- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ex eşine mesaj at bence, evime koyduğun kağıtları buldum ben de yarın hocaya gidip bu kağıtları popona sokturma büyüsü yaptırıyorum yaz
AKŞAM Sana hiç başka bir kağıt resmi gonderdimi. Bana bir resim daha attı özelden. O daha net yazıyor bende keşke bunuda sayfada paylaşsaydin dedim. Ortasında rakamlar var. Osmanlı daki tılsımlı gömlek ler benzeri. Bilgece ye gönder hemen dedim vs vs ama hiç sesi çıkmadı bidahaSordum fakat daha uyuyor sanırım görmedi. Haber cikinca soyleyecegim insallah :)
Olay gittikçe ilginclesiyor...AKŞAM Sana hiç başka bir kağıt resmi gonderdimi. Bana bir resim daha attı özelden. O daha net yazıyor bende keşke bunuda sayfada paylaşsaydin dedim. Ortasında rakamlar var. Osmanlı daki tılsımlı gömlek ler benzeri. Bilgece ye gönder hemen dedim vs vs ama hiç sesi çıkmadı bidaha
Hani derler ya, küçük sinek mide bulandırır diye..
Bu da öyle birşey çıkabilir..
Benim anlamadığım bu olayda, yapan yada yaptıran kişi el ulaşabilir yere koyması, acaba konu sahibini paniklettirmek korkutmak içinmi yaptıki?
Zmanında benimde başıma geldi, insan ister istemez bir tırsıyor
Bende anladım ki. Beklermisin sana bişey daha göndercem dedi. Tamam dedim. Aynı kalemle yazılmış katlanmış bu kağıt. Sonra nette araştırdım. Evet bir istek ıcın yapılıyor iyide olabilir kötü de. Keşke bunu da paylaşsaydın dedim. Daha 3 tane mesaj attım ama geri dönmesi hiçOlay gittikçe ilginclesiyor...
Benim başıma gelen olayda, panduf terliğimin içine konmuş, yıkanınca bulmuştumBen de böyle düşünüyorum.
Cidden büyü yaptırmak isteseydi eve girmişken kağıtları yakardı. Bırakıp gitmesi sırf bizim kızı rahatsız etmek için bence.
Aslinda paylassa keşke. Bütün olarak bir anlamı var belli kiBende anladım ki. Beklermisin sana bişey daha göndercem dedi. Tamam dedim. Aynı kalemle yazılmış katlanmış bu kağıt. Sonra nette araştırdım. Evet bir istek ıcın yapılıyor iyide olabilir kötü de. Keşke bunu da paylaşsaydın dedim. Daha 3 tane mesaj attım ama geri dönmesi hiç
Ben dün gece 6. sayfadan baktığımda görsel tarama yaptım, celculitiye duası ve döndürme ile alakalı benzer görsel vardı ama bir kaç harf farklıydı.. Aynı değil, sadece benzer..Bende anladım ki. Beklermisin sana bişey daha göndercem dedi. Tamam dedim. Aynı kalemle yazılmış katlanmış bu kağıt. Sonra nette araştırdım. Evet bir istek ıcın yapılıyor iyide olabilir kötü de. Keşke bunu da paylaşsaydın dedim. Daha 3 tane mesaj attım ama geri dönmesi hiç
Ayol erkeklerdemi bu tür şeylerle uğraşır oldu.ben kadınlara özgü sanırdım
Aynen bende yatarken çoktan beri dua okumuyordum.Konu sayesinde imana geldik,çoğumuz bildiği duaları okuyarak yattık.Konu sahibine hayıra mı vesile olacak bilmiyorum ama bize hayıra vesile oldu sayesinde.Geceden beri korku filminin içinde gibiyim. Gece küçük oğlumu sallarken karanlık gece lambası altında otururken ben bile korktum. O yazıyı bende okudum . Valla ne insanlar var. Peşinden de Felak nas İhlas fatiha okudum eve ufledim.
Aynen bende yatarken çoktan beri dua okumuyordum.Konu sayesinde imana geldik,çoğumuz bildiği duaları okuyarak yattık.Konu sahibine hayıra mı vesile olacak bilmiyorum ama bize hayıra vesile oldu sayesinde.
Birde beni düşün,o yazıyı okuyacağım diye uğraştım,bana da etkisi olur mu diye tırstımvalla oğlumu uyuyunca ses etmeden eşimin kolunun altına girdim, tavana duvara bakıyorum sesim çıkmıyor tövbe Estağfurullah
Anlamına sözlükten bulduğum uc sozcuk.hiç iyi birsey için yazıldıgını sanmıyorum.sana vesvese gelsin evin malın dagılsın dıye yazılmış.bol bol felak nas oku sakın korkma.
Baştan beri ilk kelimenin malın olduğunu yazmıştım ama kimseyi inandıramamıştım
Birde beni düşün,o yazıyı okuyacağım diye uğraştım,bana da etkisi olur mu diye tırstımDua okuyunca rahatladım,korkum gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?