- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi cimcime1991
-
evet canım çok eminimki pişman olucak ayrılınca gerçekten arkadaşlarım der bana saf mısın kızım sen ne hala işkence ediyosun kendine sana erkek mi yok diye ama ben bağlandımmı kopamıyorum köpek gibi seviyorum işte tahammül edemediğim çok anlar oldu ama hep sineye çektim şimdide bun çekmlerin patlamasını yaşıyorum sanırım ama yemin ederim çokda eminim onun karşısında ben gibi bir kız bir daha asla gelmez aslaaaaaaaaaaaaaaaa
Kendinizi nasıl bu kadar küçük düşürebiliyorsunuz anlamıyorum..sizi sürekli itip kakan ilgisiz umursamaz merhametsiz bir insanı hala nasıl hayatınızda tutmak istiyorsunuz..bir hatası olsa ikinci şans verin affedin derdim ama bu ömür boyu sürecek bir hata çünkü onun karakteri bu, ne yapsan düzeltemezsin..ilk zamanlardaki ilgisini beklemeyin dünyanın en kötü insanı da ilk aylarda beğendiği bir kıza iyi davranır..şuan onun avucunun içindesiniz ve eminim şuan dövsem sesi çıkmaz diye düşünüyordur..sizi yaratan o değil ( tövbe haşa )o bu kadar minnet etmetin..aman kızmasın aman tadımız kaçmasın diye diye bir bakmışsınız evlenmiş dayak yiyen bir kadına dönersiniz..ben o potansiyeli gördüm sevgilinizde..çok acı ama sizi sevdiğini de önemsediğini de düşünmüyorum..önemseyen, vicdanı olan insan kendisini merak eden bir komşusu bile olsa en azından iyiyim biraz kafamı dinlemek istiyorum bana bugünlük müsaade et diyebilir ama buna tenezzül bile etmemiş..aman yazsın yazsın susar ertesi gün aşkım derim yüzü güler diye düşünüyordur..lütfen kendinize bunu yaptırmayın!
canım çok iyi biriymişsin gereçkten iyiliğimi düşnüyosun her mesjıma neredeyse baktın ilgilendin benle ama napayım ben şimdi konuşmadık bugün hiç msj atarsa konuşayımmı napayım
sabrınıza hayran kaldım. ben asla ilgisiz duramazdım. kendim o kadar ilgi göstermem zırt pırt aramam o sık arar ama bende mesajıma on dakika geçmeden cevap yazmazsa noluyoruz diyorum düşünün
ayrıca erkeklerin bu kadar şımartılmamaları gerektiğini düşünüyorum. yani koşan taraf siz olmayın bırakın o peşinizden koşsun. kaybetme korkusunu yaşasın. yaşamazsa bir gun ellerinizden uçup gider
Canim senin yasadigini yasayan cok kisi var ben de dahilim. Onlar nasil takmiyorsa biz de takmayacagiz arkadasimizla dinemaya gidecegiz telefona bakmayacagiz biz de cok umursamayip rahat olacagiz boyle kafaya takarak omur gecmez yaaa
canım tabiki ilgilenirim .. dertlerimiz aynı duygusallığımız düşüncelerimiz ... sen de benim gibisin ...
anlıyorum canım ve ilginç olanıda ne biliyomusun her karşıma çıkan insan için evet bu diyemedim yaaa sorunlar tabkide olucak ama benim sevgimi anlayaıp bana deli gibi aşık olan ilgi göstereninin görmedim:'( neden böyle yaaa kötü olursun kimse yanaşmaz iyi olursun çok afedersiniz tepene çıkarlar başka birşey diyecektim ama demiyeyim nasıl davranacağımı şaşırdım artık ya bu kadar merhametliyken böyle durumlar yaşamak çok kırıcı yaaa:'(Aynen bu olayı yaşadığım bir sevgilim vardı.Alttan almadım bıraktım defoldu gitti.Sonra döndü mü döndü.Ne ifade etti hiç bir şey! 22 senelik hayatıma bir kişi girdi o da tüm kötü özelliklere sahipti.KK'da kim eşinden, sevgilisinden, nişanlısından yakınsa aynılarını yaşadım.Tek ilişkide tüm kötü erkek tiplerini tanımak,şans bu:)))
canımsın çok teşekkür ederim ama ben napayım peki şimdi:'(inan sizlerde olmasanız ben napardım yaaa :'(
canım mesela ben annesiyle de konuştum bu durumu ..düşün çocukla konuşmuyorum onun annesi sevgilimi arıyor.. sensiz_aslayla aranı düzelt o benim gelinim diyor..
