuyun.rabbim korusun böyle şeylerden.Bugun hocaya gittim hemde merkez camisinin hocasina ama adam anlamadi
Ikincisi ben mutfak dolaplarin ici tozlanmasin diye ekstradan dolap ici bezi koyarim dun butun mutfagi indirdim bi kagit daha buldum oNu da yolluyorum
Bizimki bağlama büyüsüydü.Evin ilk sahibi bayan kocası için yaptırmıştı.Ama görünür yerde olmasıda garip tabii
Bugun hocaya gittim hemde merkez camisinin hocasina ama adam anlamadi
Köşelerde cebaril azrail mikail ve israfil yazıyorBugun hocaya gittim hemde merkez camisinin hocasina ama adam anlamadi
evden tasinsan canimBurdayim simdi geldim attim kagidi da belki bilen cikar bunlarla mi ugrasacaktim ben ya zaten hic iyi degilim ,yurtdisindan geldim ,is bulamiyorum kimbilir evin diger yerlerinde neler var nerden bulup cikaricam ki
öğrenebilrsen banada atar mısın özelden merak ettimBana özelden yollarmisin sana bunların anlamlarını tek tek Ogrenicem
Aksama kadar süre ver bana
E cami hocasi bir şey demedi mi? Yak yakma yada ne bileyim göm falan demedi mi?Bugun hocaya gittim hemde merkez camisinin hocasina ama adam anlamadi
bunlar ne yahu bilemedim.denize atın bence yakın dicem ama ne kadar doğru bilemedim.evi sirkeli suyla temizleyin bol bol inancınız varsa nas sürelerini okuyun ve ayatel kürsüyü okuyun.rabbim korusun böyle şeylerden.
google tranletadan bakilsaAynen oyle mutfak dolabinin icinde
Bence bu yaptircakti vazgecti
Saf gibi o kagidi unuttu
Ben bulunca onemsiz bi seymis gibi davrandi
Cami hocasi anlamini soylemedi
Ben nerden ogrenicem bunlari
E cami hocasi bir şey demedi mi? Yak yakma yada ne bileyim göm falan demedi mi?
bunlar hep psikolojik baskı sen bu adamı dava etseneBurdayim simdi geldim attim kagidi da belki bilen cikar bunlarla mi ugrasacaktim ben ya zaten hic iyi degilim ,yurtdisindan geldim ,is bulamiyorum kimbilir evin diger yerlerinde neler var nerden bulup cikaricam ki
bide sanki boyle yagli kagida yazilmis gibi kagit baya seffaf gorunuyor. ozelligi nedirki acaba
öğrenebilrsen banada atar mısın özelden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?