cok acil bakin

vay be dedeye bak ben bi tek Allah biliyo sanıyodum geleceği

sizin gelecek 20 seneden önce hazırmış heycanı da kalmamıştır o zaman ne kadar yaşayacağınızı da söyledi mi

vay be dedeye bak ben bi tek Allah biliyo sanıyodum geleceği

sizin gelecek 20 seneden önce hazırmış heycanı da kalmamıştır o zaman ne kadar yaşayacağınızı da söyledi mi

siz yinede böyle konuşmayın günah geleceği tabikide Allah bilir sadece

C

Cikom bize de yazar misin

Cikom bize de yazar misin sonucu
Tamam canım ama bi kişinin söylediğini uygulasa bence iyi eder. Kitaplar arasında kaybolan biridir kendisi çocukluğumdan beri. Böyle şeyleri ise merak için okur. Ama yapma kısmına gelince o rakamlar ile kurandaki bazı harflere güç yükleme peşinde olan hurafeciler dedi .

Ilgincmis cidden? Ne cikacak sonunda merak ediyorum.

Kadın mesajımı gördü sana dönecem dedi. Allah bilir ne zaman dönecek bu kadın hep böyle yapıyor meraktan çatlıcam vallaha. Konu sahibi bana o zamana kadar bütün kağıtların resmini atabilirmisin inşallah bi yardımım dokunur.

Ben ve bir yaşındaki kızım da öyle.. Korkudan pırlanta altın vs takamaz, şık giyilemez oldum. Hemen başım çatlar... Takılarım patlar gibi kırılırdı, şimdi aynısı kızıma oluyor. Bilekliği, kolyesi, iğnesi kaç parçaya ayrılarak kopuyor kalabalık ortamlarda vs...

Neyimimizrnazar değiyor onu da anlamış değilim sürekli okumak tek çaresi herhalde..

Akan suya atmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla

Ya bilemiyorum. Sonucta nas felak okumaliyiz. Buyuyu cozmek icin uygunsuz seyler yapılıyorsa dahildir bence.

Ya tabiki yer gök duayla ayakta duruyor ama kendi başına halledemiyeceğin şeyler de var. Bilemedim.

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Eşiniz yıldızname bakan birine gitti, o da büyü var deyip bozmaya çalıştı. Ben de büyü bozdurmak için bir kağıtı yaktığımı hayal meyal hatırlıyorum. Vefkten benim de var, gönderilen resim benimkine çok benziyor. Vefkler yakılmaz, saklanır. Bu yüzden de eşiniz oraya koymuştur. Zaten inkar da etmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…