- Konu Sahibi cimcime1991
-
çok haklısın canım bu söylediklerinin bütün cevabını biliyorum gözümü öyle kör etmiş ki benim ben herşeyi yutmuşum şimdide kusuyorum işte başladım daha doğrusu inan sanki aklımı okudun içimi okudun gerçekten anlattıkların çok doğru yaa ben değiştini söylüyorum ama o bunu kabullenmiyor canım ya yoo ben aynıyım diyor insan kendini bilmezmi yaaaa :'(işine gelmiyor işte tamam canım dediğin gibi yapayım ama o hiç aramazsa mesaj atmazsa bende atmayım demi?
kabul etmez tabii..ederse suçun onda olduğunu kabullenmiş olur çünkü..kabul etsede sen beni bu hale getirdin der..
sakın arama bırak durabildiği kadar sessiz dursun aramazsa zaten üzülmemeye çalış demek ki bitmiş artık birşeyler..senin arayacağından emin o yüzden aramıyordur zaten..
çok acı çekeceksin aramamak için zor tutacaksın kendini ama 1-2 ay sonra ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin..annen baban sana kıyamazken elin adamı nasıl yakıyor canını umursamadan bunları unutma kendine değer ver...seni gerçekten üzdüğünü düşünüyorsa seviyorsa mutlaka arayacaktır..
Biraz süründür derim fazla havalara girmiş gibi:44:
cok taviz ve yüz vermekalttan almak hep erkekleri tam bir yontulmamaıs oduna ceviriyor bu hep böyyyleee
1,5 yıldır birlikteyiz benimde derlerim sıkıntılarım çok kötü hatta hastalıktan mahvolduğum zamanlar oldu benim kolumu kaldırcak halim yokken bile onu ilgisiz bırakmadım ben hastahane yattım o zaman kolumdaki serumla bile geberirken baktım ona birbrimizden uzaktayız şuan durumlar baya kötü oldu zaten gece 4 te yattık bugn okulu var onun bana diyo hele bi yarın olsun ozaman söyleyecek çok şeyim var dedi yatıyom şimdi iyi geceler dedi canım ya Allah aşkına morali bozuk insanın zibidi gibi resimlerle ne işi var yaaaa neymiş moralini düzeltmek içinmiş varmı böyle bişey yaaa üstelik arkadaşı paylaşıyor resmini canım yaaa ve öncesinde benim arkdaşlarım birlkte çekildiğimiz resimleri profil resmi yapıyor diye kıskanırdı kavga ederdik bu yüzden şimdi arkdaşı kendi face inde duvarında sevgilimin fotosunu paylaşıyo eğleniyolar bildiğin yaaaaaa ben yazıyorum beni tınlamıyoooooo:'(
Allah duyuyor sesimizi hiç merak etme ...
artık susuyorum .. çünkü elimden geleni yaptım ... tabiri caizse köpek gibi. ..
paraladım , parçaladım kendimi ...
annesi de der.. senin gibisini mi bulacak diye.. düşün yani ..
içimn acıması ne kelime kaç kilo verdm çöktüm ve final zamanım benim şu sıralar...
ben bu acıyı şimdi yaşarımm .. sonra elbet biriyle bir düzen kurarım.. ama o bensizliğin acısını ömrünün sonuna kadar yaşayacak biliyorum
Sürekli mesajlaşacak bir şey yok... Hah... Klasik laflar :)
Valla insan istedikten sonra, mesela otobüse bindik diyelim. Bir adam bindi çok komik değişik filan.Koca göbekli.
Bunu ilginç bulup o anda sevgilinle bu düşünceni paylaşabilirsin , mesaj atarsın.
O da aynı şekilde, gün boyu sürekli düşünen insanlarız, konuşacak şey çoooooooooookk...
Merak ettim, sana gün içinde toplam ayırdığı saat kaç saat ?
HaTAN BURDA işde ...
Dayan 24 saat boyunca hiç mesaj atma
bir denermisin bunu ltf
egosu tavanda, bencil, seni düşünmüyo aramıyo, evlilk düşünmüyo (ki şu yaşta ve durumda normal), sensiz bir hayat kurmuş ve yaşıyo, ve şunu anla sana artık ihtiyacı yok, sana acı çektiriyo vs vs say say bitmez..
canım sen psikopatmısın mazoşistmisin kendine acı çektirmekten acınacak duruma düşmekten zevkmi alıyosun...
herşeyi görüyosun hala ayrılmak istemiyorum diyosun..
emin ol onun karşısına senden daha iyide çıkar senin karşına da ondan daha da iyiisi çıkar. kimse ulaşılmaz yada vazgeçilmez değildir. ama sen adamı kaf dağına çıkarmışsın bi kere inmez ve öyle adamla da hayat geçmez.,
sert oldu biraz kusura bakma ama okurken ben öfkelendim sn yaşamaya nasıl katlanıyosun şaşırtıcı
bence artık o seni merak etmeli :) buda küçük taktiklerle.. mesela dışarı çıkarken, hatta eminim nefes alırken bile haber veriyorsundur :) e hepimiz aynı.. ama artık ara ver bunlara dayan!! dışarı mı gideceksin haber verme.. gün için de asla o atana kadar msj atma. atınca da hemen yanıt verme.devamını getirme.bi süre böyle devam et bak nasıl tutuşacak.ilgilenme.biliyorum aramadan,msj atmadan duramayacaksın ama sen gel bizi dinle.bunlar hepimizin başına geliyor.biraz uygula bunları bak gör ne kadar değişecek.diğer arkadaşlar da versin bi iki taktik..herşey yolunda gider mrk etme..
Şu paylaşım sitesi zımbırtılarını oldum olası sevemedim zaten. Kendimi senin yerine koyuyorum,yani bana msaj atmayacak sonra bakacağım arkadaşlarıyla eğlenmiş,birde utanmadan face koymuş bunları felan.Sabrımı sınardı.Bana mesaj atsa vereceğim cavap 4 saat önce neredeysen git oraya felan derdim.Bu en iyi hal,yada aynı şekil cevap vermezdim:)
Umursamaz davranıp ilişkiyide bitirmek istemiyorsa, bu tersliğni onun anlamasını sağlardım. Yani bu böyle olmaz,ohh hem pirinç hem bulgur olsun istiyor :) Olmaz olmazz.. Evet yanına gitmelisin eğer böyle bir imkanın varsa,sorunlarını sıkıntılarını dile getir.Anlar herhalde diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?