yani çalıştığı işin şartları iyi değilse deymezse bişey diyemem haklı olabilir eşin ama bu durumda maddi durumunuzu bile bile gezmeye gitmek sorumsuzluk gerçekten...
parası yoksa oturacak evinde böyledir bu işler...
ailende haklı olabilir bazı erkekler biyerden para gelmeye başlayınca iyice sererler nasıl olsa o kazanıyo diye..
telefonunu satıp gidecek kadar acil bi durummu var....
hayır acil bir durum yokki sadece uzun zamandır gitmemişiz onlar özlemiş de ondan gidiyoruz... bense 2 gündür bursada iş için eğitimdeydim, akşam geldim yorgun argın, evde yapılacak bir dünya iş var, ve cumartesi günü çıkıp iş arayabilme imkanı var sonuçta... hatta bugün bi kargo şirketine gidecek görüşmeye, tepkisi ne? :" iyi allahtan pazar günü çalışmıyorlar"... işte bunları duymak görmek beni düşündürüyor artık iyice...
İş bulamayışına birşey diyemem belki gerçekten şansı kötü gidiyordur ama telefonu satıp ailesinin yanına gitmeyi düşünmesi evet sorumsuzluk... Telefonu satıp iş görüşmesine neden gitmemiş...Ailen haklı olabilir sonuçta herkesin işi dört dörtlük değil ama yaşam şartlarından çalışmak zorundayız...
Sorumsuzluk yapıyor eşiniz belli.
Bence bir şekilde kendine kenara para koy eşinden habersiz kazandığın paradan.Hayat bu ne olur ne olmaz...
Onun ailesi bilmiyor mu durumların kötü olduğunu?Bence onlarada söyle niye sadece sen ve ailen üstlensin bu durumu???
yok yok masabaşı :)
Sorumsuzluk yapıyor eşiniz belli.
Bence bir şekilde kendine kenara para koy eşinden habersiz kazandığın paradan.Hayat bu ne olur ne olmaz...
Onun ailesi bilmiyor mu durumların kötü olduğunu?Bence onlarada söyle niye sadece sen ve ailen üstlensin bu durumu???
neyse bir nebzede olsa iyi ama kargoda mesai saatleri belirsizdir,bunuda söyleyeyimmesela sabah 8,gece iş kaçta biterse
evet sonuçta ben de memnun değilim çalıştığım yerden fakat çalışmam gerektiğini biliyorum. hadi ben de çalışmıyor olsaydım ne olacaktı? aç sefilmi gezecektik ozaman illaki iyi kötü bir işe girecekti, değilmi? beğenmediği iş mesela nasıl: asgari ücretle başlayacak, sabah 8-6 çalışacak, pazar tatil, 2-3 ay sonra maaşının artabileceği biryer. ama işverenin tavrı kötüydü, "ya gel bi başla da zamanla bakarız maaşa" gibi...
yeterki çalışmaya başlasın da, sonra daha iyi biryer bulunca çıkar yine...
Bu cümleyi duyduğu için işe başlamayan insan evet sorumsuzdur...Erkekler her dönemlerinde geç olgunlaşıyorlar maalesef...Sen herşeyi üstlenmeye çalıştın ve üstlendin se bunun rahatlığı sarmıştır beyimizi...Bence kendini geri çek onun yapmasını bekle...
canım evlilikte özellikle iş problemi olmamalı..olunca böyle oluyo malesef..benim erkek kardeşimde işsizdi..evlendi..kız tarafı sormadı bile ...ee düğün balayı vs 6 ay yattılar evde..herşeyi babam karşıladı ...6 ay sonra zahmet oldu girdi işe...onda da yetmedi para ee hadii babaya..bi de çocukları var..sen yine iyi bi eşssin duyarlısın...borçları düşünüyon..bizimkiler borç katlanıyo ama umrunda değil ödeniyo bi şekilde nasılsa...offf cız etti içim yaaa..Allah yardımcın olsun..eşine de akıl fikir versin..dayamış arkasını sana nasıl olsa düşünen biri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?