- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bu arada gondermedin ama kendim 40 sayfayi taradim
Biri 6. Diğeri 38. Değil mi yanlış bişey için ugrasmayayayim
Perşomen kağıdı dır o. Kalıp çıkarmak için kullanılır.Aynen oyle sanki firin kagidi olur ya oyle
Böyle yazıyorsa 4 büyük melekKöşelerde cebaril azrail mikail ve israfil yazıyor
Yok öyle özel mözelYarım saat verildi yarım saat sonra özelden yazıcam sana witch
Başta konu sahibi korkmasın diye yazmadım ama iş çığırından çıktı. İlk kağıttaki yakılacak denmesinin sebebi cinlerle alakalı. Onlardan yardım istenirken bu tür yakna, külünü bilnem nereye atma işleri yspılıyor. 2.si Zaten büyü. Eğer sağlam birini bulamazsan sana birini önerebilirim. Allah yardımcın olsun.
Ya ben tam konu da geçen isimleri tekrarlayayarak belki bişey çağrışım yapar diye saçımı duzlestirir ken yatakidasinda banyo kapısı açılmasınmı altıma kaçircaktım. Ama hep yapıyor bu dengesiz kapı bunu :)Dun gece den beri merakla okuyorum tam tirsicam biri espiriyi patlatiyor tam heyecanlanicam yeni bir heyecan daha yuregim Nereye kadar dayanir bilemiyorum ve gercekten sonucu cok merak ediyorum bir yakinimin Bu tarz seyler cikmisti sordu sorusturdu akan su buyuyu bozarmis iyice sarip sarmalayip bir akarsuya atmisti Rabbim buyuyle ugrasana yapana, yaptirana en buyuk uyariyi vermis en buyuk gunahlardan nasil korkmadan giriyorlar Bu islere
Kiz biz de catliyoruz meraktan ama hepimizin falan deme oyleYok öyle özel mözel
Biz meraktan ölelim mi
Hepimizin büyüsü artık o
Edahafiz Napiyon canım ya haziran annelerine uğramaz olduncanım banada atarsan bi bakayım bende kuran kursu hocasıyım belki anlarım arapçam var biraz
E yakmazsa nolur pekiBaşta konu sahibi korkmasın diye yazmadım ama iş çığırından çıktı. İlk kağıttaki yakılacak denmesinin sebebi cinlerle alakalı. Onlardan yardım istenirken bu tür yakna, külünü bilnem nereye atma işleri yspılıyor. 2.si Zaten büyü. Eğer sağlam birini bulamazsan sana birini önerebilirim. Bir arkadaşımın başına geldi. Çok zor günler geçirdi. Ama bu kişi sayesinde kurtuldu allaha şükür. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?