• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar merciemk köftesi yaptım tuzlu oldu biraz sanırım salça tuzluydu henüz şekil vermeye başlamadım eşim 10 dk evde olur ne yapabilirm çözüm olarak evde patates olsa haşlar içine koyardım ama yok malesef şuan çözümünüz varsa acil cvp

Bisey olmazda heralde sekil verirken zor mu olur acaba amannnn bosver bu seferde kisir gibi yeyin:)

eşim geldi bulgurla faln uğraşma çok acıktım dedi tadına bakıncada aynı şeyi düşünecekmi çok merak ediyorum neyse yoğurtla falan idare ederiz artık hiç başıma böyle şeyle rgelmezdi elimin ayarı iydir ama yeni salçaydı bu ilk defa kullandım ondan oldu herhalde offfffffff

Son düzenleme:
eşim geldi bulgurla faln uğraşma çok acıktım dedi tadına bakıncada aynı şeyi düşünecekmi çok merak ediyorum neyse yoğurtla falan idare ederiz artık hiç başıma böyle şeyle rgelmezdi elimin ayarı iydir ama yeni salçaydı bu ilk defa kullandım ondan oldu herhalde offfffffff

Ben de cok severim ayran marul ve yaninda bide domates ezmesi olursa oooooo
:Agzi sulanan kiz smileyi. :D

Bence esiniz o acliga afiyetle yemis, size de tsk etmistir. ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X