Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merciemk köftesi yaptım tuzlu oldu biraz sanırım salça tuzluydu henüz şekil vermeye başlamadım eşim 10 dk evde olur ne yapabilirm çözüm olarak evde patates olsa haşlar içine koyardım ama yok malesef şuan çözümünüz varsa acil cvp
eşim geldi bulgurla faln uğraşma çok acıktım dedi tadına bakıncada aynı şeyi düşünecekmi çok merak ediyorum neyse yoğurtla falan idare ederiz artık hiç başıma böyle şeyle rgelmezdi elimin ayarı iydir ama yeni salçaydı bu ilk defa kullandım ondan oldu herhalde offfffffff
eşim geldi bulgurla faln uğraşma çok acıktım dedi tadına bakıncada aynı şeyi düşünecekmi çok merak ediyorum neyse yoğurtla falan idare ederiz artık hiç başıma böyle şeyle rgelmezdi elimin ayarı iydir ama yeni salçaydı bu ilk defa kullandım ondan oldu herhalde offfffffff