cok acil bakin

Tamam ben yarin arkadaşıma sorup sana yazıcam inşallah. Kötü bi şey olsa içime doğar ama değil bak yazıyorum şuraya.
O yüzden hiç dert etme. Hadi hayirli geceler..

Sorabildiniz mi

Bu merak çok kötü birşey ya.

Merhaba, sirkeli su içine koyup yazıların silinmesini sağlayın. Sirke büyü bozar. Ayrıca bütün evinizi sirkeli su ile silin

Bu cok ilginc bisey, ustunde hergun 1 tane yak diyor acaba yakincami etki eder buyu yani buyu olsa niye yak desin ki?

Kiz o degil ben biraz arapca falan biliyorum helak falan yaziyo anlamadim ki ne helak olcak Allah korusun tamam dort dortluk musluman degilim belki ama korktum yani benim hic isim olmaz oyle seylerle
Offf hic inanmam boyle seylere
At cope gitsin
Karakterli adama buyu muyu sökmez
Seytan diyor al o kagitlari eski esinin..

Buyu diye birsey var .yaptirmak buyuk gunah sen yak onlari. Sonrada 200 nas 200 felak oku kendine ustune sur evine ufle.bol bol ayetel kursu oku.cinler evinin huzurunu bozmasin

Ben de daha önceki iş yerimdeki bir arkadaşa sordum da...
O da osmanlıca ve arapçayı kendince yani çok geliştirip okuyan kurslarına giden bir insan...
O da kendince sadece son kelimeyi öyle okumuş..
Diğerlerine anlam verememiş ama sonda "daralmak" gibi bir şey varmış...
O da öyle dedi kendince..

Bende arapca bilirim ama bunu acemi biri yazmis herhalde harfler okunmuyor bile becerememis . Hareke zaten olmayabilir normal. Malla mulkle ilgili bir durum olsa gerek. Evinin kilidini degistir ve acilen cami hocasina gotur. Muhtemelen suya sirkeye koyduktan sonra denize atman gerekir. Oylece cope atma, yakma sakin.

Bu konu açık mı hala?
Eşime tekrar baktırdım, ibranice yada farsçanın kökenli (farklı bir lehçe) bir yazıya benziyor dedi. Arapça değil.

Ay bi saate yorumları oku oku bitiremedim ,kızlar hepiniz süpersiniz valla güldüm bol bol..
Konu sahibi naptın acaba konu da kapanmamış hala gelse de bi baktığını anlatsa meraktan çatladım,ne yazıyo acaba kağıtta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…