- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi witch hunt
-
Hoca nerden bulunur ya ben camiye gittim adam bilen birine sor kizim dedi cami hocasi da bilmiyor kim cozcek bunu
Bana da bir araya gelsinler diye yapilmis gibi geldi cunku esiyle zaten ayrılar. Yuva zaten dagilmis.
büyü bozan hocalar var ya medyumlardan falan bahsetmiyorum bu işi parasız yapanlar var hani ama onları da bulmakk zor yaşlı güvenilir biri varsa çevrende onlara sor yaslılar bilir böyle seyleri.Hoca nerden bulunur ya ben camiye gittim adam bilen birine sor kizim dedi cami hocasi da bilmiyor kim cozcek bunu
canim ben yazdim, arkadasim ilk kagidi anlamadiklarini soyledi ki hem farsca hem arapca biliyorlar. ikincisi ise esine gosterdi ve onlarin orda cok populer yapilan bir buyumus, neyle alakali oldugunu soylemedi ama numaralar varmis. Bana soyle arkadasina mutlaka evin heryerini ceplerini esya dolaplarini alip hepsini bulsun dediler birden fazla oluyormus.
Hayır bilgece arkadaşım değil.
Bana bunları söyledi her insan farklı yorumlarmi bilemem ama ebced tablosu dedi zaten ve yarım saat sonra ara demişti. Aradigimda bunları söyledi. Zan altında kalmak istemiyorum kesinlikle herkes gibi bende yardım etmek istedim
Bugun hocaya gittim hemde merkez camisinin hocasina ama adam anlamadi
Bana soylemek istemedi sanirim ben oyle anladim
Ikincisi ben mutfak dolaplarin ici tozlanmasin diye ekstradan dolap ici bezi koyarim dun butun mutfagi indirdim bi kagit daha buldum oNu da yolluyorum
O yakılıcak yazan kağıdı kendisi yakması lazımdı. Ama süzme salak olduğu için eline yüzüne bulaştırmış.E yakmazsa nolur peki
dolaba serdiği örtünün altındaymış son kağıt. göremez ki.Bilemiuorim ama witch en basindan beri esiyle sorunlu. O zaman Çine gitmeden once koymuslardir diycem o zaman da görurdu muhakkak.
Sanmam çünkü kağıt lari koyanin adam olduğu kesinleşti ayrıca ayrılmak istemiyorÖğrendim. .
Önce şunu söyleyim witch sorduğum insan güvenilir birisi
O kare gibi olan kagit senin yuvanin dağılması için yazdirilmis
Diğer sarı gibi olan ise esinle aranın açılması ve birdaha bir araya gelmemeniz için
Bunu bir bayan koymuş oraya orta yaşlı
Daha detaylı bilgi vermek için fotoğraf vs istedi ama ben de olmadığı için doğal olarak :) bu kadarı yeterli dedim
Ha şunu da söyledi bu arkadasin bir daha evlilik yapmaya kalkarsa ki ben ayrı olduğunuzu soylememistim zaten detayıni bilmiyorum.
2. Bi evliligine de etkisi varmış bu kağıtları bozdurmazsan.
Inanip inanmamak sana kalmış artık ben sadece yardım etmek istedim.
Öğrendim. .
Önce şunu söyleyim witch sorduğum insan güvenilir birisi
O kare gibi olan kagit senin yuvanin dağılması için yazdirilmis
Diğer sarı gibi olan ise esinle aranın açılması ve birdaha bir araya gelmemeniz için
Bunu bir bayan koymuş oraya orta yaşlı
Daha detaylı bilgi vermek için fotoğraf vs istedi ama ben de olmadığı için doğal olarak :) bu kadarı yeterli dedim
Ha şunu da söyledi bu arkadasin bir daha evlilik yapmaya kalkarsa ki ben ayrı olduğunuzu soylememistim zaten detayıni bilmiyorum.
2. Bi evliligine de etkisi varmış bu kağıtları bozdurmazsan.
Inanip inanmamak sana kalmış artık ben sadece yardım etmek istedim.
dolaba serdiği örtünün altındaymış son kağıt. göremez ki.
Mart ayı geliyor canım ondan dır :))(
ya da onun adına bi kadın yaptırdı o koydu?Tamam da eve ondan baskasi girmiyor
Ikincisi adam ben koydum diyo
Ucuncusu bu kadin kendi icin yaptirmis olabilir mi
Belki benim ki iyi bir sey icin yaptirdi
Ama yaptirdigi kisi kotuluk icin yapti
Olabilir mi
Ikincisini biliyorsa soylesin ne anlama geldigini Allah askina
özel mesaj atmayı beceremedim witch bana bi yazabilir misin?Tamam da eve ondan baskasi girmiyor
Ikincisi adam ben koydum diyo
Ucuncusu bu kadin kendi icin yaptirmis olabilir mi
Belki benim ki iyi bir sey icin yaptirdi
Ama yaptirdigi kisi kotuluk icin yapti
Olabilir mi
Bence o başka niyetle yaptirdi yapan başka bir sey yaptı. Çünkü ayrilikla ilgiliymis ama adam ayrilmak istese ayrilir zaten. Böyle seylere gerek yok.O yakılıcak yazan kağıdı kendisi yakması lazımdı. Ama süzme salak olduğu için eline yüzüne bulaştırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?