cok acil bakin

Sordum fakat daha uyuyor sanırım görmedi. Haber cikinca soyleyecegim insallah :)
AKŞAM Sana hiç başka bir kağıt resmi gonderdimi. Bana bir resim daha attı özelden. O daha net yazıyor bende keşke bunuda sayfada paylaşsaydin dedim. Ortasında rakamlar var. Osmanlı daki tılsımlı gömlek ler benzeri. Bilgece ye gönder hemen dedim vs vs ama hiç sesi çıkmadı bidaha

Olay gittikçe ilginclesiyor...

Ben de sordum anadili arapça olan birine bunlar bir şey ifade etmiyor isim gibi görünüyor dikkat etsin büyü gibi geldi bana dedi.

Malik Hama'm hatam.. şeklinde okudu.

Başka kağıt varsa özelden atın sorayım.

Hani derler ya, küçük sinek mide bulandırır diye..
Bu da öyle birşey çıkabilir..
Benim anlamadığım bu olayda, yapan yada yaptıran kişi el ulaşabilir yere koyması, acaba konu sahibini paniklettirmek korkutmak içinmi yaptıki?
Zmanında benimde başıma geldi, insan ister istemez bir tırsıyor

Ben de böyle düşünüyorum.
Cidden büyü yaptırmak isteseydi eve girmişken kağıtları yakardı. Bırakıp gitmesi sırf bizim kızı rahatsız etmek için bence.

Olay gittikçe ilginclesiyor...
Bende anladım ki. Beklermisin sana bişey daha göndercem dedi. Tamam dedim. Aynı kalemle yazılmış katlanmış bu kağıt. Sonra nette araştırdım. Evet bir istek ıcın yapılıyor iyide olabilir kötü de. Keşke bunu da paylaşsaydın dedim. Daha 3 tane mesaj attım ama geri dönmesi hiç

Ben de böyle düşünüyorum.
Cidden büyü yaptırmak isteseydi eve girmişken kağıtları yakardı. Bırakıp gitmesi sırf bizim kızı rahatsız etmek için bence.
Benim başıma gelen olayda, panduf terliğimin içine konmuş, yıkanınca bulmuştum
İnanmadım, değildir, terliğin markasıdır diye telkin ettim kendimi
İçini açınca şok
Kısacası Türkiyede yaşayan çoğu insanın dolaylıda olsa, korkutulmak içinde olsa maruz kaldığı bir durum bu ..

Aslinda paylassa keşke. Bütün olarak bir anlamı var belli ki

Ben dün gece 6. sayfadan baktığımda görsel tarama yaptım, celculitiye duası ve döndürme ile alakalı benzer görsel vardı ama bir kaç harf farklıydı.. Aynı değil, sadece benzer..

Geceden beri korku filminin içinde gibiyim. Gece küçük oğlumu sallarken karanlık gece lambası altında her yazilani okudum, ben bile korktum. O yazıyı bende okudum. Valla ne insanlar var. Peşinden de Felak nas İhlas fatiha okudum eve ufledim.

Aynen bende yatarken çoktan beri dua okumuyordum.Konu sayesinde imana geldik,çoğumuz bildiği duaları okuyarak yattık.Konu sahibine hayıra mı vesile olacak bilmiyorum ama bize hayıra vesile oldu sayesinde.

Aynen bende yatarken çoktan beri dua okumuyordum.Konu sayesinde imana geldik,çoğumuz bildiği duaları okuyarak yattık.Konu sahibine hayıra mı vesile olacak bilmiyorum ama bize hayıra vesile oldu sayesinde.
valla oğlumu uyuyunca ses etmeden eşimin kolunun altına girdim, tavana duvara bakıyorum sesim çıkmıyor tövbe Estağfurullah

Anlamına sözlükten bulduğum uc sozcuk.hiç iyi birsey için yazıldıgını sanmıyorum.sana vesvese gelsin evin malın dagılsın dıye yazılmış.bol bol felak nas oku sakın korkma.

Eklentiler

• WP_20160201_001.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 125
Anlamına sözlükten bulduğum uc sozcuk.hiç iyi birsey için yazıldıgını sanmıyorum.sana vesvese gelsin evin malın dagılsın dıye yazılmış.bol bol felak nas oku sakın korkma.
Baştan beri ilk kelimenin malın olduğunu yazmıştım ama kimseyi inandıramamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…