cok acil bakin

Bugun hocaya gittim hemde merkez camisinin hocasina ama adam anlamadi
Bana soylemek istemedi sanirim ben oyle anladim
Ikincisi ben mutfak dolaplarin ici tozlanmasin diye ekstradan dolap ici bezi koyarim dun butun mutfagi indirdim bi kagit daha buldum oNu da yolluyorum

Eklentiler

• IMG_20160201_020921.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 248
witch hunt Nerelerdesin ya dün akşam kayboldun. İkinci sayfayı yayınlasana ondan kesin birşey çıkar. Daha net yazılar var

Burdayim simdi geldim attim kagidi da belki bilen cikar bunlarla mi ugrasacaktim ben ya zaten hic iyi degilim ,yurtdisindan geldim ,is bulamiyorum kimbilir evin diger yerlerinde neler var nerden bulup cikaricam ki

Bana özelden yollarmisin sana bunların anlamlarını tek tek Ogrenicem
Aksama kadar süre ver bana

bunlar ne yahu bilemedim.denize atın bence yakın dicem ama ne kadar doğru bilemedim.evi sirkeli suyla temizleyin bol bol inancınız varsa nas sürelerini okuyun ve ayatel kürsüyü okuyun.rabbim korusun böyle şeylerden.

Bizimki bağlama büyüsüydü.Evin ilk sahibi bayan kocası için yaptırmıştı.Ama görünür yerde olmasıda garip tabii

Aynen oyle mutfak dolabinin icinde
Bence bu yaptircakti vazgecti
Saf gibi o kagidi unuttu
Ben bulunca onemsiz bi seymis gibi davrandi
Cami hocasi anlamini soylemedi
Ben nerden ogrenicem bunlari

Oha bunlar nedir yahu, allah korusun aman heryeri bi kontrol et ne var ne yoksa cikar bakalim. tovbe yarabbi evlerden uzak

Köşelerde cebaril azrail mikail ve israfil yazıyor

E cami hocasi bir şey demedi mi? Yak yakma yada ne bileyim göm falan demedi mi?

bunlar ne yahu bilemedim.denize atın bence yakın dicem ama ne kadar doğru bilemedim.evi sirkeli suyla temizleyin bol bol inancınız varsa nas sürelerini okuyun ve ayatel kürsüyü okuyun.rabbim korusun böyle şeylerden.

Kaldim boyle kagitlarla elimde
Ne yapacagimi bilmiyorum
Evin diger taraflarinda da var belki bilmiyorum
Her yeri desemem belki dessem bulamam
Benim hic isim olmaz boyle seylerle
Basima geldi
Ne yapacagimi bilmiyorum bunlarla

bide sanki boyle yagli kagida yazilmis gibi kagit baya seffaf gorunuyor. ozelligi nedirki acaba

Burdayim simdi geldim attim kagidi da belki bilen cikar bunlarla mi ugrasacaktim ben ya zaten hic iyi degilim ,yurtdisindan geldim ,is bulamiyorum kimbilir evin diger yerlerinde neler var nerden bulup cikaricam ki
bunlar hep psikolojik baskı sen bu adamı dava etsene
seni korkutmaya çalışıyo herif
avukatlar bilir öyle eve kağıt bırakmak filan yasal mı yav ?
nickiniz de witch hunt cuk oturmuş

öğrenebilrsen banada atar mısın özelden merak ettim

Burda yanlış anlaşılmak istemiyorum arkadaşlar
Sadece ne yazdığını ve Niçin yapıldığını ogrenmeye calisicam
Ve ne yapması gerektiğini
Bana fotoğrafları atması lazım arkadasin bulamadim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…