görüyorsun dimi ailesi nasılda beni sahiplenmiş onların sevgisini kazanmışım ..
bu kişinin beni başına taç etmesi gerekiyor.. tamam hatalarım vardı kulun dört dörtlük olduğu nerede görülmüş ..
ama inan gözlerine perde iniyor bunların.. ya dün seninle evlenmek için can atıyorum diyor.. bugünde sana karşı birşey hissedemiyorum diyor..
dış çevreninde etkisi çok fazladır.. bütün suçu ona atmıyorum ki . onun ailevi problemleri var.. belki bende çok üstüne gittim ..
ama babam vefat etti benim .. yani tabiki ona dayayacağım sırtımı herşeyi ondan isteyeceğim bu dönemmde ..
bela okumuyorum ama her zaman dediğim şu : Allahım bensizliğin acısını yüreğinin her zerresinde hissettir.. şimdi ve bütün ömrü boyunca..
cız etsn yüreği .. eminimm benim kadar fedakarlık yapan benim gibi üstüne titreyen ona aşkla bakan biri olmayacak
ne yap biliyor musun ağla !!
kendini parçalayacak kadar !!
gözyaşın kalmayacak kadar ağla !!
içine atma içinde kalmasın...
acını dibine kadar yaşa ...
sonra aynaya bak makyaj yap saçlarını yap ..
eminim çok güzelsindir..
kıyamam ben sana..
ben bunları hak ediyormuyum ... sadece bir ömrüm var.. ona heba etmeli miyim de ..
bir kağıda onun sana verdiği mutluluğu ve mutsuzlukları yaz...
hangisi daha ağır gelirse artık...
şuan bende senin gibiyim düşün biz aynı sınıftayız birde..
betern beteri var yani ..
hobilerin neler ? neler seversn ..
ben keman çalmayı çok severm ..
git bir sahile .. arkadaşın vardır .. bir iki tane en sağlamından .. ayarla onları çık gez.. ya da tek başına sinemaya git..
çünkü boş durdukça daha sarıyorsun emin ol
kıyamam canım ya başın sağolsun tabkide ona dayaycaksın sırtını ama senin böyle oldğun zamanda ilgisiz kalması gerçekten çok üzücü içi acıyor demi insanın yaa eminim öyle olucaktım Allahım ne olur duy sesimizi şu kullarına çektirenlerin cezasını sen kes Güzel Allahım yaaaaaa :'(
canım arkadaşlarımın hepsinin işi gücü var yanımda olabilcek kimsem yok şuan anca telefonla arıyor dostum sağolsun iyi ki öyle bir arkadaşım var benimle sabaha kadar uyumadı nerdeyse dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyo ama deli gibi ağlayasım var ağlayamadım biliyomusun canım taş gibi oldu içim ağlayamıyorum :'( nefesim bile daralıyor yaaaa annemde başımda bekliyor anlıyor halimden napıcamı şaşırdım yaaa:'( sana resmimi göndericektim canım özel mesajla ama nasıl olucak yapadım yüzümü gören inan kalbimin güzelliğini hemen anlar ama işte erkek arkdaşım gibi değerimi bilmeyenlerde var:'(
tam erkek arkadaşımın karekterini yazdınız şuan yaaa aynısı yazmaz yazmaz sonra yaranmak için sırnaşır bende uzatmamak için sürdürmem ama keşke sürdürseymişim şimdi böyle br anda kalacağıma keşke ozamanlar içime atmayıp söyleseymişim ama keşkeler fayda etmiyorben hastayım geberiyorum inan bu durumda bile yazıyorum ki onu öyle çok sevdim ki bebek gibi sevdim 1.5 yıl boyunca sevgim hiç azalmadı hep arttı ailesi yanına olmadı yeri geldi ben oldum yaaa inan ki 21 yaşındayım 1,5 yıldır hayatımda en çok sevdiğim şeylerimden bile vazgeçtim onun için öyle çok sevdim canım ama artık kaldıramıyorum o böyle olduğu srüecede mutsuzluk olucak biliyorum şimdi hç konuşmadık bugün napayım eğer konuşmaya çalışırsa :'(
Tatlım insanda vicdan yoksa ve gözleri iyiliklere kapalıysa yaptığın hiç bir iyiliği görmez.Bu yüzden kimseyi değiştirmeye çalışma.Değişmiyorsa yoluna bak.'İşte bu' dediğin insan karşına çıkana kadar Dua et sadece.
peki bunu bile bile niye katlanıyorsunuz..aslında anlıyorum eminim "düzeliriz, sevgimiz yeter, belki anlıktır, bir sorunu vardır onu düzeltmeyi bekliyordur vs vs" diye kendinize telkinde buluyorsunuz ama malesef böyle olmayacak..
