cok acil bakin

Iranli arkadasimdan cevap geldi. ilk kagidi anlamamislar esiyle bakmis ama ikinci ustune numaralar yazan buyumus, iranda cok yapiliyormus boyle seyler.

Dun gece den beri merakla okuyorum tam tirsicam biri espiriyi patlatiyor tam heyecanlanicam yeni bir heyecan daha yuregim Nereye kadar dayanir bilemiyorum ve gercekten sonucu cok merak ediyorum bir yakinimin Bu tarz seyler cikmisti sordu sorusturdu akan su buyuyu bozarmis iyice sarip sarmalayip bir akarsuya atmisti Rabbim buyuyle ugrasana yapana, yaptirana en buyuk uyariyi vermis en buyuk gunahlardan nasil korkmadan giriyorlar Bu islere

Başta konu sahibi korkmasın diye yazmadım ama iş çığırından çıktı. İlk kağıttaki yakılacak denmesinin sebebi cinlerle alakalı. Onlardan yardım istenirken bu tür yakna, külünü bilnem nereye atma işleri yspılıyor. 2.si Zaten büyü. Eğer sağlam birini bulamazsan sana birini önerebilirim. Bir arkadaşımın başına geldi. Çok zor günler geçirdi. Ama bu kişi sayesinde kurtuldu allaha şükür. Allah yardımcın olsun.

eh be kuzum ne soylemiyorsun bastan, yirtindik hepimiz ama bildigimiz bisey var kesinlikle buyu bende iranli arkadasim ve esinden ogrendim orda cok yapiliyormus bu tur buyuler.

Ya ben tam konu da geçen isimleri tekrarlayayarak belki bişey çağrışım yapar diye saçımı duzlestirir ken yatakidasinda banyo kapısı açılmasınmı altıma kaçircaktım. Ama hep yapıyor bu dengesiz kapı bunu :)

E yakmazsa nolur peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…