çok acil yardımm edin bana lütfen kızlaaarrrr!!!:(

kabul etmez tabii..ederse suçun onda olduğunu kabullenmiş olur çünkü..kabul etsede sen beni bu hale getirdin der..
sakın arama bırak durabildiği kadar sessiz dursun aramazsa zaten üzülmemeye çalış demek ki bitmiş artık birşeyler..senin arayacağından emin o yüzden aramıyordur zaten..
çok acı çekeceksin aramamak için zor tutacaksın kendini ama 1-2 ay sonra ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin..annen baban sana kıyamazken elin adamı nasıl yakıyor canını umursamadan bunları unutma kendine değer ver...seni gerçekten üzdüğünü düşünüyorsa seviyorsa mutlaka arayacaktır..

daha öncede ne kavgalar geçirdik ama tekrardan barıştık hani hiç ayrılık yaşamadık canım biz şimdiye kadar benim tavrımı koyduğum ilk olay bu ve bütün birikimlerin patlayışı bu biraz sersemledi biliyomusun sana ne oluyo böyle gibisinden diye beklemiyordu çünkü böyle bişeyi ve öylede inattır ki çatlar yinede hani aramaz aynen benim aramamı yazmamı bekliyodur eminim bekleyeyim ozaman canım kalkıpta ilşkiyi benm haberim olmadan bitircek hali bitirirse eğer daha kötü şeyler olur tahammül edemem ama bekleyelim bakalım o bekleyince konuşmayınca kafasına dank ediyor merak diyorum napıcak

cok taviz ve yüz vermekalttan almak hep erkekleri tam bir yontulmamaıs oduna ceviriyor bu hep böyyyleee

egosu tavanda, bencil, seni düşünmüyo aramıyo, evlilk düşünmüyo (ki şu yaşta ve durumda normal), sensiz bir hayat kurmuş ve yaşıyo, ve şunu anla sana artık ihtiyacı yok, sana acı çektiriyo vs vs say say bitmez..
canım sen psikopatmısın mazoşistmisin kendine acı çektirmekten acınacak duruma düşmekten zevkmi alıyosun...
herşeyi görüyosun hala ayrılmak istemiyorum diyosun..
emin ol onun karşısına senden daha iyide çıkar senin karşına da ondan daha da iyiisi çıkar. kimse ulaşılmaz yada vazgeçilmez değildir. ama sen adamı kaf dağına çıkarmışsın bi kere inmez ve öyle adamla da hayat geçmez.,

sert oldu biraz kusura bakma ama okurken ben öfkelendim sn yaşamaya nasıl katlanıyosun şaşırtıcı

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr aradı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam 1 buçuk saattir konuştuk telefondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa konuştuk baya son zamanlarda hep böylesin falan filan içimde ne varsa döktüm benim sorunum vardı ve sen yargıladın direk sen sorunumu bile sormuyosun falan dedi insanlar ani patlamalar yaşar resim olayınıda haklısın dedi arkadaşıma dedim dedi koyma bak oğlum benim kız arkadaşımla aram kötü olur sevmez böyle şeyleri bak aramı bozcan yapma diye yalvardım dedi ama oda kaldırmadı dedi orda bi delirdim zaten kızlarrrrrrrr ama hem bağırdım ağzıma ne geldiyse döktüm içimi kızlar ben bağırırken gayet sakindi anlıyorum seni falan dedi ama dedi süreklide ne konuşulr dedi bi süre msjlaştıktan sonra konuşçak bişey kalmıyor ve saçmalıyoruz farkındamısın dedi ben seni sevmeyen ben seni istemeyen ben seninle zorla birlkte olan birisi değilim dedi birlkte bu ilşkiye isteyerek başladık dedi ve inan istemesek şuan devam etmez dedi duygusal bakıyosun herşeye dedi bende ben senin gibi olamıyorum kusura bakma mantıksal olamıyorum dedim ben sana ben gibi ol demiyorum ki dedi bende senin gibi olamam çünkü dedi kimse kimse gibi olamaz dedi ama biraz mantıksal yaklaş dedi sürekli mesajlaşıcak bişey bulamıyoruz zaten dedi yapma böyle dedi kötü olmayalım dedi gerçekten böyle ilerlersek sonumuz güzel olmaz yapma dedi ben seni sevmeyen biri değilim aşkım dedi ben sana sıkıntılarımın bazılarını yansıtmak istemiyorum dedi üzülüyosun çok içleniyosun diye dedi ama ben sana cevap yazmıyosam anla dedi hiç yazmıcak değilim ya dedi seni önemsemesem emin ol kalkıpta aramazdım dedi yine aramıcaktım ama dayanamadım dedi aramak geldi içimden dedi kızlar:) ve kapatırkende kendine iyi bak aşkım ben seni seviyorum bitanem kocaman öpüyorum seni dedi ben gayet ciddiydim ama:'( buralara getirme böyle aşkım dedi kötü olmasın dedi:) birde ben telefonu bilerek geç açtım:)

Son düzenleme:

HaTAN BURDA işde ...

Dayan 24 saat boyunca hiç mesaj atma
bir denermisin bunu ltf

Sürekli mesajlaşacak bir şey yok... Hah... Klasik laflar :)

Valla insan istedikten sonra, mesela otobüse bindik diyelim. Bir adam bindi çok komik değişik filan.Koca göbekli.