"1,5 yıldır hayatımda en çok sevdiğim şeylerimden bile vazgeçtim onun için öyle çok sevdim" diyorsun kim ki o? annen mi baban mı?eminim annenle olan kavgalarında bu kadar alttan almıyorsundur..annenden değerli mi seni üzen umursamayan bu adam? o senin için herşeyden vazgeçecek kadar değerli mi kalacak zannediyorsun? geriye dönüp baktığında ben ne yapmışım kendime demeyecek misin? Bitti gittiyle de sorun bitmeyecek çünkü o sana derin yaralar açacak..karşına çıkan başka birine bu sefer belkide onun davrandığı gibi davranacaksın haketmeyecek belkide ve sen o insanı bu ruh halin yüzünden kaybedeceksin..tabi aşkın için erkek arkadaşın için fedakarlıklar yapacaksın ama bir yere kadar..sen ondan o değeri gördükçe yapacaksın kat be kat arttırarak ama karşılıklı..
biraz sesini çıkar..bir kadın olduğunu kendini ezdirmeyeceğini göster..sana küfür mü etti ? sen bana bunu söyleyemezsin diyerek bunu tartışmalısın ne kadar ciddi ve kararlı olduğunu göstermelisin..sevilmeyecek bir kadın olmadığını göstermelisin..
arama sakın ararsa çok sakin rahat ol..senin için öldüm bittim deme daha fazla..aramadığı mesaj atmadığı için konuş.."ben senin sevgilinim bana karşı sorumlulukların var bunları üstlenerek başladık bu ilişkiye üstelenemeyeceksen başlamayacaksın" demelisin..ama bunun sonunda ayrılığıda göz almalısın..gerisi sana kalmış..
peki bunu bile bile niye katlanıyorsunuz..aslında anlıyorum eminim "düzeliriz, sevgimiz yeter, belki anlıktır, bir sorunu vardır onu düzeltmeyi bekliyordur vs vs" diye kendinize telkinde buluyorsunuz ama malesef böyle olmayacak..
"1,5 yıldır hayatımda en çok sevdiğim şeylerimden bile vazgeçtim onun için öyle çok sevdim" diyorsun kim ki o? annen mi baban mı?eminim annenle olan kavgalarında bu kadar alttan almıyorsundur..annenden değerli mi seni üzen umursamayan bu adam? o senin için herşeyden vazgeçecek kadar değerli mi kalacak zannediyorsun? geriye dönüp baktığında ben ne yapmışım kendime demeyecek misin? Bitti gittiyle de sorun bitmeyecek çünkü o sana derin yaralar açacak..karşına çıkan başka birine bu sefer belkide onun davrandığı gibi davranacaksın haketmeyecek belkide ve sen o insanı bu ruh halin yüzünden kaybedeceksin..tabi aşkın için erkek arkadaşın için fedakarlıklar yapacaksın ama bir yere kadar..sen ondan o değeri gördükçe yapacaksın kat be kat arttırarak ama karşılıklı..
biraz sesini çıkar..bir kadın olduğunu kendini ezdirmeyeceğini göster..sana küfür mü etti ? sen bana bunu söyleyemezsin diyerek bunu tartışmalısın ne kadar ciddi ve kararlı olduğunu göstermelisin..sevilmeyecek bir kadın olmadığını göstermelisin..
arama sakın ararsa çok sakin rahat ol..senin için öldüm bittim deme daha fazla..aramadığı mesaj atmadığı için konuş.."ben senin sevgilinim bana karşı sorumlulukların var bunları üstlenerek başladık bu ilişkiye üstelenemeyeceksen başlamayacaksın" demelisin..ama bunun sonunda ayrılığıda göz almalısın..gerisi sana kalmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?