cok acil bakin

Yarım saat verildi yarım saat sonra özelden yazıcam sana witch
Ayıp oluyo ama
Bizimki can değil mi ne zamandan beri oku oku meraktan çatladık burda, özele falan değil buraya yaz lütfen, anca beraber kanca beraber artık...

Bu arada konu hala kapanmadı Ben şok

koca kk da bir büyücü çıkmadı ya la :) ne düzgün insanlarmışız portalca tebrik ediyorum

Hepinizi kutluyorum, buranin ne kadar guvenilir bi forum oldugunu tastiklemis oldu bu konu. Anlam cikarmaya calisiyorduk yazilanlari konu lutfen kapanmasin biz bile merak ettik

Konuyu yeni gördüm, okuya okuya geliyordum ki bu paylaştığın 2. kağıdı gördüm.

Bu küçük ebced tablosu. büyü ve muskalar genellikle bu tablo üzerinden ebced hesaplamasıyla yapılıyor.

Yani büyü yapılmış

Kim kime carptirilcak
Iranli arkadaslari olan ne olur en kotusu de olsun buraya yazin
Mune kapatma konuyu lutfen bu isin cozulmesi lazim
Ibranice de ,farsca da arapca da olsa bunu cozen mutlaka cikar burdan
iki saat dalip gitmisim
Korkmuyorum ama mutlaka ogrenmek istiyorum

Orasi tamam da ne icin? Onu çözemedik

Gece konuyu okudum ondan sonra uyuyamadim. Tam o sırada bi de dışarıda kedinin biri garip garip sesler çıkarmaya başladı :/ konu sahibi bi hoca bulup buyuyu bozdur muhakkak atmadan önce. Der ve topikten kacarim. Birazdan mune koca cimbiziyla burada olabilir :)))

Bence aşkla alakali bir sey bu. Bana öyle geldi. Muhabbet falan yaziyormus çünkü.

Kari koca iranli arkadasi olan bi uye vardi onlar cozmustur sanirim ne yazdigini ayy biri soylesin artik
Tamam buyu ama ne buyusu
Ne icin yapilmis
Zarfin icinde 3 tne ayni kagit var
Ama digerleri yakilmis

Orasi tamam da ne icin? Onu çözemedik

Bunu yapan dışında çözebilen olacağını sanmıyorum.
Çünkü her harfe yada esmaya yada ayete rakamsal değer verilip, anlaşılmaması içinde bu değer gizlenip kod şeklinde yazılır.

Canim Iranlilar nerden anlasin? Benim ablam Iranda yasiyor ama anlamiyorlar. yani bunu ibranice bilen de Arapca bilen de anlamaz ancak ebced hesaplariyla ugrasanlar anlar. Büyü bu cunku. O yuzden bi hocaya git.. Baska kimse nanlayamaz.

canim ben yazdim, arkadasim ilk kagidi anlamadiklarini soyledi ki hem farsca hem arapca biliyorlar. ikincisi ise esine gosterdi ve onlarin orda cok populer yapilan bir buyumus, neyle alakali oldugunu soylemedi ama numaralar varmis. Bana soyle arkadasina mutlaka evin heryerini ceplerini esya dolaplarini alip hepsini bulsun dediler birden fazla oluyormus.

Öğrendim. .
Önce şunu söyleyim witch sorduğum insan güvenilir birisi

O kare gibi olan kagit senin yuvanin dağılması için yazdirilmis
Diğer sarı gibi olan ise esinle aranın açılması ve birdaha bir araya gelmemeniz için
Bunu bir bayan koymuş oraya orta yaşlı
Daha detaylı bilgi vermek için fotoğraf vs istedi ama ben de olmadığı için doğal olarak :) bu kadarı yeterli dedim
Ha şunu da söyledi bu arkadasin bir daha evlilik yapmaya kalkarsa ki ben ayrı olduğunuzu soylememistim zaten detayıni bilmiyorum.
2. Bi evliligine de etkisi varmış bu kağıtları bozdurmazsan.
Inanip inanmamak sana kalmış artık ben sadece yardım etmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…