- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
anladım canım inan çok zoruma gidiyor ben her şatta ilgilenirken yeri geliyor ailemi karşıma alıyorum yani annemi ama o benim için hiç birşeye fedakarlık yapmıyor bile düşün farklı şehirdeyiz ailesine ne dicek diye sabahın 7snde evden çıkıp benim oldğum şehire gelemiyor halbuki 3 saatlik yer!hep bir bahanesi var yaaa heppp herşeye bir bahaneeeeeee diyor işte ders çalşıyodum insan 7 saat hiç aralıksız ders çalışırmı yaa bırak Allah aşkına okuyo ünide kendisi sonra işte okuldayekn hiç msj atmıyo Allahtan korksun hiç mi ara verilmiyo yaaaa hiçmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kötüymüş gerçekten...araya uzaklık girmiş;böyle bi sonuç doğal aslında,istersen adamakıllı bi konuş,derdini anla,belki adam gibi açıklamaı vardır,yapıyolar yapıyolar sonra da bize hastasın,psikoljin bozuk diyolar,abi sen istediğin gibi konuş,biz konuşunca sosyopat olalım,var mı öyle şey,Allah sabır,kolaylık vesin cnm,malesef bazen taraflardan biri vazgeçiyo bizim durumlarımızda olduğu gibi...ilişkini sürdürmek istiyosan sen de ilgiyi azalt,en güzeli
bak canım ben Allahtan her zaman hayırlısını isterim..
yeri geldi annesi gibi yemeğini önüne koydum.. hiç gücenmedim gocunmadm .. mutlu olsun diye neler neler yaptım ki en acı zamanlarımda..
çok üstüne düştüm... artık ne zaman anlar bilmiyorum ama .. başka ellere gidince birşeyleri görünce kafasına dank edecektir.. ama o zamanda ben kendime yeni bir hayat kurucam..
başka çaresi yok canım üzüntünü en dibe kadar yaşa.. mantıklı ol ne olursun .. bak bu adamla bir ömrünü geçirebilecekmisin çok zor
çok sevdim onu yaaa köpek gibi süründüm süründürdü de konuşmadı konuştum tersledi canım dedim aşkım dedim bugüne kadar kendimden çok şey verdim ona aynen neler yaptım onun için sevdiğim insanla birlkte yaşlanmayı çok istiyorum ama böylede bir ömür gider mi nasıl olucak bilmiyorum bitircek olsa dünden kesin bitti demişti ama birşeylere son noktayı koymadı açıkçası ayrılmaya cesaretim yok çünkü bitmesin istiyorum ama patladım bi yandan da canım yaaa offffffffffffffffff:'(
Yapmayın kızlar!!!
Yüz vermeyin şu erkeklere bu kadar!
Çıkarmayın tepenize şunları!
Kıymetinizi bilip üzerinize düşerse tamam devam edin ama sizi üzen adamları çıkarın hayatınızdan!
"Seviyorum,3 yılımı verdim,biz ne zorlukları aştık..." edebiyatına girecekseniz zaten baştan çok yanlış gelmişsiniz..
canım şuan duygularınla hareket etmen normal...
ama şöyle bir düşün..
bir ömür boyu seni mutlu edermi ?
ben hiç zannetmiyorum daha evlilik sorumluluğu olmadan şimdiden ilgisizse..
evlenince aynı evde seni bile göremeyecek ..
çünkü herkes der.. şimdi nasılsa onla çarp evlennce de öyle ...
canım devam etsem yine aynı şeyler olucak huylu huyundan vazgeçmiyor ama seven insan karşındakini mutlu etmek için birşeyler yapmalı değil mi ama işteeeeeeeee şimdi devam etsek bile sonrasında yine aynı şeyler olucak diye korkuyorum ama bir yandan da bitirmeye cesaretim yok yaaaaaaaaaa offfffffffff:'(
mutlu ettiği zamanlarda oldu tatlım ama inan bana verdiği üzüntüler daha fazla çünkü üzülmesin kavga çıkmasın düzgün gidelim diye hep içime attım ben hep sustum :'(ama artık patladım dayanamadım :'( zaten evlilik lafını açmıyor bile bana yaaa ben 21 im o 25 daha yeni 1.sınıf hatta hazırlık okuyor 4 yılı var daha okulun bitmesi için:'(
İyi ya bitirme o zaman!
Şu zamane gençlerinde hiç akıl yok anladım ben!
Bayılıyorsunuz kendinizi ezdirmeye.
Adam ha nasıl olsa bu gitmiyor diye tepenizden inmiyor işte.
gerçekten çok haklısın sana dicek birşeyim yok bu dediklerine ama neden bir türlü cesaretim olmuyor bilmiyorum :'(
evet hep ezdi beni canım birkere bir hata yaptım ben ona ondan sonra böyle oldu o benim üstüme düşerken o hatadan sonra o taraf değiştirdi ben düşüyorum üstüne artık benim ondan vazgeçmeyeceğimi de anladı hep alttan alıyorum diyede takmıyo kafasına :'(tabi ki benim eski sevgilimde mutlu etti beni ..
ama olmuyor ki olmuyor ...
bende çok ezdirdm kendimi emin ol değmiyor zararın neresinden dönersen kar
evet hep ezdi beni canım birkere bir hata yaptım ben ona ondan sonra böyle oldu o benim üstüme düşerken o hatadan sonra o taraf değiştirdi ben düşüyorum üstüne artık benim ondan vazgeçmeyeceğimi de anladı hep alttan alıyorum diyede takmıyo kafasına :'(
canim maalesef sevmek hersey demek degil.seviyosun diye bazi seyleri gormezden gelemezsin.hic kendine hayati zindan etme.sen kara kara dusunurken beyfendi eglensin oh ne rahat.bos bi anindada sana msj atsin napiosun die.Sen bos zamanini degerlendirebilecegi bi sevgili olmamalisin bence.sen bilirsin ama boyle bi insanla yasamak cok zordur eminim.kendine zarar werirsin.eminim hakettigin degeri verecek baska bi insan cikacaktir karsina.
şimdi cesaretn yok sa yarın evlendiğinde onun boşanma konusunda cesareti olur ama merak etme erkekler gelemiyorlar ilgiye kaçacak delik arıyorlar
canım boş zaman diye birşey yoktur.. zamanını ayırırsın .. boş zamanlar yaratırsın .. ben 12 13 14 saat çalıştığımı bilirim hem de ayakta..
mahvolmuştum o zamanlar.. ama ben ondan ilgimi alakamı kestimmi asla .. afedersn ama lavaboya girersem anında yazarım ederm aşkım nasılsın napıorsn diye..
isterse sevgilin eğlenmesinde eşşek gibi çalışsın .. gene ilgi göstermek zorunda !!!
sen sevdiğin şeylere ilgi duyar, ilgi gösterirsin dimi ?..
sevmediğin birşeye gösteremezsn.. zaten demiyorumki saatlerce telefonda konuşalım ..
ama kıymet bilsnn her an elinden kayacakmış gibi sevsn seni başına taç etsn bu zamanda kendinden bu kadar ödün veren kızlar çok az..
değer bilmiyor kıymet bilmiyor belki yıllar sonra anlayacak ama o zamanda geç olacak herşey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?