Bunu ilginç bulup o anda sevgilinle bu düşünceni paylaşabilirsin , mesaj atarsın.

O da aynı şekilde, gün boyu sürekli düşünen insanlarız, konuşacak şey çoooooooooookk...

Merak ettim, sana gün içinde toplam ayırdığı saat kaç saat ?

Son düzenleme:

canımm msj 10 dakikada bir atabiliyormuşum atamıyorumm şuaann:)

canım hiç saat olarak düşünmedim açıkçası ne kadar zaman ayırdığını.Ben gerçekten aklıma birşey gelse hemen msj atarım aynen.Bilmiyorum bakalım nolucak o atmadığı sürece bende atmıyorum gerekli olmadıkça....

HaTAN BURDA işde ...

Dayan 24 saat boyunca hiç mesaj atma
bir denermisin bunu ltf

canım dün aradı beni hiç msj atmamıştım şimdi atıyor konuşyoruz ama yine öyle çok değil ama ben o atmadıkça veya gerekmedikçe atmıyorum farkında bununda bilmiyorum bakalım ne olucak zaman göstericek....

canım evet hayat bu ne zaman karşımıza kimin neyin çıkacağını bilemiyoruz evlenen insanlar bile sonradan pişmanlık duyup boşanabiliyorlar.ben hiç yazmadım konuşmadım onunla fakat o beni aradı telefonuda biraz geç açtım:) konuştuk falan hani beni sevmediğini istemediğini anlasaydım eğer direk konuya giricektim ama baktım hiç bitirmeye yaklaşmıyor ve hiç olmadığı kadarda sakindi ben bağırıyordum ona çok o beni yatıştırmaya çalışıyordu bilmiyorum şuan için zamana bıraktım bir anda da insan pat diye söküp atamıyor birşeyleri çok sevince...

bence artık o seni merak etmeli :) buda küçük taktiklerle.. mesela dışarı çıkarken, hatta eminim nefes alırken bile haber veriyorsundur :) e hepimiz aynı.. ama artık ara ver bunlara dayan!! dışarı mı gideceksin haber verme.. gün için de asla o atana kadar msj atma. atınca da hemen yanıt verme.devamını getirme.bi süre böyle devam et bak nasıl tutuşacak.ilgilenme.biliyorum aramadan,msj atmadan duramayacaksın ama sen gel bizi dinle.bunlar hepimizin başına geliyor.biraz uygula bunları bak gör ne kadar değişecek.diğer arkadaşlar da versin bi iki taktik..herşey yolunda gider mrk etme..

canım yaa:) çok teşekkür ederim öncelikle taktiklerin ve ilgilendiğin için:) aynen atmıyorum o atmadıkça bida biraz sert bi tavır alıyorum hani yumuşamadım hemen çünkü o kavga gecesi çok kötü tartıştık ben hayatımda hiç ona bu kadar sert çıkmamıştım şu 1.5 yıl içerisinde hiç böyle olmamıştım oda şok oldu ve dünkü telefon konuşmasında bana ne dedi biliyomusun dün geceki sen miydin dedi sen sen değildin tanıyamadım seni dedi:) baya sert olmuşum demekki şuan atıyor msj hani konuşyoruz haberdar ediyor beni herşeyinden ben zaten evimdeyim canım bütün gün evdeyim hep bakalım dediğin gibi ne olucak zamanla ya dün telefonda hiç bitirme taraftarı değildi böyle yapma falan diyordu sürekli anlamış değilim ama bir insan hem bitmesini istemezde hemde neden bazen umursamaz olabiliyor ki...

kızlar ya benim içim çok sıkılıyor her ne kadar telefonda dün konuşsakta içimde kötü bi his var ve yine aynı sorunlar olucak diyor ne yapmalıyım yaa bu kötü duygulardan kurtulmak için inanın patlayacak bir bomba gibiyim uzakta oldğumuz için telefonda veya mesajla bişeyleri söylemek çok basit ama yüzyüze olunca daha farklı oluyor kızlar yanına gitmelimiyim sizcee içim içim yiyor yaa ne olucak bu işin sonu

Şu paylaşım sitesi zımbırtılarını oldum olası sevemedim zaten. Kendimi senin yerine koyuyorum,yani bana msaj atmayacak sonra bakacağım arkadaşlarıyla eğlenmiş,birde utanmadan face koymuş bunları felan.Sabrımı sınardı.Bana mesaj atsa vereceğim cavap 4 saat önce neredeysen git oraya felan derdim.Bu en iyi hal,yada aynı şekil cevap vermezdim:)

Umursamaz davranıp ilişkiyide bitirmek istemiyorsa, bu tersliğni onun anlamasını sağlardım. Yani bu böyle olmaz,ohh hem pirinç hem bulgur olsun istiyor :) Olmaz olmazz.. Evet yanına gitmelisin eğer böyle bir imkanın varsa,sorunlarını sıkıntılarını dile getir.Anlar herhalde diye umuyorum.

işte ama nasıl gidicem canım ya aileme ne diyeceğimsadece annem biliyor yanına gidiyorum dersem hayatta izin vermez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…