cok acil bakin

Oha arkadasin ne is yapiyo ki? Bunlarla mi ugrasiyo? Cok korkunc..

Kari koca iranli arkadasi olan bi uye vardi onlar cozmustur sanirim ne yazdigini ayy biri soylesin artik
Tamam buyu ama ne buyusu
Ne icin yapilmis
Zarfin icinde 3 tne ayni kagit var
Ama digerleri yakilmis
Sen yakmadin degil mi onları?

Oha bide adami sucladik acaba kim koymustur, ay allah korusun.

baska varsa evi arasin iyicene hepsini bozdursun. Allahim korusun onu ve ailesini

Bunu yapan dışında çözebilen olacağını sanmıyorum.
Çünkü her harfe yada esmaya yada ayete rakamsal değer verilip, anlaşılmaması içinde bu değer gizlenip kod şeklinde yazılır.

Nasil cozulcek bu

Bana da bir araya gelsinler diye yapilmis gibi geldi cunku esiyle zaten ayrılar. Yuva zaten dagilmis.

Uuuuuuu! Vay be...
Çok mantıklı geldi bana...

Bencede burdaki amaç bu evrimini tamamlayamamış adamın niyeti ne. Ögrenirse witch e faydası olur. Ayağını ona göre denk alır. Tek amaç yazanların anlamını bulmak

Sen esinle tekrar birlesmek istiy9 musun? Bana mantiksiz geldi. Eger esiyle ayrilmasi icin yapmislarsa ikinci evlilige neden sebep olsun? Neyse sen bi hocaya git. Soyle bu isleri yapan.

Hoca nerden bulunur ya ben camiye gittim adam bilen birine sor kizim dedi cami hocasi da bilmiyor kim cozcek bunu

Mart ayı geliyor canım ondan dır :))(

Kurandan bi habersiniz sanırım istediği büyü yolunu denesin sonuç olarak hiç bir şey olmaz kuranda anlatılan büyü, büyücülük ve cinler farklıdır sizin bildikleriniz size öğretilenlerle alakası yoktur

bence eski eşin ona dönmen için büyü yaptırmış olabilir nasıl çözülür bilmiyorum ama gerçek bi hoca bulmalısın cami hocası anlamz bu işlerden çünkü her hoca büyü işini bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…