cok acil bakin

Bu isleri anlayan bi hoca bulup bozdurmak lazim sanirsam tovbe yarabbi biz bile tirstik. Bende acaba siz ayrilmadan once mi konulmustur diye dusunuyorum

Ama eşinin haberi var bundan? X kv falan oglum sizi birlestirelim deyip böyle bir sey yapmis olabilir mi ?

Bana da bir araya gelsinler diye yapilmis gibi geldi cunku esiyle zaten ayrılar. Yuva zaten dagilmis.

Hayır bilgece arkadaşım değil.
Bana bunları söyledi her insan farklı yorumlarmi bilemem ama ebced tablosu dedi zaten ve yarım saat sonra ara demişti. Aradigimda bunları söyledi. Zan altında kalmak istemiyorum kesinlikle herkes gibi bende yardım etmek istedim

Hoca nerden bulunur ya ben camiye gittim adam bilen birine sor kizim dedi cami hocasi da bilmiyor kim cozcek bunu
büyü bozan hocalar var ya medyumlardan falan bahsetmiyorum bu işi parasız yapanlar var hani ama onları da bulmakk zor yaşlı güvenilir biri varsa çevrende onlara sor yaslılar bilir böyle seyleri.
zamanında anneme de yapılmış böyle bi teyze varmış mahallelerinde ona gitmişler o okumuş çözmüş

Ikincisini biliyorsa soylesin ne anlama geldigini Allah askina

Yok yav zan altinda niye kalasin. Ben de ebced hesabi dedim anlayan buluyo tabi.

Bunları sirkeye koy bir iki gün dursunlar
Sonrada basılmayacak bir yere ya da denize at
En iyi büyünün bile ömrü 41 gündür
Çok da takma kafana, x hoca öyle der, y hoca böyle der sonunda soyup soğana çevirirler seni
Bu işlerde en temizi sirkedir, koy sirkeye, et dualarını sal gitsin
Başka yapılacak bir şey yok
Bu arada küçüklüğümden babamdan hatırladığım kadarıyla bu tablo ebced tablosu, yani zararlı bir şey değil, ebced tablosu yıldıznamedeki yerinizi bulmak için kullanılır

Sanmam çünkü kağıt lari koyanin adam olduğu kesinleşti ayrıca ayrılmak istemiyor

Tamam da eve ondan baskasi girmiyor
Ikincisi adam ben koydum diyo
Ucuncusu bu kadin kendi icin yaptirmis olabilir mi
Belki benim ki iyi bir sey icin yaptirdi
Ama yaptirdigi kisi kotuluk icin yapti
Olabilir mi

Olabilir mi
ya da onun adına bi kadın yaptırdı o koydu?

Felaknas ayetel kürsi oku bol bol evini sirkeli suyla temizle o kağıdı da akar suya at.
nihat Hatipoğlu büyü yapmak büyük günah dinden cıkarsiniz ve aynı sekilde büyüyü bozmak için de bi büyücuye gitmek de günah diye bi sohbeti vardı.

Bende çok uğraştım bu gibi bi sürü muska çıktı evimden attık suya ama bi daha hocaya gitmedm korktm günaha girmeyim diye en iyisi bu dualari okuyup Allaha sığınmak

Ikincisini biliyorsa soylesin ne anlama geldigini Allah askina

Soyledigi kadariyla sadece yapanin bildigi bisey, onlarin bakip cevirmesiyle bi anlam olmuyor sirf numaralar var. Bence sen baska yerlerede bak mutfagi sirkeli suyla bi sil ne bileyim. yillar once annemin ceketinin icine muska konulmustu dusun o zamanlar cok zor gunler gecirdik ve yurtdisina tasindik. allahtan ceketi almamis, sonradan babanem bulmustu galiba hocaya bozdurdular

Olabilir mi
özel mesaj atmayı beceremedim witch bana bi yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…