- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi witch hunt
-
Evet kesinlikle:):))Bence banlanmayiz sonucta yardim etmeye calisiyoruz. :))
vay be dedeye bak ben bi tek Allah biliyo sanıyodum geleceğiEbced dediğiniz yıldızname yle aynı mı arkadaşlar...
Benim annemin dedesi çok uzun yıl yaşadı 109 yaşında mı ne ölmüştü ben bile gördüm ziyaretine giderdik...
Onda böyle yıldızname dediği bir kitabı vardı içinde böyle kare kare Kuran yazıları rakamlar..
Anneme teyzeme felan isimlerinden harflerle bişiler hesaplayıp açıp bakmıştı..
Gerçekten de dedikleri aynen hayatımızda yaşıyoruz..
Sadece bir şey kaldı onu da bakalım görecek miyiz...
O kitabı annemin dedi ölürken anneme vermiş...
El vermek derler ya dedesi anneme el vermiş..
vay be dedeye bak ben bi tek Allah biliyo sanıyodum geleceği
sizin gelecek 20 seneden önce hazırmış heycanı da kalmamıştır o zaman ne kadar yaşayacağınızı da söyledi mi
Cikom bize de yazar misinArapça bilen bir tanıdığa yolladım şimdi daha anlatırken anladı tılsım olduğunu. Kimse okuyamaz dedi. Ama korkmasın dedi bakiyor şimdiwitch hunt
Cikom bize de yazar misin sonucuArapça bilen bir tanıdığa yolladım şimdi daha anlatırken anladı tılsım olduğunu. Kimse okuyamaz dedi. Ama korkmasın dedi bakiyor şimdiwitch hunt
Tamam canım ama bi kişinin söylediğini uygulasa bence iyi eder. Kitaplar arasında kaybolan biridir kendisi çocukluğumdan beri. Böyle şeyleri ise merak için okur. Ama yapma kısmına gelince o rakamlar ile kurandaki bazı harflere güç yükleme peşinde olan hurafeciler dedi .C
Cikom bize de yazar misin
Cikom bize de yazar misin sonucu
shap sen de ne cevherler varmış kız.
İşte buyu yapan da yaptiran da cehennemliktir bu yuzden. .
büyü çözdürmek de buna dahil mi?
Ilgincmis cidden? Ne cikacak sonunda merak ediyorum.Tamam canım ama bi kişinin söylediğini uygulasa bence iyi eder. Kitaplar arasında kaybolan biridir kendisi çocukluğumdan beri. Böyle şeyleri ise merak için okur. Ama yapma kısmına gelince o rakamlar ile kurandaki bazı harflere güç yükleme peşinde olan hurafeciler dedi .
Butun isim gucum kaldi. Allah askina biri cozsun artik.
Böyle şeyler bir benim başıma gelir sanırdım. Nazar değdiği an anlıyorum. Sürekli okumasam elim ayağım titriyor.
Benim de üzerimden takı namına ne varsa patır patır düşüyor. Akik işe yarıyor mu?
Akan suya atmanız gerekiyor bildiğim kadarıylaKizlar merhaba konunun dinle alakasi yok ama cok korktum bilenleriniz var uzun bir suredir yurtdisindaydim eve geldim detayli bir temizlik yapayim dedim mutfak dolaplarimin icinde bir zarf buldum ustunde 1. Gun yakilcak 5. Gune kadar yakilcak yaziyor zarfin icinde de 5 tane arapca kagit var arapca biliyorum ama anlamlarini bilmiyorum ben ne yapicam bu kagitlari bilen varsa lutfen soylesin ne anlama geliyor bunlar
Hic boyle seylerle isim olmaz ama birden boyle seyle karsilasinca ne yapacagimi bilemedim ..
Zarfi alip cami hocasina mi gitsem kime okutcam ne yazdigini nerden bilcem
Biri yardim etsin ,anahtar sadece eski esimde vardi dolayisiyla onun koydurdugundan eminim
Cevher değil de merak diyelim :)
Allah tarafından uyarılmasam bugunün aranan kahinlerinden olabirdim
Ya bilemiyorum. Sonucta nas felak okumaliyiz. Buyuyu cozmek icin uygunsuz seyler yapılıyorsa dahildir bence.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Eşiniz yıldızname bakan birine gitti, o da büyü var deyip bozmaya çalıştı. Ben de büyü bozdurmak için bir kağıtı yaktığımı hayal meyal hatırlıyorum. Vefkten benim de var, gönderilen resim benimkine çok benziyor. Vefkler yakılmaz, saklanır. Bu yüzden de eşiniz oraya koymuştur. Zaten inkar da etmemiş.şimdi şöyle bi toparlıcak olursak eski eşin kötü birşey olmadığını söylüyor.
yorumlara da bakacak olursak.. net olmasa da eşin seninle barışmak için yapmış ve senin bulmanı sağlamış gibi.
bulmana da panik olmamış sana tercüme ettirelim demiş.
kötü birşey olsa der miydi acaba? yine de hiç bulaşmasaydı iyidi.witch hunt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?